Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ben bu gün çok hastayım yaa, boğazım inmişş ateşim var, çok kötüyüm, bitkiçayları önermiyolar ama önerebileceğiniz bir şey varmı hanımlar

ben bu gün çok hastayım yaa, boğazım inmişş ateşim var, çok kötüyüm, bitkiçayları önermiyolar ama önerebileceğiniz bir şey varmı hanımlar

oyyy geçmişler olsun :) portakal, elma, havuç vb. C vitaminli şeyleri sıkıp iç bence, en güzeli.

yok yok eminim öyle değilsindir. Kayıpların sana bunu hatırlatıyor muhtemelen, sakin olursak her şey çok güzel olacak bence :KK54:
her gün okuldan gelirken kendime diyorum ki eczanenin önünde ineyim test alayım çünkü hamilelik belirtilerim var kendimce :) sonra diyorum hayır hayır geçmeden olmazz erken öğrenme bu sefer şöyle bi 6 haftalık olsun öyle öğren diyorum :) kafayı yiyorum galiba :)

kızlar artık kahve hiç içmiyorum zaten hamileliğimde tiksinmiştim halada canım istemiyor onun yerine her gün süt içiyorum boyum uzucak :) :) cevizimi cezeryemi hiç eksik etmiyorum ama dozunda tabi yoksa 500 kilo olurum :) inşallah bebişim vardır hepsi ona gidiyordur :)
AMİN :anneadayı::KK200:

Bal ve toz zencefil karıştırıp yiyebilirsin ihlamurun zararı olacağını sanmıyorum

slm hanımlar başlığa bakıyorum takvime bakıyorum sonra hiç bitmeyen umutlarımıza bakıyorum ve her ay yaşadığımız hayal kırıklıklarını düşünüyorum da Allah hepimizin yardımcısı olsun zaman su gibi geçerken gelmeyen bebişlerimize üzülüyorum umarım bu topikteki tüm arkadaşlarımızın ve kendimin bu ay karnı bebişlerle dolar hepsi sağlıklı sıhhatli nur topu gibi evlatlarımızla güzel günlerimiz olur inşallah :KK46:

@Pambuk Sindrella - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Kucukbayanmutlu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ilhagu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
golgelericinde golgelericinde - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@makdemir - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@_-CaNiMSiN-_hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@pastelove - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Dlnk - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Destina61 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Dea c dia - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@minikPrensim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@_Lavin_ - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Alice82 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@melita09 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@msgulerr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@baby_16 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@MELISTOPRAK - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ugurluozge - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@gel bebeqim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@lacivert17 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@vorones - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@gksmry - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Adda34 Adda34 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ozzi08 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ecemseher - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ruhumAsya - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@avakados - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Sevgili Sevgi - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@minigimmm - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@nnrr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@kedifatos - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Aysglhkn15 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@efsane4 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@odzimert - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
mf_d mf_d - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@sadrml - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Minemacar - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:

hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!

Sukuuur bizde iyiyiz teyzoslar :) cinsiyet tahmini doktorumuz erkege benziyo dedi ama kesin degil bakalim :) darisi sizlere insallaaah

Aman allah korusun bebek falan olur sicak su torbasi dusk yapma tehlikesi yapar bana da annem sicak su koy dedi ama ben korktum koymadim
Neden ki benim arkadaşım hamile o da koyuyor sıcak su?? Neyse koymuş oldum bile, umutlu değilim zaten..
aynı benim de böyle yaa, ilaç alıncak kadar değil ama hep bi rahatsızlık hissi. acaip bi şişkinlik ve gaz. İlaç almasan daha iyi olur canım.
Dayanamadım ki:( çokk ağrım vardı, dedim tçya afedersin hem gaz hem kabızlık.. Mahvetti beni..
Herkese selammmmm:-)
Kızlar okula gidip gelirken bölümümden dolayı malum kocaman bir proje çantası taşıyorum o da ağır diyorum ki ya hamilesem ağır taşıyorum proje çantasından bile korkar oldum :KK17:
Canım inan sakınılan göze çöp batuyor.
Annemin bi arkadaşı vardı, 5 kere kürtaj olmuştu, ben ortaokula gidiyordum ve çok net hatırlıyorum! Kadının 2 çocuğu vardı, korunup hamile kalıyordu! Düşsün diye neler yapıyordu, çocuk halimiiz işte, kızı ile beni bir kaldırıdı, biz de yere bakar yok düşmedi derdik! Düşmezdi ve kürtaj olurdu! Annmle de görüşmüyolar, taktik almak lazım aslında, sen hem korun hem de 35inden sınra 5 kere hamile kal! Şimdi yazarken gıcık oldum kadına

