Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benim ovulasyonlar böle silikmi cıkıyor gün gectikce acaba

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 44
Bnm bu 5. Denemem işte tatlım . Bn beklemeyi sevmediğim için cnm erkenden gittim doktora araştırılması için ve iyiki gitmişim tüplerim kapalıymış işte . Bu ayı hala beklemedeyim cnm
geçmiş olsun cnm ben de bu ay da hamile kalamazsam tüplere baktıracağım tıkalı ise nasıl açıolar çok da korkuorum inş beniş vardır da gerek kalmaz

Ohh yaaa bana ümit oldun gerçekten bu sözlere ihtiyacım vardı çok istiyorum ya olsun bebeğim bi şekilde rabbim yardım eder değil mi yani

ayyyyyyyy ben resmen sirk şaklabanına döndüm :) :) ayagı havaya kaldırma mı dersin secde şeklinde durma mı dersin eşim gülüyor bana ben de diyorum ki sen dur daha amuda da kalkcam :)
Canım bir de şunu dene :) bacak bacak üstüne at ve ayağını havaya kaldır. Yarım saat bekle. Bir de yapabilirsen hemen lavaboya gitme. Yatıp uyu, duşunu sabah al. Ben de ayaklarımı kalçamı destekleyerek kaldırmıştım hatta eşim ayaklarımdan tutup sallamıştı bile

Benim gebeligi ilk ogrendigimde degerim 23tu.. ertesi gun 36 oldu.. 5 gun sonra yani dun 41 olmus.. bugun 31e dustu.. 2 gun sonra tekrar kan vericem.. kendiliginden sonlanmasini bekliyorum. Kanamam hala yok
İnş düşer dış gebelik değildir dualarım senınde 31 sen düşmüşse korkma kimyasaldır ama çıkmışsa gene mutlaka doktora git birde aynı yerde ver kanları değişiyor yerden yere

Ohh yaaa bana ümit oldun gerçekten bu sözlere ihtiyacım vardı çok istiyorum ya olsun bebeğim bi şekilde rabbim yardım eder değil mi yani
Eder canım, canı da rıskı da o verir. Biz planlar yaparak kendi kendimize her şeyi zamanlayabileceğiz gibi oluyor ama öyle olmuyormuş işte.

geçmiş olsun cnm ben de bu ay da hamile kalamazsam tüplere baktıracağım tıkalı ise nasıl açıolar çok da korkuorum inş beniş vardır da gerek kalmaz
Canım hafif yapışıklıklar açılabiliyor sadece ilaçlı su ile bnm bir tarafı açılmadı mesela orda ciddi bi tıkanıklık var heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…