Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar sonuç 29 çıktı.Çok düşük 3,5 gun sonra tekrar test yaptrmam gerekecek.Ne yapaacagımı bilemedm.Dua edin

Slm kızlar uzun zamandır yazzmadım hamile arkadasları tebrik ediyorum benmde bata 7 gün var sol kasıgımda acayip bi agrı var sürekli egilip kalkarken zorlanıyorm resmen gögüslerim hassas ve belim agrıyor sürekli yorgun hissediyorum gece 3-4 olmadan uyumayan ben kac gündür 10-11 de uyuyorum akıntımda fazla ve sık sık idrara cıkıyorum inş hamileyimdir ☺️
Canim aynı belirtiler vardı bende de 9 deyince uyuyup kaliyordum sen ınsallah hamilesin

Merhaba...cumartesi günü kirmizilari gördüm. Ama üzülmek yok. İnş.umutlarımız Kasım ayinda.. bende bu ay ovulasyon testi kullanmaya karar verdim.şimdi internetten siparis vericem ins.faydali olur. yeni bat. 5 Kasım. İyi akşamlar herkese.:))

Kızlar sonuç 29 çıktı.Çok düşük 3,5 gun sonra tekrar test yaptrmam gerekecek.Ne yapaacagımı bilemedm.Dua edin
Canım bat kaç gün gecikti senin?? İnşallah katlanır canım, en kısa zamanda
kızlaaar bende ağrılar başladı bile :mad: üstelik daha 3 gün var.
Aaaa sen ki hepimize kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok diyensin, yakıştı mı bu sana??:KK12: Dur bakalım, daha 3 gün varmış, her şey güzel olacak;)

interiorarchitect interiorarchitect canımm senden haberler nasıl? Meraktayız

Canım bat kaç gün gecikti senin?? İnşallah katlanır canım, en kısa zamanda

Aaaa sen ki hepimize kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok diyensin, yakıştı mı bu sana??:KK12: Dur bakalım, daha 3 gün varmış, her şey güzel olacak:KK66:

interiorarchitect interiorarchitect canımm senden haberler nasıl? Meraktayız
Canım benim çarşamba Randevum var ben her gece ama her gece bebeğimi karnımda kesenin içinde görüyorum kalbi atıyor psikoloji falan kalmadı artık... Rabbim hayırlısını versin ama iyi veya kötü bi An önce normale dönmek istiyorum

Canım benim çarşamba Randevum var ben her gece ama her gece bebeğimi karnımda kesenin içinde görüyorum kalbi atıyor psikoloji falan kalmadı artık... Rabbim hayırlısını versin ama iyi veya kötü bi An önce normale dönmek istiyorum
İnşallah canım, az kalmış, güzel haberlerle gelirsin umarım.. İçini ferah tut tamam mı, zor biliyorum ama, sen kendine iyi bak;) nazlı bebiş gösterir inşallah kendini
Ç

Canim uzun zamandir forumda yoktum hayirlisi ile guzel haberler bekliyoruz senden :anneadayı:

İnşallah canım, az kalmış, güzel haberlerle gelirsin umarım.. İçini ferah tut tamam mı, zor biliyorum ama, sen kendine iyi bak:KK66: nazlı bebiş gösterir inşallah kendini
Ç
inşallah Canımmmm ferah tutmaya çalışıyorum Allâhâ bıraktım o bizim için en hayırlısını biliyo bakalım artık

Back
X