Neden ki benim arkadaşım hamile o da koyuyor sıcak su?? Neyse koymuş oldum bile, umutlu değilim zaten..

Dayanamadım ki:KK43: çokk ağrım vardı, dedim tçya afedersin hem gaz hem kabızlık.. Mahvetti beni..

Canım inan sakınılan göze çöp batuyor.
Annemin bi arkadaşı vardı, 5 kere kürtaj olmuştu, ben ortaokula gidiyordum ve çok net hatırlıyorum! Kadının 2 çocuğu vardı, korunup hamile kalıyordu! Düşsün diye neler yapıyordu, çocuk halimiiz işte, kızı ile beni bir kaldırıdı, biz de yere bakar yok düşmedi derdik! Düşmezdi ve kürtaj olurdu! Annmle de görüşmüyolar, taktik almak lazım aslında, sen hem korun hem de 35inden sınra 5 kere hamile kal! Şimdi yazarken gıcık oldum kadına
aynen yaaaaa 5 ini de sağlıklıyken mi aldırdı!!!! ayy inanmıyorum ya ne kadınlar varrr

Kızlar inşallah hepimiz en kisa zamanda hamilelik haberleri mızı aliriz:KK200::anneadayı::KK200: benim adetim e 9 gün var fakat iki gündür bacaklarimda acıma goguslerimde inanilmaz sislik ve hassasiyet ki goguslerim adetten sadece 2 gun once az siser ve gaz sancim var bugunde belimde bacaklarimda adet ağrısı gibi ağrı oldu bunlar gebelik belirtisi olabilirmi acaba

Homely_angel Homely_angel Merhaba canım dün akşam ne yazikki kirmizilar yine geldi. Yeni bat im 30 Kasım. İnş. Senden güzel haberler alırız.ve bekleyen tüm arkadaşlardan ins. Bide sen bu ay incir yedin değil mi bende bu ay incir denicem. Kür falan yapmak istemiyorum adetim en azından düzenli bide onun düzenini bozmak istemiyorum.incir yemek ins.fayda eder sende ins.bende de. :)

her gün okuldan gelirken kendime diyorum ki eczanenin önünde ineyim test alayım çünkü hamilelik belirtilerim var kendimce :) sonra diyorum hayır hayır geçmeden olmazz erken öğrenme bu sefer şöyle bi 6 haftalık olsun öyle öğren diyorum :) kafayı yiyorum galiba :)
Kısmet te olanı yaşıyorsun bende önceki hamileligimde adet günümde test yapmıştım çıkmıştı ve 3 haftalikti hcg de sonrasında dedim Adetim 1 hafta geçmeden test yapmayacam diye tabi dayanamadım 1 defa yaptım adet tarihin den 1 gün sonra çıkmadı 10 gün yoktur diye gezdim ilaçlar kullandım 10. Gün test aklıma geldi tekrar yaptım pozitif tabi değişen bişey yok onada Dr çok yeni 3 4 hafta arası dedi

aynen yaaaaa 5 ini de sağlıklıyken mi aldırdı!!!! ayy inanmıyorum ya ne kadınlar varrr
Aynen, yani yargılamıyorum, yargılayamam ama düşün korunuyomuş, tabi ben o zaman anlamıyorum, geçen annemle konuştuk da.. Ayy neyse, gece ggece dedikodu yapmayayım;)

Back
X