- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.321
Dün vardı bugün yapmayayım o zaman dimi yaa ne bilim bu ay olmasını o kadar istiyorum kiÇok abartmayın da, spermciklerin güçlenmek için zamana ihtiyacı var
Dün vardı bugün yapmayayım o zaman dimi yaa ne bilim bu ay olmasını o kadar istiyorum kikaçmasın günü diye saçmalamaya başladım artık
Tamam canım öyle yapayım bende.. Suyunu çıkarmamak gerek :)Şöyle ki eğer tam yumurtlamayı tespit edebilirsen tam o günlerde 3-4 gün üstüste olabilir. Aksi halde gün aşırı dedi doktor. Gün aşırı devam ederken koyu çizgileri yakalarsan sadece o günlerde üstüste olabilir.
Hmm koyulasma başlamış yavas yavas Bir iki gune ikiside aynı olur gibi hadi bakalım CNm ins guzel haberler alalım hepimiz :)İhihiolmamış ama şimdi yükledim
gelen yok giden yok sabah test yaptım yine negatif moralim çok bozuldu ...kızlar... yok mu bebişleri arttıran :) nedir durumlar?
@umutlarbitmedi - 21 Kasım
@Angelofus - 25 Kasım
@country - 28 Kasım
Hnf sllms - 29 Kasım
@dilayca - 30 Kasım
beyaz_gelincik01 - 30 Kasım
@Aysglhkn15 - 30 Kasım
Canım çok geçmiş olsun, bizi de haberdar etBende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum
Canım dr a durumunu anlatınca o hallediyor merak etmeKızlar dün akşam kirmizilar geldi yine. Yarın 3.günüm doktora gideceğiz ins . Tam bir yıl oldu bebek düşüneli kontrollerimiz icin gidecegiz.doktor hormon testi falan ister sanırım ama benim isteyeceğim testler neler olabilir sizin ekleyebiliceginiz aklınızda olan bişi var mı.?
Canım aç tok değil de, sıvı alımı olmamalı ve tuvalete sıkışık olmalısın. Ama sen 8 gibi yapmışsın, benim bildiğim 8 den önce yapılmalı. Hatta yapabiliyorsan 12, 3 ya da 5 vücutta lh ın en güzel görülenildiği saatlermiş, ama her gün aynı saatte yapmaya gayret etpeki canım aç tok falan farkediyo mu bunda
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.. Bölüm neydi senin? Hemen iş bulabilir misim ua da atanabilir misin yani 1 yıl kayıbı kurtarabilir misin? Kar zarar markajıyla düşünmelisin bu konuyuBende senin gibi düşünüyorum ama eşim okulu uzatırm diye de korkuyor canımm neyse bakalım kandırmaya çalışcam :)
Canımmm seni çok özledim yaa.. Nasılsın, toparlandın mı? Ara verecektin hala kararlı mısın? Meraktayım..Slm kızlar nasılsınız
Hsg sonrası diyorsa inşallah güzel bir şeydir yaaaBn hala adet olmadım uzun zamandır bu kadar geciktiği olmamıştı adetim düzensiz olduğu için ve hsg sonrası olduğu için bekliyom gelmesini arkadaşlar
Kuzum benım bende Çok ozledım seni 3 ay korumada dedı doktor bebegım ilk reglimi oldum ıkı kere daha olduktan sonra bırakıcam ama korkuyorum ya tekrarlar dieCanım çok geçmiş olsun, bizi de haberdar et
Canım dr a durumunu anlatınca o hallediyor merak etmezaten tahlil ister hormon için bir de ultrasona bakar.. Sonuçlara göre değerlendirirsiniz, kafanı takma bizi de haberdar edersin olur mu
Canım aç tok değil de, sıvı alımı olmamalı ve tuvalete sıkışık olmalısın. Ama sen 8 gibi yapmışsın, benim bildiğim 8 den önce yapılmalı. Hatta yapabiliyorsan 12, 3 ya da 5 vücutta lh ın en güzel görülenildiği saatlermiş, ama her gün aynı saatte yapmaya gayret etaklıma bunlar geldi şimdilik
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.. Bölüm neydi senin? Hemen iş bulabilir misim ua da atanabilir misin yani 1 yıl kayıbı kurtarabilir misin? Kar zarar markajıyla düşünmelisin bu konuyu
Canımmm seni çok özledim yaa.. Nasılsın, toparlandın mı? Ara verecektin hala kararlı mısın? Meraktayım..
Hsg sonrası diyorsa inşallah güzel bir şeydir yaaatest yapmadın mı..
Kızlar ben galiba erken regl olucam, sol tarafıma bir ağrı girdi.. Bari vaktinde olayım da karışmasın tarihlerim..
Insallah canim ya dussun diye dua ediyorumİnş düşer dış gebelik değildir dualarım senınde 31 sen düşmüşse korkma kimyasaldır ama çıkmışsa gene mutlaka doktora git birde aynı yerde ver kanları değişiyor yerden yere
Ay artık yumoşum çatlasın da bekleme moduna geçeyim istiyorum neyse iki gün daha sabretcem :) amin canım benim hepimiz bu ay güzel haberler alalım inşallah ağustos anneleri topikine çevirelim burayıHmm koyulasma başlamış yavas yavas Bir iki gune ikiside aynı olur gibi hadi bakalım CNm ins guzel haberler alalım hepimiz :)
dediğin saatlerin hepsinde okuldayımCanım çok geçmiş olsun, bizi de haberdar et
Canım dr a durumunu anlatınca o hallediyor merak etmezaten tahlil ister hormon için bir de ultrasona bakar.. Sonuçlara göre değerlendirirsiniz, kafanı takma bizi de haberdar edersin olur mu
Canım aç tok değil de, sıvı alımı olmamalı ve tuvalete sıkışık olmalısın. Ama sen 8 gibi yapmışsın, benim bildiğim 8 den önce yapılmalı. Hatta yapabiliyorsan 12, 3 ya da 5 vücutta lh ın en güzel görülenildiği saatlermiş, ama her gün aynı saatte yapmaya gayret etaklıma bunlar geldi şimdilik
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.. Bölüm neydi senin? Hemen iş bulabilir misim ua da atanabilir misin yani 1 yıl kayıbı kurtarabilir misin? Kar zarar markajıyla düşünmelisin bu konuyu
Canımmm seni çok özledim yaa.. Nasılsın, toparlandın mı? Ara verecektin hala kararlı mısın? Meraktayım..
Hsg sonrası diyorsa inşallah güzel bir şeydir yaaatest yapmadın mı..
Kızlar ben galiba erken regl olucam, sol tarafıma bir ağrı girdi.. Bari vaktinde olayım da karışmasın tarihlerim..
Canım inşallah bu ay güzel haberler alırsın ve de alırız. :)Gunaydin arkadaslar bende artik bekleme modundayim adetimin 10. 12. 14. 16 gunleri birlkitelik yasdik 14 gunu yoğun akinti oldu 15 gun yokdu ve 16 gun yine akinti oldu bizde hepisini değerlendirdik ins bu ay bebisim bana tutunar
Ay insallah ya bu ay hepimiz iddaliyiz alahin izniyle hepimizin gobeyi bebisle dolucakCanım inşallah bu ay güzel haberler alırsın ve de alırız. :)
Canim hamilik belirtisi falan varmi ?günaydın hanımlar, benim büyük güne tam bir hafta kaldıııııı
Canim hamilik belirtisi falan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?