Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

godes çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun. kendini yıpratma canım bir daha ki sefere inş. yine burdayız yine yanındayız inş. seni öpüyorum. allaha emanet ol canım benim

Herkese günaydın arkadaşlar. Umarım tedaviye başlayan arkadaşları allahım korusun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın. Kucaklarımız bebişlerimizle dolsun işallah.:Saruboceq:

10.günüm testim 0,10 çıktı :) sanırım umutlar 2.ye kaldı...

çok üzüldüm canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum aynı zamanlarda başlamıştık tedaviye ikimizde olumsuz sonuç aldık. uzun zamandır girmiyorum bu sayfaya çok umutla başlamıştım ama böyle olunca... ne denir bilmiyorum ki bana söylenen şeylerin hiçbiri kar etmedi kendimi toparlamaya çalışıyorum işte. 2. ye inşallah bebişlerimize kavuşuruz.

Kızlar selam bugün tüp bebek merkezinden aradılar. Toplanan 14 yumurtamın 12 si döllenmiş. Çok mutluyum inşallah sonuna kadar böyle gider. Kalanları donduracağız çünkü. Dualarınıza ihtiyacım var.

Sevgiler...

serramis çok güzel canım durumlar allah devamını getirsin.
sabırlı olguclubacismileman gereken günler seni bekliyor başarıcaksın allahın izniyle..
dualarım seninle canım

bahar ikl muayeneye gitmiş olman lazım. nasıl geçti haberlerini bekliyorum.
sen 7 haftalıktın galiba?
neyse nasıl geçti hemen yaz canım :3:

bahar ikl muayeneye gitmiş olman lazım. nasıl geçti haberlerini bekliyorum.
sen 7 haftalıktın galiba?
neyse nasıl geçti hemen yaz canım :3:

canım çok sabırlıyım henüz gitmedim sana özelden msj attım
bugün randevum inşallah sağlıkla güzel haberler veririm.

ne kadar sabırlısın psikolojik olarakta rahatsın anladığım kadarıyla ne güzel brova sana.
senin gibi olmalı aslında imrendim valla.
kendini nasıl hissediyosun benim sancılarım geçti. neydi o ilaçların etkileri sancılar çok kötüydü.şükürler olsun bitti.
mide bulantıları varmı yada ne gibi değialkisalkisalkisşiklikler?

serramis çok güzel canım durumlar allah devamını getirsin.
sabırlı olguclubacismileman gereken günler seni bekliyor başarıcaksın allahın izniyle..
dualarım seninle canım

Teşekkürler Yasemincim. Perşembe günü transferim var çok heyecanlıyım inşallah ben de senin gibi ve hayallerine kavuşan tüm arkadaşlarım gibi mutlu sona ulaşırım. Güzel Allahım dualarımızı kabul et...

çok üzüldüm canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum aynı zamanlarda başlamıştık tedaviye ikimizde olumsuz sonuç aldık. uzun zamandır girmiyorum bu sayfaya çok umutla başlamıştım ama böyle olunca... ne denir bilmiyorum ki bana söylenen şeylerin hiçbiri kar etmedi kendimi toparlamaya çalışıyorum işte. 2. ye inşallah bebişlerimize kavuşuruz.

inşallah canım...
ilk haberi öğrendiğimde daha kötüydüm şimdi daha yeni yeni kendime geliyorum...beklemesi çok zor..inşallah 2.de güzel haberleri alırız..daha fazla ayrı kalmayız gerçekten dayanması gittikçe zorlaşıyor :(senağlama

inşallah canım...
ilk haberi öğrendiğimde daha kötüydüm şimdi daha yeni yeni kendime geliyorum...beklemesi çok zor..inşallah 2.de güzel haberleri alırız..daha fazla ayrı kalmayız gerçekten dayanması gittikçe zorlaşıyor :(senağlama

2 . denemede başarıcaksın inş. umudunu kaybetme. benim hazırlanmam 1 sene sürdü.araştırmalarına devam et sakın yılma kendinide yıpratma.
inş. güzel haberlerini alacağız.rabbimden istemeye devam et.:teselli:

2 . denemede başarıcaksın inş. umudunu kaybetme. benim hazırlanmam 1 sene sürdü.araştırmalarına devam et sakın yılma kendinide yıpratma.
inş. güzel haberlerini alacağız.rabbimden istemeye devam et.:teselli:

inşallah...insanın içi yanıyor sanki bir adım kala elinden kayıp gitmiş gibi...hakkımızda hayırlısı olur inşallah...bizimde kucağımız boş kalmasın Allahım bizimde dualarımızı kabul eder gönlümüzün muradını verir inşallah....şimdilik arkadaşlarımızın sevinçleriyle mutlu oluyoruz...:) kaydirigubbakcemile5

bak hamişler nerdeyseniz çıkın bakim ortaya... hangi topiğe yazıyorsunuz bilmiyorum ama sizden bilgi almanın tek yolu bu topik sanırım meraktayım kalp atışını duydunuz mu ne alemdesiniz ya?

Back
X