Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Oyy Allâh seni güldürsun çok güldüm
Tamam kız onu da denıcem

Oyy Allâh seni güldürsun çok güldüm
Tamam kız onu da denıcem
Dene dene :) bebişler gelene kadar neler yapıyoruz :) hiç erteleme bence okul, yol derken zaman kaybetme. Biz planlar yapıyoruz ama rabbim en hayırlı zamanda veriyor. Ben ilk başta doğum izni falan diye hesaplar yaptım ama gördüm ki plan yapmak boş bu konuda.

Birazcik uzuyo bulantilarim var kpss ye hazırlanıyorum dersaneye bile gidemiyorum hormonlar falan değişik yaa sizlerden güzel haberler bekliyorum bu aralar hep beraber sev

ineyim diye
Oyyy kıyamam ya, bir kaç hafta sonra keyifli hamilelik modu gelecek İnş.
Evet yaaaa biz de katılabilsek artık size

Aynen canım çok doğru söylüyorsun bu konuda...
Ben diğer hamileligimde de 4 ay önce korunmayı bıraktım hemen olur sanarak 5.ay olmuştu bunun da böyle olmayacağı ne malum rabbim büyük elbette yardım eder bu hayatta ne kolay oluyor ki zaten...

Canim ben 3 dusuk yaptim anca yaptilar pihtilasmayi 5. Haftadan beri kan sulandirici igne kullaniyorum buyuk ihtimal sanada verecekler insallah saglikla gelir bebis
Evet canım benim doktorum da iğneden bahsetti şimdi bebeasprini kullanıyorum
Bakalım inşallah Rabbim isteyen herkese ve banada en kisa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…