Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

slam arkadaslar bende agustosun 27 transferım yapıldı ızmır bornova sıfa hastanesınde yaptırdım dr erol tanvergen dr eylulun 14 de kan testını verdı suan beklemedeyım tup bebegın en zor asamasıda beklemek galıba kac gundur bıseyım yoktu ama dunden berı kasıklarımda adet olcakmısım gıbı agrı var adet gunumde eylulun 16sı yıkılmıs haldeyım tahlıl gunum yarın ama umudum bıttı sankı

sevdasevilay henüz tahlil bile yaptırmamışsın canım neden yıkılıyorsun ki biraz ümid et biraz dua et
İnşallah güzel bir sonuç alırsın.

Arkadaşlar merhaba,
ayın 7 sinden beri siteye giriş yapamadım size güzel haberlerim var hamileyim.....
12.gün değerim 218.8
14. Gün değerim 428.6
yarın tekrar test yaptıracağız umarım değerim katlanır....
Büyük allahım herkese nasip etsin inşallah.... çok büyük bir mutluluk.....

test yaptırıdım kızlar hamileyim demeyi ne kadar isterdim ama yok işte o kadar kötüyüm ki anlatamam 0,6 çıkmış sonucum bugün 10. gündü zaten kaçgündür adet ağrıları çekiyordum oldu olacak diye bekliyordum adet oladım daha 2 günümde geçti hatta ama bebeğim hiç bana tutunmmış o beni çoktan bırakmış oysa ben hep onu içimde hissediyordum. yine kocaman bir zaman beklemek kaldı bana. allahım kimselere bu hasreti çektirme gerçekten çok zor

Arkadaşlar merhaba,
ayın 7 sinden beri siteye giriş yapamadım size güzel haberlerim var hamileyim.....
12.gün değerim 218.8
14. Gün değerim 428.6
yarın tekrar test yaptıracağız umarım değerim katlanır....
Büyük allahım herkese nasip etsin inşallah.... çok büyük bir mutluluk.....

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Allah kimsenin kucağını boş koymasın sevinçleri çoğaltsın.

test yaptırıdım kızlar hamileyim demeyi ne kadar isterdim ama yok işte o kadar kötüyüm ki anlatamam 0,6 çıkmış sonucum bugün 10. gündü zaten kaçgündür adet ağrıları çekiyordum oldu olacak diye bekliyordum adet oladım daha 2 günümde geçti hatta ama bebeğim hiç bana tutunmmış o beni çoktan bırakmış oysa ben hep onu içimde hissediyordum. yine kocaman bir zaman beklemek kaldı bana. allahım kimselere bu hasreti çektirme gerçekten çok zor

Canım çok üzüldüm...
Söyleyecek söz bulamıyorum...

canım arkadaşım malasef bunun tesellisi yok çok üzgünüm. sen sağlılıklı ol eşinle beraber inş. birdahaki sefere nasip olur. lütfen ayağa kalk sakın yılma devam et yoluna.
aeni çok öpüyorum.olumunekankayizsmile

arkadaşlar aslında yarın yaptıracağımız zannettiğim testi bugün yaptırmamız gerekiyomuş yaptırdım ve sonucu aldım... rica etsem test sonuçlarımı bilen arkadaşlarım değerlendirebilirmisiniz... doktora ulaşamadım da.....
12. gün değerim 218.8
15.gün değerim 428.6
18.gün değerim 1405

arkadaşlar test sonucum sanki fazla yükselmiş nette bişeyler okumuştum daha doğrusu yorumları dış gebelikten falan bahsediliyo bunun o durumla alakası yoktur demii....

slam arkadaslar bende agustosun 27 transferım yapıldı ızmır bornova sıfa hastanesınde yaptırdım dr erol tanvergen dr eylulun 14 de kan testını verdı suan beklemedeyım tup bebegın en zor asamasıda beklemek galıba kac gundur bıseyım yoktu ama dunden berı kasıklarımda adet olcakmısım gıbı agrı var adet gunumde eylulun 16sı yıkılmıs haldeyım tahlıl gunum yarın ama umudum bıttı sankı

hiç ümidini yitirme bence bende olmacağını düşünmüştüm hatta göğüs uçlarımda aşırı hassiyet vardı onu bile umursamadım kesin adet olucam dedim test yaptırmaya gideğim sabah erkenden uyanmıştım ve adet ağrıları yaşamıştım ve test yaptırmak istememiştim eşimin ısrarıyla gittim ve güzel sonu aldım.... Büyük Allahım çok büyük ol diyince oluyo.... inşallah sende yarın güzel haberler paylsşıcaksın burdan inanıyorum buna sende iyi düşün iyi olsun.......

SBLBAYRAM canım değerlerin yorumlanmasıyla ilgili birşey bilmiyorum ben sadece 2 kez yaptım sonra bıraktım aslında benimde tekrarlamam gerekiyordu ama neyse hayırlısı pazartesi ilk muayenede görücem iNşallah herşey yolundadır.

SBLBAYRAM canım değerlerin yorumlanmasıyla ilgili birşey bilmiyorum ben sadece 2 kez yaptım sonra bıraktım aslında benimde tekrarlamam gerekiyordu ama neyse hayırlısı pazartesi ilk muayenede görücem iNşallah herşey yolundadır.

bende bugün doktorla görüştüm ikinci testte değierim için biraz endişe duymuşlar fazla yükselmemiş diye ama dünkü sonucum çok iyimiş... p.tesi bizde görücez hayırlısıyla ultrason randevusu verdiler.... inşallah hepimiz için bu güzel süreçler iyi ve olumlu geçer.... senin bebişinde hayırlı olsun inşallah.... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi aratmasın yüce Rabbim....

sevdademirel canım seninle aynı gün transferlerimiz yapılmış.neden 14 üne gün verdiler sana
ben 8 inde yaptırdım.tam 12 gün sonrası kanda belli oluyor.
inşallah sonucun pozitiftir canım.

çıkmazsa diye tedirginim ya o yüzdende günü gelmeden yaptıramıyorum :(
çok ümitsizim ya naapıcağımı bilemedim belki yarın yaptırırım diyorum hiç belirtisi olmayıp hamile olan yok mu?

hiç stres yapma canım..ben ne transferden sonra bir belirti hissettim.ne de kan tahlilinde pozitif sonucu aldıktan sonra.şu an 5+1 im hala hiç bir belirti yok.hamile olduğuma bile inanamıyorum zaten.ancak usg de keseleri görüp kalp atışlarını duyduktan sonra inanıcam heralde:1shok:

bende değerlerimi yazmak istiyorum
11. gün .. 29.8
15. gün.. 187
18.gün.. 335
sanırım daha fazla katlaması gerekiyordu ... her gün 2 ye katlaması gerekmiyormu ? ... son testte çok katlamamış gibi geldi bana ..o yüzden tedirginim.....

Back
X