Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aldm cnm burda bulabilirsem preseed Jeli de alıcam, ayy arkandan gelelim bu ay hep beraber inş ama biz gelesiye kadar sen kendine cok cok iyi bakmalısın söz ver bize :)
Gelin yaaaaa ben çok mutlu oluyorum sizden güzel haberler alınca :) canım göreceksin olacak bu ay mutlu ol hep pozitif enerji dol gör bak gelecek bebeğin göbecine :)

Kızlarrrrr acil bi yardım ya bugun ovulasyon testleri geldi yaptım acıktı sonradan baktım koyulaşmış anlamadım hiç bişi bi baksanıza ya açık olan ilk yaptıgımdaki hali ıkıncı sonradan olan

Eklentiler

• image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 44
Valla tam dayaklıksın sen temizlik ne demek iki canlısın ablacım bırak evini ..k götürsün ama bebegin göbüşünde olsun iyi bak kuzumada kendınede
Haklısın valla ben daha da elimi vurmam hiç bi şeye... Büyük bi ders oldu bana kuzum sağlıkla gelsin kucağıma sonrası Allâh kerim

Yaaaa bi insana takvim bu kadar mı yakışır:) :) canımmmm 9 ay boyunca kalsın inşallah :) gelsin bi an önce yanımıza bi kardes bi arkadaş :) hadi bakalımmmm güzel şeyler olsun bu ayy :)

Canımmm sağlık ocağına verdisen de görebilirsin hangi ildeysen onun adını yaz halk sağlığı laboratuarı diye arat orda çıkıyo sonuçlar

Canım sen bal gibi fıstık gibi hamilesin:) bende de adetè 1 gün kala böyleydi test :)

Canımmm sağlık ocağına verdisen de görebilirsin hangi ildeysen onun adını yaz halk sağlığı laboratuarı diye arat orda çıkıyo sonuçlar
Canım onu da denedim sayfa mevcut değil diyor, 9:30 gibi gideceğiz doktorun yanına, sabahki testim epey belirgin, hala inanamıyoum, dua et tatlım bana, sen de iyi bak bebişe, yorma sakın kendini

aaaa totem gelmiş :) hadi bakalım inş 9 ay sürsün. Canım bu takvimin altında bak ne yazıyor, bugün hamile kalma günü. Testlerin önceyi gösteriyordu ama sen her ihtimale karşı bugünü de boş geçme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…