- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.601
Canımm inşallah yerleşme kanamasıdır dua et bol bol üzme kendiniYarin doktora gidicem insallah bebeyim bana siki siki tutunar bana dua esin lutfennn
Gelin yaaaaa ben çok mutlu oluyorum sizden güzel haberler alınca :) canım göreceksin olacak bu ay mutlu ol hep pozitif enerji dol gör bak gelecek bebeğin göbecine :)Aldm cnm burda bulabilirsem preseed Jeli de alıcam, ayy arkandan gelelim bu ay hep beraber inş ama biz gelesiye kadar sen kendine cok cok iyi bakmalısın söz ver bize :)
Aminn inşallah Ayy agzın bal yesin <3Gelin yaaaaa ben çok mutlu oluyorum sizden güzel haberler alınca :) canım göreceksin olacak bu ay mutlu ol hep pozitif enerji dol gör bak gelecek bebeğin göbecine :)
Hadi güzel haberler gelsin bu Ayyyy :) kardeşler gelsin miniğimè :)Aminn inşallah Ayy agzın bal yesin <3
Valla tam dayaklıksın sen temizlik ne demek iki canlısın ablacım bırak evini ..k götürsün ama bebegin göbüşünde olsun iyi bak kuzumada kendınedeHadi güzel haberler gelsin bu Ayyyy :) kardeşler gelsin miniğimè :)
Haklısın valla ben daha da elimi vurmam hiç bi şeye... Büyük bi ders oldu bana kuzum sağlıkla gelsin kucağıma sonrası Allâh kerimValla tam dayaklıksın sen temizlik ne demek iki canlısın ablacım bırak evini ..k götürsün ama bebegin göbüşünde olsun iyi bak kuzumada kendınede
Aynen öyle hiç bişi kuzundan daha değerli degil boşver Can'ım benımHaklısın valla ben daha da elimi vurmam hiç bi şeye... Büyük bi ders oldu bana kuzum sağlıkla gelsin kucağıma sonrası Allâh kerim
Canim inşallah yerleşme kanamasıdır dikkat et kendine uzan güzelce inşallah bırakmaz minigin seniAdet oldum iki defa kan geldi benden belim cok ağriyor qaliba bebeyimi kayb ediyorum
Aynen aynen çok doğru söylüyorsun... Büyük sözü dinlicemAynen öyle hiç bişi kuzundan daha değerli degil boşver Can'ım benım
Çok teşekkür ederim canım ,darısı isteyen herkese olsun inşallah...Hamis leri ve yarın haberini alacak hamis arkadaşı da tebrik ederim darısı suan için bekleyenlere olsun inşallah
Yaaaa bi insana takvim bu kadar mı yakışır:) :) canımmmm 9 ay boyunca kalsın inşallah :) gelsin bi an önce yanımıza bi kardes bi arkadaş :) hadi bakalımmmm güzel şeyler olsun bu ayy :)Yaaa çok istiyorum, ama kaldırmaktan korkuyorumm.. Yapsam mı?? Hadi yapıyorum, bence de çok iyi bir totem bu:) çok da iyi çalıştık bu ay
Yaa hamileler hisseder derler, ne güzel dedin öylee... Çok mutlu oldum inşallah veririm canım güzel haberhadi yapıyorum toteem mf_d
Canımmm sağlık ocağına verdisen de görebilirsin hangi ildeysen onun adını yaz halk sağlığı laboratuarı diye arat orda çıkıyo sonuçlarAyy ne mutlu sana, darısı başıma inşallah, çok zormuş beklemek, işin kötüsü sağlık ocağına verdim, internetten de göremiyorum, hocayı arayıp soracağım dörtten sonra o da bugün çıkarsa, bizi duasız bırakmayın...
Canım sen bal gibi fıstık gibi hamilesin:) bende de adetè 1 gün kala böyleydi test :)Kızlar merhaba sabah kan verdim ama akşama ya da yarın ancak çıkarmış, 3 gündür test yapıyorum 2. Çizgi ilk 2 dkda beliriyor ama silik, dün çok fazla sıvı tüketerek testi yine yaptım, ovülasyon testiyle de hamilelik tespit ediliyormuş diye ovü testi de yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testim.
Canım onu da denedim sayfa mevcut değil diyor, 9:30 gibi gideceğiz doktorun yanına, sabahki testim epey belirgin, hala inanamıyoum, dua et tatlım bana, sen de iyi bak bebişe, yorma sakın kendiniCanımmm sağlık ocağına verdisen de görebilirsin hangi ildeysen onun adını yaz halk sağlığı laboratuarı diye arat orda çıkıyo sonuçlar
Hadi inşallah ağzından bal damlıyor, inşallah sağlıklıca alırız bebişlerimizi kucağımıza:)Canım sen bal gibi fıstık gibi hamilesin:) bende de adetè 1 gün kala böyleydi test :)
30 ocakta gidicem, başka doktora git söyler mutlaka dediler ama gitmedim. sabırla bekliyorum :) sen nasılsın ?Canım benimm yaa ii ki de gelmişsin aramıza uğurun hep seninle olsun inş :) var mı bi gelişme cinsiyet için ne zman gideceksin cnm?
Yaaa çok istiyorum, ama kaldırmaktan korkuyorumm.. Yapsam mı?? Hadi yapıyorum, bence de çok iyi bir totem bu:) çok da iyi çalıştık bu ay
Yaa hamileler hisseder derler, ne güzel dedin öylee... Çok mutlu oldum inşallah veririm canım güzel haberhadi yapıyorum toteem mf_d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?