- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.301
Oyy Allâh seni güldürsun çok güldümCanım bir de şunu dene :) bacak bacak üstüne at ve ayağını havaya kaldır. Yarım saat bekle. Bir de yapabilirsen hemen lavaboya gitme. Yatıp uyu, duşunu sabah al. Ben de ayaklarımı kalçamı destekleyerek kaldırmıştım hatta eşim ayaklarımdan tutup sallamıştı bile
Tamm canmO zaman tam dediğim gibi koyulaşma başlamış, benimkileri koymuştum bu ay onlara çok benzio. Benim 11 de daha bile açık renkti. Yarında yapıp koy bakalım
Oyy gel sana sarılcamEder canım, canı da rıskı da o verir. Biz planlar yaparak kendi kendimize her şeyi zamanlayabileceğiz gibi oluyor ama öyle olmuyormuş işte.
ineyim diyeHoşgeldiiiin canım, bebişimiz nasıl? Anneyi üzüyor mu birazcık
Daha tam vakti değil gibi canım, yarın da yüklersen karşılaştırırız.İhihiolmamış ama şimdi yükledim
Dene dene :) bebişler gelene kadar neler yapıyoruz :) hiç erteleme bence okul, yol derken zaman kaybetme. Biz planlar yapıyoruz ama rabbim en hayırlı zamanda veriyor. Ben ilk başta doğum izni falan diye hesaplar yaptım ama gördüm ki plan yapmak boş bu konuda.Oyy Allâh seni güldürsun çok güldüm
Tamam kız onu da denıcem
Sarıl sarıl, üstüne bi de çakOyy gel sana sarılcam
Kesinlikle doğru söylüyorsun canım benimm bana o kadar iyi geldi ki dediklerin :) rahatladım yaa
Evet bence de değil ama ben yine de çalışmalara devam edeyim dimi canımDaha tam vakti değil gibi canım, yarın da yüklersen karşılaştırırız.
Oyyy kıyamam ya, bir kaç hafta sonra keyifli hamilelik modu gelecek İnş.Birazcik uzuyo bulantilarim var kpss ye hazırlanıyorum dersaneye bile gidemiyorum hormonlar falan değişik yaa sizlerden güzel haberler bekliyorum bu aralar hep beraber sev
ineyim diye
Tabi başla şimdidenEvet bence de değil ama ben yine de çalışmalara devam edeyim dimi canım
Aynen canım çok doğru söylüyorsun bu konuda...Dene dene :) bebişler gelene kadar neler yapıyoruz :) hiç erteleme bence okul, yol derken zaman kaybetme. Biz planlar yapıyoruz ama rabbim en hayırlı zamanda veriyor. Ben ilk başta doğum izni falan diye hesaplar yaptım ama gördüm ki plan yapmak boş bu konuda.
Ben zaten çok temkinli gidiyorum bu ay takvimim kalp dolu :) olurda bi hata olur da kaçıp gitmesin yumoşum diye :)Tabi başla şimdiden
Canim ben 3 dusuk yaptim anca yaptilar pihtilasmayi 5. Haftadan beri kan sulandirici igne kullaniyorum buyuk ihtimal sanada verecekler insallah saglikla gelir bebisaynen canımm keşke daha önce yapılsa bu testler neden 2 kayıbı bekletiyorlar anlamıyorum...
sen ne alemdesin tatlımmm
Ben zaten çok temkinli gidiyorum bu ay takvimim kalp dolu :) olurda bi hata olur da kaçıp gitmesin yumoşum diye :)Tabi başla şimdiden
Evet canım benim doktorum da iğneden bahsetti şimdi bebeasprini kullanıyorumCanim ben 3 dusuk yaptim anca yaptilar pihtilasmayi 5. Haftadan beri kan sulandirici igne kullaniyorum buyuk ihtimal sanada verecekler insallah saglikla gelir bebis
Ben zaten çok temkinli gidiyorum bu ay takvimim kalp dolu :) olurda bi hata olur da kaçıp gitmesin yumoşum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?