Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Slm arkadaslar birsey soracaktım yumurtlama gunünden 13 Yada 14 gun sonra idrarda gebelik cikar mı sizce ? Aslonsa benim bat 7 Kasım ama ben bu ay erken yumurtladım sanırım o yuzden 2-3 Kasım gibi oluyor bat yani yumurtlamanin üzerinden 14 gun geçmesi o günlere denk geliyor 2 Kasım ne yapsam o gun test yapsam mı acaba o_O

Canım yumurtlamadım 14 gün sonra regl günün oluyor. Büyük ihtimalle belli olur ;)

Hayırlı akşamlar kızlar 2 aylık zor süreci hayırlısı ile atlattım çok şükür zor Zaman'dan geçtim önce kimyasal gebelik dendi sonra dış gebelik olduğu çıktı Ikı kez iğne oldum Ikı günde bir kan vermekten kollarım delik deşik oldu şukur bugün deger 3 e düşmüştü Rabbım birdaha yaşatmasın inş size tavsiyem erkenden test yapmayın kızlar gününüz geçsin bekleyin sizi seviyorum hayırlı haberlerinizi takip ediyorum

Aynen sen gibiyim şimdi de aklıma ne takıldı? Eğer olgunlaşan yumurta çatlamazsa kist oluyormuş ya.. Ayy kaş yaparken göz çıkarmak olmasın???

Canımmmm ne tatlısın sen yaa... Sen ben Homely_angel Homely_angel ve ardaemre ardaemre beraber başlamıştık.. İnan herkese çok seviniyorum biZden biri kalsa artı ümitlenicem... İnşallah sağlıkla hamile kalırız yaa.. ardaemre ardaemre kimyasal geçirdi biliyorsun dimi?? Ondan da ses yok.. Canımm duy sesimizi nasılsıınnn

canım ben bu sayfaya bayadır yazmıyorum
hepimiz aynı anda başladık bu yolculuğa bu ara yazmasam da ara ara sayfalarınıza tıklayıp ne yapıyorsunuz diye takip ediyorum
acaba mutlu bir haber var mı diye bakıyorum
ardaemreye yazdım ve çok üzüldüm
Hayırlısı Rabbimden , ardaemre ile biz aynı zamanda LHtesti kullanmaya başladık
Her gün yok koyu mu yok belirti var mı diye yazışıyorduk
bata yakın deli gibi belirti arıyorduk
Allah iki oğluna sağlık versin, sana sabır güç versin ardaemre ardaemre

İşte ardaemre dış gebelik geçirdi benim eşim varikosel ameliyatı oldu
belki hiç sperm sayısı düzelmeyecek 3 aya kadar bilemeyeceğiz...
çekeceğimiz varmış.
herkesin savaşı başka.

Rabbim hepimize ayrı ayrı derman versin
umut kesmek yok o bebişler olacak inşallahhh

Hayırlı akşamlar kızlar 2 aylık zor süreci hayırlısı ile atlattım çok şükür zor Zaman'dan geçtim önce kimyasal gebelik dendi sonra dış gebelik olduğu çıktı Ikı kez iğne oldum Ikı günde bir kan vermekten kollarım delik deşik oldu şukur bugün deger 3 e düşmüştü Rabbım birdaha yaşatmasın inş size tavsiyem erkenden test yapmayın kızlar gününüz geçsin bekleyin sizi seviyorum hayırlı haberlerinizi takip ediyorum
Cok gecmis olsun CNm :( cok dogru söylüyorsun biraz sabretmek en güzeli

canım ben bu sayfaya bayadır yazmıyorum
hepimiz aynı anda başladık bu yolculuğa bu ara yazmasam da ara ara sayfalarınıza tıklayıp ne yapıyorsunuz diye takip ediyorum
acaba mutlu bir haber var mı diye bakıyorum
ardaemreye yazdım ve çok üzüldüm
Hayırlısı Rabbimden , ardaemre ile biz aynı zamanda LHtesti kullanmaya başladık
Her gün yok koyu mu yok belirti var mı diye yazışıyorduk
bata yakın deli gibi belirti arıyorduk
Allah iki oğluna sağlık versin, sana sabır güç versin ardaemre ardaemre

İşte ardaemre dış gebelik geçirdi benim eşim varikosel ameliyatı oldu
belki hiç sperm sayısı düzelmeyecek 3 aya kadar bilemeyeceğiz...
çekeceğimiz varmış.
herkesin savaşı başka.

Rabbim hepimize ayrı ayrı derman versin
umut kesmek yok o bebişler olacak inşallahhh

Ayy evet hatırlıyorum yaa.. Aynen herkesin ki başka.. İnşallah inşallah hepimiz hamile kalırız, sağlıkla doğurur, büyütürüz bebeklerimiz.. İnşallah inşallah:KK46::anneadayı:

Canim benim çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah böyle bir zorluğu

Bende bayadir yazamadim buraya ilk hamilelik testi sonucunu burda paylasmistim konu almış başını gitmiş doğal olarak aynı dönemde yazistiklarim da dahil olmak üzere umarım bu ay güzel haberlerle dolmustur burası !!! Hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsin rabbim inşallah

Bende bayadir yazamadim buraya ilk hamilelik testi sonucunu burda paylasmistim konu almış başını gitmiş doğal olarak aynı dönemde yazistiklarim da dahil olmak üzere umarım bu ay güzel haberlerle dolmustur burası !!! Hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsin rabbim inşallah
Maşallah baya büyümüş senin kuzu cinsiyeti belli mi

Kizlar ya benm karnimda gecmeyen bi agri var bole rahatsiz etmiyo ama gecmiyoda sizde de oldumu 6 haftalik hamileyim

kızlar 1 haftalık gecikmenin ardından bugün kırmızılar sinyal verdi. bir kaç damla geldi. yarın coşar tabiri caizse:) kan vermemiştim ama idrar negatifti zaten. yeni bat 27 KASIM Homely_angel Homely_angel böylece 5. aya doğru yol aldık.
inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine:)

Back
X