ben varım bu ay klomen kullandım
tek yumurtam oluştu 20mm de çatlama iğnesi oldum iğneyi yaptıralı 8 gün oldu.
çalışmalar hergün devam etti
ediyorda..hayırlısı artık :)
Senin Adına sevindim.. Bende hiç işe yaramadı 8 mm di en Son Salı günü bir daha gidicem... Doktor iğnelere Gecicez dedi...
ben de bu ay ilk kez klomen kullandım 20 sinde de çatlatma iğnesi oldu.adetime 7 gün var adet belirtilerim de var tabı.beklemedeyim.Kimse yokmu ???? kızlar nerdesiniz
Ayyy inşallah hamilesindir... Haberdar et kendin denben de bu ay ilk kez klomen kullandım 20 sinde de çatlatma iğnesi oldu.adetime 7 gün var adet belirtilerim de var tabı.beklemedeyim.
Klomenle beraber yaşıyoruz artıkSelam.kızçelerim Klomeni 2 sabah 1 akşam Kullanıyorum. Klomenle Gliforu aynı anda Tüketiyorum... Çarşamba Günü Ultrasona Giricem.
İnşallah Rabbim bizleri Muradlarımıza Kavulturur evlad sahibi oluruz...
inşallah .haberleşelim.sen ne durumdasın?Ayyy inşallah hamilesindir... Haberdar et kendin den
Sökülmeyi bekliyorum söküldükten sonra adetin 1 günü dr gidiceminşallah .haberleşelim.sen ne durumdasın?
Hadi hayirlisi olsunSökülmeyi bekliyorum söküldükten sonra adetin 1 günü dr gidicem
Sağol canımm.. Sende habersiz bırakma sakHadi hayirlisi olsun
Adetime 6 gun var bakalim haber veririmSağol canımm.. Sende habersiz bırakma sak
Benimde 8 gün kaldıAdetime 6 gun var bakalim haber veririm
Ya bu klomeni nasil kullaniyorsunuz.yarin doktora gidkp sorcam uygunsa bende kullanmak istiyorum ama igne sart mi.ignesiz sadece klomeni kullanan yok mu? Nolur biri cvp versinKızlar nerdesiniz
???
İlk klomen kkullanıyorsun işe yaramazsa iğne canımYa bu k
Ya bu klomeni nasil kullaniyorsunuz.yarin doktora gidkp sorcam uygunsa bende kullanmak istiyorum ama igne sart mi.ignesiz sadece klomeni kullanan yok mu? Nolur biri cvp versin
İnşallah yarar korkuyorum. 4 ay once dusuk yaptim dr beklemeye gerek yok dewam edebilirsiniz dedi ama benim 2 au kanamam kesilmedi tam duzeldi derken 5 bucuk cm kistim olustu ve dogum kontrol hapı.1 ay kullandim 1bucuk cm oldu dr tekrar kullan dedi ama ben sogan kuru yaptim bilmiyorum simdi ne durumdaİlk klomen kkullanıyorsun işe yaramazsa iğne canım
Ayrica bu ay preseed jelde kullandik 4 gunluk gecilme olunca bugun kan testi verdim sonuc yarin cikcak ama sanirim negatif cunku az once kahverengi bi lekelenmem oldu.İnşallah yarar korkuyorum. 4 ay once dusuk yaptim dr beklemeye gerek yok dewam edebilirsiniz dedi ama benim 2 au kanamam kesilmedi tam duzeldi derken 5 bucuk cm kistim olustu ve dogum kontrol hapı.1 ay kullandim 1bucuk cm oldu dr tekrar kullan dedi ama ben sogan kuru yaptim bilmiyorum simdi ne durumda
Sabır et olurcanım.. Kaç kutu klomen kullandın?Ayrica bu ay preseed jelde kullandik 4 gunluk gecilme olunca bugun kan testi verdim sonuc yarin cikcak ama sanirim negatif cunku az once kahverengi bi lekelenmem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?