- Konu Sahibi everythingwillbegreat
-
merhaba bana yardım ederseniz çok sevinirim.4 aydır hamile kalmak istiyorum.her ay doktor nevradan ne zman hamıle kalırım ne zaman adet olucam diye kntrol ediyorum.silkus 33 gün sürüyomuş.bu ayki adetime hesplamaya göre 2 gün var.bu ay hamle oldugumdan şüpeleniyorum 2 gündür sabah uyanınca mide bulantısı kısa süreli sonrasında yerini yanmaya bırakıyor buzdobının kapısını açamıyorum çok kötü kokuyor daha yeni sildm halbuki.uykuya çok dükünümdür nrmadede ama 1 haftadır yataktan çıkasım yok uyumasamda hep yatmak istiyorum.beyaz renkli akıntım da var.gögüslerimde de hafif sertleşme oldu.hesaplamaya göre 4 hafta 2 günlük hamile oldugum çıkıyor.test yapmak istiyorum adetten önce yapılan testler gebelik olsada negatif çıkabiliyomuş napım yardım edın adetımın geçıkmesını beklıyeyım mı yapsam mı simdi ?
ben uzaktan sana hicbir sey diyemem canim ya
sonucta bu durumlar herkeste farkli
yaptigim test de senin gunun gecmeden cikabilir ya da gunun 10 gun gecer anca cikar
bu durum kisiden kisiye degisiyor
mesela benim adete 7 gun kala testte cikti ama benim durum farkli, idrara hormon cabuk geciyor bende
istersen kan testi yaptir kesin cozum
kanda cikar bir deger hamileysen
umarim hamilesindir
çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
rica ederim guzel haberini alip mujdeyi vermeni dilerim
topıgın hayırlı olsunnnnnn:)))çook sukur benimde agustos bocugum var sanırım galıbadun aksam kanda pozıtıf cıktı yarında doktora gıdıcem:)yanlız bı 3 saat once iç çamasırımda kahverengımsı leke gordum hıc olmazdı sıldım peceteyle yoktu daha da gelmedı sende oldumu cnm boyle bırseyler?
benim adetin 22.gunu yerlesme kanamam oldu
acik pembe az miktarda
o zaman anladim testlerimin dogru oldugunu
o gun zaten kan degerim 20.30 cikti
simdi de artti cok sukur
bence o yerlesme lekesi canim
bebisin sinyal vermis sanaben brudayim diyor
benimki pembeydi ben bile endiselenmedim sen dusunme bir daha gorursem doktoruna dersin
inşallah oyledır canım....allahım nasıl bır mucızedır hala ınanamıyorum dun gce hıc uyuyamadım heralde bu gece baykus gıbı dolanırımsen sımdı 5 hafta daha mı beklıceksın ben mı yanlıs anladım?
merhaba canım umarım topiğin hayırlı olur ve bana da ugur böceğimi getirir.. 6 ay normal denemeden sonra bu ay klomen kullandım doktor çatlama problemim oldugunu söylemişti.. yumurta takibi olmadan ve çatlatma iğnesinden de bahsetmeden 5+5+5 formülünü verdi ben de uyguladım. 10. günümden sonra yumurtalıklarım çok büyüdü ve iki taraftan da yumurtam çatladı biliyorum.. genelde hangi tarafımdan catladıgımı hissediyorum catlama zorlugu oldugu için cok hassasım resmen agrı oluyor o tarafımda.. bu kez iki tarafta da aynı agrıyı yogun bi şekilde hissettim umarım şansım artmıştır.. adet siklusum 27 gün bakalım 4 gün sonra adet olmam lazım olmaz da çift çizgiyi görürsem buraya yazarım..
canim benim sen de gelirsin dogururuz bebeklerimizi bu topicte insallahevery topiğin hayırlı olsun. inşallah ben de bu ay bu topiğin daimi üyesi olurum
merhaba canim tesekkur ederimtopiğin hayırlı olsun.hepimize uğur getirsin.benim bat 29 ağustos.daha idrar testi bile yaptırmadım,erken diyebekliyorum bakalım.İnşallah bu ay güzel olacak
kizlar bende bugun hamile oldugmu ogrenerek katildim araniza hep beraber bebiselerimiz kucagimiza aliriz insallah,o kadar mutluyum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?