Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Dün vardı bugün yapmayayım o zaman dimi yaa ne bilim bu ay olmasını o kadar istiyorum ki kaçmasın günü diye saçmalamaya başladım artık

Şöyle ki eğer tam yumurtlamayı tespit edebilirsen tam o günlerde 3-4 gün üstüste olabilir. Aksi halde gün aşırı dedi doktor. Gün aşırı devam ederken koyu çizgileri yakalarsan sadece o günlerde üstüste olabilir.

Tamam canım öyle yapayım bende.. Suyunu çıkarmamak gerek :)

Bende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum
Canım çok geçmiş olsun, bizi de haberdar et
Canım dr a durumunu anlatınca o hallediyor merak etme zaten tahlil ister hormon için bir de ultrasona bakar.. Sonuçlara göre değerlendirirsiniz, kafanı takma bizi de haberdar edersin olur mu
peki canım aç tok falan farkediyo mu bunda
Canım aç tok değil de, sıvı alımı olmamalı ve tuvalete sıkışık olmalısın. Ama sen 8 gibi yapmışsın, benim bildiğim 8 den önce yapılmalı. Hatta yapabiliyorsan 12, 3 ya da 5 vücutta lh ın en güzel görülenildiği saatlermiş, ama her gün aynı saatte yapmaya gayret et aklıma bunlar geldi şimdilik
Bende senin gibi düşünüyorum ama eşim okulu uzatırm diye de korkuyor canımm neyse bakalım kandırmaya çalışcam :)
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.. Bölüm neydi senin? Hemen iş bulabilir misim ua da atanabilir misin yani 1 yıl kayıbı kurtarabilir misin? Kar zarar markajıyla düşünmelisin bu konuyu
Slm kızlar nasılsınız
Canımmm seni çok özledim yaa.. Nasılsın, toparlandın mı? Ara verecektin hala kararlı mısın? Meraktayım..
Bn hala adet olmadım uzun zamandır bu kadar geciktiği olmamıştı adetim düzensiz olduğu için ve hsg sonrası olduğu için bekliyom gelmesini arkadaşlar
Hsg sonrası diyorsa inşallah güzel bir şeydir yaaa test yapmadın mı..

Kızlar ben galiba erken regl olucam, sol tarafıma bir ağrı girdi.. Bari vaktinde olayım da karışmasın tarihlerim..

Evet arkadaslar 30 Kasım bat olanlar test yapmadınız mı guzel haberler verin bize son iki gun allahım ins bu ay olsun artık kasık ağrım sırt ağrım var odum kopuyor kırmızılar gelecek diye bu arada listede 1 Aralık yazıyor ama 2 aralik cikiyor batim net hesabına gore

gulit_me canım daha 6 gün var, böyle negatif iyonları üstünüze çekmesek diyorum, güzel haberlere kanalize olsak diyorum, o bebiş Allah I'n izniyle gelecek diyorum

Kuzum benım bende Çok ozledım seni 3 ay korumada dedı doktor bebegım ilk reglimi oldum ıkı kere daha olduktan sonra bırakıcam ama korkuyorum ya tekrarlar die sen nasılsın çalışmalar devam ediyormu

Hmm koyulasma başlamış yavas yavas Bir iki gune ikiside aynı olur gibi hadi bakalım CNm ins guzel haberler alalım hepimiz :)
Ay artık yumoşum çatlasın da bekleme moduna geçeyim istiyorum neyse iki gün daha sabretcem :) amin canım benim hepimiz bu ay güzel haberler alalım inşallah ağustos anneleri topikine çevirelim burayı

dediğin saatlerin hepsinde okuldayım neyse okula hazırlıklı gideyim orda yapayım artık :)
Canım İçmimarlik bölümüm atamasi yok ama özelde is bulması kolay tabi başlangıç düşük maaş zaten ben iki sene düşünüyorum birinin yanında çalışmayı sonra kendi yerimi açarım kısmetse

Gunaydin arkadaslar bende artik bekleme modundayim adetimin 10. 12. 14. 16 gunleri birlkitelik yasdik 14 gunu yoğun akinti oldu 15 gun yokdu ve 16 gun yine akinti oldu bizde hepisini değerlendirdik ins bu ay bebisim bana tutunar
Canım inşallah bu ay güzel haberler alırsın ve de alırız. :)

Canim hamilik belirtisi falan varmi ?

galiba bu belirtilere inancımı kaybettim tatlım ya, geçen ay bütün belirtiler vardı ama olmadı. Şu an sadece göğüsler sert ve şiş, uçları da dokununca acıyor. Bir de bazen sol kasık ve bacakta ağrı var. ama bunlar geçen ay da vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…