Agustos Bocegim Geldi Diyenler :) 2013 Mayis Anneleri!

nedemek bu 5+5+5 formülü :44:

kızlar merhaba bende uzun süredir burada farklı konuları hep takip ediyorum, bu topic yeni açılmış içinde olmak istiyorum, umarım hepimize şans getirir..bende 6 aydır normal yolla hamile kalmaya çalışanlardanım, ama hepsi başarız oldu, dr bir problem olmadığını söyledi, 1 yıl beklemeliymişim, ama beklemek sıkıntılı ve stresli olabiliyor..15 aylık evliyim, artık herkesin bebek varmı sorularından sıkılmaya başladım, bu beni daha da strese sokuyor bana yardımcı olur musunuz, kafamı rahatlatamıyorum, belki de bu yüzden başarız oluyor.. bu arada bat 3 veya 4 eylül adet sürkülasyonum genelde 30 veya 31 gün sürüyor..

bende bu topiceee katılmak istiyorumm every bak ayağını iyi sürüdün dimi ona göre
fundam surumez miyim
devami gelecek insallah topicce cosucazzzz
basladik arka arkaya hamis cikarmaya
sen e bu ay buraya gelrisin umarim canim mayista mis gibi havada dogururuz bebislerimizi

merhaba umarim cok beklemeden hamile kalirsin
uzme kendini dedigin gibi cok dusunmek olumsuz etkiliyor
biliyorum ben de o donemlerden gectim cok zor beklemek unut stres yapma deseler de unutmak cok zor
ama icini ferah tut daha cok erken
benimki 7.ayimda gelmisti ilki ve cevremdeki cogu kisinin 6. ve 7.aylarinda oldu sen de yakin zamanda olacak diye dusunup kendini rahatlat buna inan canim

teşekkür ederim canım, umarım topic uğurlu gelir ve istediklerimiz olur, stres yapmamaya çalışıyorum bakalım ne kadar becerebilicem, sonuçları buradan naklen yazıcam, 3 eylüle daha var ama umutluyum, en azından umudumu yitirmedim ne kadar stres yapsamda

ugurlu gelsin canim topic sana
sen de mayis annelrine yetis hamis kal da bu ay

nedemek bu 5+5+5 formülü :44:
aslında tamamen aklımda kalsın diye doktorumun verdiği rakamsal formül.. şöyle ki adetimin 5. günü sabah aksam olmak üzere 5 gün klomen kullandım ve ilacım bittikten sonraki sayıp 5. günü günaşırı ilişkiye başladım o da 5 gün sürdü.. bakalım agustos bitmeden belli olacak klomen işe yaradı mı...

sen de benim gibi erken ogrenmissin
benim de 27 temmuzdu bat
hemen hemen ayni zamanlarda dogururuz bebislerimizi insallah

doktora ne zaman gitmeyi planliyorsun
ben 5.haftamda gidicem 2 haftam var daha
kan testi yaptim bu arada
dr um 2 gunde bir gelip kan vereksin dedi degerlerime bakicak herhalde.2 hafta sonra da ultrasonda bakacakmis.

benim şişkinlik göbek ve çevresinde bazende rahmimde gerginlik hissediyorum hee bir de yumurtalıklarımı hissediyorum çok acımasa da..

ben idrarin var da surekli sIkIsIk haldeymissin gibi rahatsizlik hissettim gecen gun karnin alt kisminda
sag taraf sol tarafa arada kisa surekli kramp gibi seylr oluyor
batma gibi

büyük bir ihtimal haMİLE degilim ama mayıs ayında anne olmayı çok isterdim.inş 29 ağustosta güzel sonucu alırım...
mayıs doğumluyum bebişim de mayısta gelsin istiyorum.burdaki hamişleri tebrik ederim ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…