Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Anladim interiorarchitect ins bu ay olur :) dualwrm sizinle gecen ay tarsusa danyal peygambere gitmistim sana ve Homely_angel a sayfadaki tum kizlara dua ettim ins kabul olur
ayy canımmm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah... hep beraber musmutlu günler yaşaylım burda bebeklerimizi konuşalım birlikte büyütelim onları :)

1 saat sürüyor ben araba alalım diyorum bana borçlarım var diyor ama bence bebek olunca mecbur kalıp alacak :)
Neden sordum biliyor musun? Ben işe gelip giderken 1,5 saat yol gidip geliyorum. Kendi arabamla gidersem istanbul un kabusu köprü trafiğinde 1,5-2 saat geçiriyorum. Vapurla gideyim dersem 3 araç değiştiriyorum. Sadece ben değil büyük şehirlerde yaşayan çoğu bayan böyle. Dolayısıyla sağlıklı bir hamilelik ve bebiş olsun da gerisi bir şekilde çözülür.

Selam kızlar adet tarihim 3 aralık şafak sayıyorum doktora gittim yumurtalarım 22 mm olmuştu klomen kullandım bakalım bu ay ne olacak

aynen canımm keşke daha önce yapılsa bu testler neden 2 kayıbı bekletiyorlar anlamıyorum...
sen ne alemdesin tatlımmm
Bnm bu 5. Denemem işte tatlım . Bn beklemeyi sevmediğim için cnm erkenden gittim doktora araştırılması için ve iyiki gitmişim tüplerim kapalıymış işte . Bu ayı hala beklemedeyim cnm

Hayırlı olsun cnm ne kadarlık hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…