Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canımmerhaba beyaz![]()
10.günüm testim 0,10 çıktı :) sanırım umutlar 2.ye kaldı...
yasemin nasılsın canım?
bahar ikl muayeneye gitmiş olman lazım. nasıl geçti haberlerini bekliyorum.
sen 7 haftalıktın galiba?
neyse nasıl geçti hemen yaz canım![]()
serramis çok güzel canım durumlar allah devamını getirsin.
sabırlı olguclubacismileman gereken günler seni bekliyor başarıcaksın allahın izniyle..
dualarım seninle canım
çok üzüldüm canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum aynı zamanlarda başlamıştık tedaviye ikimizde olumsuz sonuç aldık. uzun zamandır girmiyorum bu sayfaya çok umutla başlamıştım ama böyle olunca... ne denir bilmiyorum ki bana söylenen şeylerin hiçbiri kar etmedi kendimi toparlamaya çalışıyorum işte. 2. ye inşallah bebişlerimize kavuşuruz.
inşallah canım...
ilk haberi öğrendiğimde daha kötüydüm şimdi daha yeni yeni kendime geliyorum...beklemesi çok zor..inşallah 2.de güzel haberleri alırız..daha fazla ayrı kalmayız gerçekten dayanması gittikçe zorlaşıyorsenağlama
2 . denemede başarıcaksın inş. umudunu kaybetme. benim hazırlanmam 1 sene sürdü.araştırmalarına devam et sakın yılma kendinide yıpratma.
inş. güzel haberlerini alacağız.rabbimden istemeye devam et.:teselli:
saydocann seni çok merak ettim birtürlü yazmadın nasılsın? gebelik devam etti mi ? bir yazsan meraktayım?Evet sana göre karşıdayım ,, çekmeköydeyim ,, tedavimi de üsküdarda umut tüp bebekte oluyorum