Ağustos Ayında Klomen Glifor Kullananlar Buraya

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
35
Selam.kızçelerim Klomeni 2 sabah 1 akşam Kullanıyorum. Klomenle Gliforu aynı anda Tüketiyorum... Çarşamba Günü Ultrasona Giricem.
İnşallah Rabbim bizleri Muradlarımıza Kavulturur evlad sahibi oluruz...

ben varım bu ay klomen kullandım
tek yumurtam oluştu 20mm de çatlama iğnesi oldum iğneyi yaptıralı 8 gün oldu.
çalışmalar hergün devam etti
ediyorda..hayırlısı artık :)

Senin Adına sevindim.. Bende hiç işe yaramadı 8 mm di en Son Salı günü bir daha gidicem... Doktor iğnelere Gecicez dedi...
ben varım bu ay klomen kullandım
tek yumurtam oluştu 20mm de çatlama iğnesi oldum iğneyi yaptıralı 8 gün oldu.
çalışmalar hergün devam etti
ediyorda..hayırlısı artık :)

Selam.kızçelerim Klomeni 2 sabah 1 akşam Kullanıyorum. Klomenle Gliforu aynı anda Tüketiyorum... Çarşamba Günü Ultrasona Giricem.
İnşallah Rabbim bizleri Muradlarımıza Kavulturur evlad sahibi oluruz...
Klomenle beraber yaşıyoruz artık

Ya bu k

Ya bu klomeni nasil kullaniyorsunuz.yarin doktora gidkp sorcam uygunsa bende kullanmak istiyorum ama igne sart mi.ignesiz sadece klomeni kullanan yok mu? Nolur biri cvp versin
İlk klomen kkullanıyorsun işe yaramazsa iğne canım

İlk klomen kkullanıyorsun işe yaramazsa iğne canım
İnşallah yarar korkuyorum. 4 ay once dusuk yaptim dr beklemeye gerek yok dewam edebilirsiniz dedi ama benim 2 au kanamam kesilmedi tam duzeldi derken 5 bucuk cm kistim olustu ve dogum kontrol hapı.1 ay kullandim 1bucuk cm oldu dr tekrar kullan dedi ama ben sogan kuru yaptim bilmiyorum simdi ne durumda

Ayrica bu ay preseed jelde kullandik 4 gunluk gecilme olunca bugun kan testi verdim sonuc yarin cikcak ama sanirim negatif cunku az once kahverengi bi lekelenmem oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…