Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arencim sana da hayırlı olsun.bizim ki tatil programından dolayı ağustosa kaldı yoksa devam edicekti bu ay :)) hepimize hayırlı olsun canım.mayıs ayı topiği gibi uğurlu olsun insallah :)) ordaki biçok arkadasımız hamiş kaldı darısı bizlere olsun insallah
mrb kızlar bende ikinci denememi mart ayında yaptım fakat düşükle sonuçlandı üçüncüsünü düşünüyorum ama merkez konusunda kararsızım bana önerebileceğiniz merkez varmı bende olursa agustos düşünüyorum ama merkez konusu sorun sizler nerede yaptıracaksınız
merhaba arkadaşlar sizden birsey rica edicem.ankarada merkez arıyorum...olumlu sonuç aldıgınız,tavsiye edebileceginiz yerler var mı?bir de genart nasıl bilgisi olan var mı acaba???
bende bir ara genartı düşünmüştüm, oranın özellikle embriyoloğunun iyi olduğunu duymuştum ama ekibine baktım, dr olarak çok beni tatmin etmedi, birde ben özellikle hastane olsun istiyorum böyle merkezlerden yana değil tercihim, çünkü ilkini bu tarz bir merkezde yaptırdım şimdi bu tarz bir yer istemiyorum.
lalecim ankarada umut tüp bebek var bildiğim kadarıyla.burdaki arkadaslardan gidenler ve memnun kalanları duymustum
kızlar merhaba hepiniz hoşgeldiniz.isimlere tektek bakamadım.benim ilk denemem ve adanada yaptırıcam o yuzden sizlere ankarada ya da istanbulda merkez tavsiye edemiyorumama diğer başlıklarda okuduğum kadarıyla istanbulda bahçeci kliniği,amerikan hastanesi ve alman hastanesi başarılı olan yerlerden.ankarada da umut tüp bebek merkezi diyolardı sanırım diğer baslıklarda arkadaslar.
ramazan ayı insallah hayırlı uğurlu bereketli gelir bizlere kızlar.ben tedavi süresince bol bol hayır işleyip bu dönemi en iyi şekilde dualarla da değerlendirmeye çalışıcam.dualarım hem kendim hem de isteyen butun arkadaslarım için oldu bugune kadar.ramazan ayını da özellikle seçmedim,tatil dönüşümüze geliyor eminin sizlerin de oyledir.
allahım hepimize hayırlı tedaviler versin insallah,en kısa zamanda bebeklerimiz kucağımızda olsun.![]()