- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.261
Slmmmm hosgeldiiin :)Slm kızlar nasılsınız
Ya okulum eve çok uzak ve cok yoruluyorum diye onun korkusu bende diyorum ki bebeğim gelince hayatım daha düzenli olur ve onun kokusunu aldım mi geçer gider bütün yorgunluğum
Selam canım iyi sayılır sen nasılsın?Slm kızlar nasılsınız
Canım benim Allah tüm dualarının hayırlısını versin İnş. Teşekkürler bizlerimde düşündüğün içinAnladiminteriorarchitect ins bu ay olur :) dualwrm sizinle gecen ay tarsusa danyal peygambere gitmistim sana ve Homely_angel a sayfadaki tum kizlara dua ettim ins kabul olur
Benim gebeligi ilk ogrendigimde degerim 23tu.. ertesi gun 36 oldu.. 5 gun sonra yani dun 41 olmus.. bugun 31e dustu.. 2 gun sonra tekrar kan vericem.. kendiliginden sonlanmasini bekliyorum. Kanamam hala yokCnm değerlerin kaçtı senın ne Zaman kan vericen tekrardenizce84
1 saat sürüyor ben araba alalım diyorum bana borçlarım var diyor ama bence bebek olunca mecbur kalıp alacak :)Ne kadar sürüyor mesela gitmek ???
ayy canımmm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah... hep beraber musmutlu günler yaşaylım burda bebeklerimizi konuşalım birlikte büyütelim onları :)Anladiminteriorarchitect ins bu ay olur :) dualwrm sizinle gecen ay tarsusa danyal peygambere gitmistim sana ve Homely_angel a sayfadaki tum kizlara dua ettim ins kabul olur
canım bu arada sen nerde oturuyorsun yakınlarımdasın sanki ben adana dayım :)Anladiminteriorarchitect ins bu ay olur :) dualwrm sizinle gecen ay tarsusa danyal peygambere gitmistim sana ve Homely_angel a sayfadaki tum kizlara dua ettim ins kabul olur
Neden sordum biliyor musun? Ben işe gelip giderken 1,5 saat yol gidip geliyorum. Kendi arabamla gidersem istanbul un kabusu köprü trafiğinde 1,5-2 saat geçiriyorum. Vapurla gideyim dersem 3 araç değiştiriyorum. Sadece ben değil büyük şehirlerde yaşayan çoğu bayan böyle. Dolayısıyla sağlıklı bir hamilelik ve bebiş olsun da gerisi bir şekilde çözülür.1 saat sürüyor ben araba alalım diyorum bana borçlarım var diyor ama bence bebek olunca mecbur kalıp alacak :)
Bnm bu 5. Denemem işte tatlım . Bn beklemeyi sevmediğim için cnm erkenden gittim doktora araştırılması için ve iyiki gitmişim tüplerim kapalıymış işte . Bu ayı hala beklemedeyim cnmaynen canımm keşke daha önce yapılsa bu testler neden 2 kayıbı bekletiyorlar anlamıyorum...
sen ne alemdesin tatlımmm
Hayırlı olsun cnm ne kadarlık hamilesinKızlar herkeze gunaydinnnn Rabbim bol hamile haberli günler nasip etsin kızlar çok belirtilere takılması ben bütün belirtileri yaşadığım ay ki denemeleri mızı yumurtlama günümüze göre yapmıştık adet oldum bir sonraki ay herseyi oluruna bıraktık ve sadece yumurtlama öncesi 3 gun oncesi ve yumurtlama sonrası ve adetime 4 gün kala deneme yapmıştık olmaz demiştim ama hamileyim ve göğüs sisligi ile gaz sancısı dışında pek bi belirti olmadı ve adetimden bir gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah ama bu forum benim kendimi rahat hissettigim ve beni anlayan tek yerdi diyebilirim iyiki varsiniz
Ailem mersinde canım ben balikesirde yasıyorumcanım bu arada sen nerde oturuyorsun yakınlarımdasın sanki ben adana dayım :)
Bn hala adet olmadım uzun zamandır bu kadar geciktiği olmamıştı adetim düzensiz olduğu için ve hsg sonrası olduğu için bekliyom gelmesini arkadaşlarkızlar... yok mu bebişleri arttıran :) nedir durumlar?
U umutlarbitmedi - 21 Kasım
@Angelofus - 25 Kasım
@country - 28 Kasım
Hnf sllms - 29 Kasım
@dilayca - 30 Kasım
@beyaz_gelincik01 - 30 Kasım
@Aysglhkn15 - 30 Kasım
Selam kızlar adet tarihim 3 aralık şafak sayıyorum doktora gittim yumurtalarım 22 mm olmuştu klomen kullandım bakalım bu ay ne olacak
Hoşgeldiiiin canım, bebişimiz nasıl? Anneyi üzüyor mu birazcıkCanlarim nasıl özlemişim sizi ii depresyona girecektim canlarimmmmm :))))
Ayyyyyyy İnş aklıma gelendiiiiiirBn hala adet olmadım uzun zamandır bu kadar geciktiği olmamıştı adetim düzensiz olduğu için ve hsg sonrası olduğu için bekliyom gelmesini arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?