- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.141
canm benimm... sıkıntın her ne ise geçer inşallahhh umarım en kısa zamanda hamiş haberini alırızOluyordu cnm düzensizlik . Sıkıntılı zamanlarımda ayda iki kere adet olurum bn .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm benimm... sıkıntın her ne ise geçer inşallahhh umarım en kısa zamanda hamiş haberini alırızOluyordu cnm düzensizlik . Sıkıntılı zamanlarımda ayda iki kere adet olurum bn .
ben bu gün çok hastayım yaa, boğazım inmişş ateşim var, çok kötüyüm, bitkiçayları önermiyolar ama önerebileceğiniz bir şey varmı hanımlar
dimi? valla gittikçe aksiiiii nalettt pimpirikli bi şi olmaya başladım :)
ben bu gün çok hastayım yaa, boğazım inmişş ateşim var, çok kötüyüm, bitkiçayları önermiyolar ama önerebileceğiniz bir şey varmı hanımlar
her gün okuldan gelirken kendime diyorum ki eczanenin önünde ineyim test alayım çünkü hamilelik belirtilerim var kendimce :) sonra diyorum hayır hayır geçmeden olmazz erken öğrenme bu sefer şöyle bi 6 haftalık olsun öyle öğren diyorum :) kafayı yiyorum galiba :)yok yok eminim öyle değilsindir. Kayıpların sana bunu hatırlatıyor muhtemelen, sakin olursak her şey çok güzel olacak bence![]()
olabilir cnm bnmde normalden çok agırdı bu dönemhaydaaaaabünyeler sapıttı valla, hayırlısı olsun canım. benimki de mi erken gelcek acaba. o yüzden mi bu ağrılar
![]()
Sağolasın inşallah sende öyle tez zamanda hamile olalım sağlıklı bir şekildecanm benimm... sıkıntın her ne ise geçer inşallahhh umarım en kısa zamanda hamiş haberini alırız
inşallah canım benim...Sağolasın inşallah sende öyle tez zamanda hamile olalım sağlıklı bir şekilde
Bal ve toz zencefil karıştırıp yiyebilirsin ihlamurun zararı olacağını sanmıyorumben bu gün çok hastayım yaa, boğazım inmişş ateşim var, çok kötüyüm, bitkiçayları önermiyolar ama önerebileceğiniz bir şey varmı hanımlar
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!
Neden ki benim arkadaşım hamile o da koyuyor sıcak su?? Neyse koymuş oldum bile, umutlu değilim zaten..Aman allah korusun bebek falan olur sicak su torbasi dusk yapma tehlikesi yapar bana da annem sicak su koy dedi ama ben korktum koymadim
Dayanamadım kiaynı benim de böyle yaa, ilaç alıncak kadar değil ama hep bi rahatsızlık hissi. acaip bi şişkinlik ve gaz. İlaç almasan daha iyi olur canım.
Canım inan sakınılan göze çöp batuyor.Herkese selammmmm
Kızlar okula gidip gelirken bölümümden dolayı malum kocaman bir proje çantası taşıyorum o da ağır diyorum ki ya hamilesem ağır taşıyorum proje çantasından bile korkar oldum![]()
aynen yaaaaa 5 ini de sağlıklıyken mi aldırdı!!!! ayy inanmıyorum ya ne kadınlar varrrNeden ki benim arkadaşım hamile o da koyuyor sıcak su?? Neyse koymuş oldum bile, umutlu değilim zaten..
Dayanamadım kiçokk ağrım vardı, dedim tçya afedersin hem gaz hem kabızlık.. Mahvetti beni..
Canım inan sakınılan göze çöp batuyor.
Annemin bi arkadaşı vardı, 5 kere kürtaj olmuştu, ben ortaokula gidiyordum ve çok net hatırlıyorum! Kadının 2 çocuğu vardı, korunup hamile kalıyordu! Düşsün diye neler yapıyordu, çocuk halimiiz işte, kızı ile beni bir kaldırıdı, biz de yere bakar yok düşmedi derdik! Düşmezdi ve kürtaj olurdu! Annmle de görüşmüyolar, taktik almak lazım aslında, sen hem korun hem de 35inden sınra 5 kere hamile kal! Şimdi yazarken gıcık oldum kadına
Kısmet te olanı yaşıyorsun bende önceki hamileligimde adet günümde test yapmıştım çıkmıştı ve 3 haftalikti hcg de sonrasında dedim Adetim 1 hafta geçmeden test yapmayacam diye tabi dayanamadım 1 defa yaptım adet tarihin den 1 gün sonra çıkmadı 10 gün yoktur diye gezdim ilaçlar kullandım 10. Gün test aklıma geldi tekrar yaptım pozitif tabi değişen bişey yok onada Dr çok yeni 3 4 hafta arası dediher gün okuldan gelirken kendime diyorum ki eczanenin önünde ineyim test alayım çünkü hamilelik belirtilerim var kendimce :) sonra diyorum hayır hayır geçmeden olmazz erken öğrenme bu sefer şöyle bi 6 haftalık olsun öyle öğren diyorum :) kafayı yiyorum galiba :)
Aynen, yani yargılamıyorum, yargılayamam ama düşün korunuyomuş, tabi ben o zaman anlamıyorum, geçen annemle konuştuk da.. Ayy neyse, gece ggece dedikodu yapmayayımaynen yaaaaa 5 ini de sağlıklıyken mi aldırdı!!!! ayy inanmıyorum ya ne kadınlar varrr