- 10 Kasım 2009
- 2.527
- 629
- 363
- Konu Sahibi everythingwillbegreat
-
merhaba canım umarım topiğin hayırlı olur ve bana da ugur böceğimi getirir.. 6 ay normal denemeden sonra bu ay klomen kullandım doktor çatlama problemim oldugunu söylemişti.. yumurta takibi olmadan ve çatlatma iğnesinden de bahsetmeden 5+5+5 formülünü verdi ben de uyguladım. 10. günümden sonra yumurtalıklarım çok büyüdü ve iki taraftan da yumurtam çatladı biliyorum.. genelde hangi tarafımdan catladıgımı hissediyorum catlama zorlugu oldugu için cok hassasım resmen agrı oluyor o tarafımda.. bu kez iki tarafta da aynı agrıyı yogun bi şekilde hissettim umarım şansım artmıştır.. adet siklusum 27 gün bakalım 4 gün sonra adet olmam lazım olmaz da çift çizgiyi görürsem buraya yazarım..
fundam surumez miyimbende bu topiceee katılmak istiyorummevery bak ayağını iyi sürüdün dimi ona göre
kızlar merhaba bende uzun süredir burada farklı konuları hep takip ediyorum, bu topic yeni açılmış içinde olmak istiyorum, umarım hepimize şans getirir..bende 6 aydır normal yolla hamile kalmaya çalışanlardanım, ama hepsi başarız oldu, dr bir problem olmadığını söyledi, 1 yıl beklemeliymişim, ama beklemek sıkıntılı ve stresli olabiliyor..15 aylık evliyim, artık herkesin bebek varmı sorularından sıkılmaya başladım, bu beni daha da strese sokuyor bana yardımcı olur musunuz, kafamı rahatlatamıyorum, belki de bu yüzden başarız oluyor.. bu arada bat 3 veya 4 eylül adet sürkülasyonum genelde 30 veya 31 gün sürüyor..
fundam surumez miyim
devami gelecek insallah topicce cosucazzzz
basladik arka arkaya hamis cikarmaya
sen e bu ay buraya gelrisin umarim canim mayista mis gibi havada dogururuz bebislerimizi
merhaba umarim cok beklemeden hamile kalirsin
uzme kendini dedigin gibi cok dusunmek olumsuz etkiliyor
biliyorum ben de o donemlerden gectim cok zor beklemek unut stres yapma deseler de unutmak cok zor
ama icini ferah tut daha cok erken
benimki 7.ayimda gelmisti ilki ve cevremdeki cogu kisinin 6. ve 7.aylarinda oldusen de yakin zamanda olacak diye dusunup kendini rahatlat buna inan canim
fundam surumez miyim
devami gelecek insallah topicce cosucazzzz
basladik arka arkaya hamis cikarmaya
sen e bu ay buraya gelrisin umarim canim mayista mis gibi havada dogururuz bebislerimizi
ayy ne güzel olurduuhemen elbiseleri giydirirdik yazın (kız olcakya ondan )
teşekkür ederim canım, umarım topic uğurlu gelir ve istediklerimiz olur, stres yapmamaya çalışıyorum bakalım ne kadar becerebilicem, sonuçları buradan naklen yazıcam, 3 eylüle daha var ama umutluyum, en azından umudumu yitirmedim ne kadar stres yapsamda
hosgeldinnnnnn
tebrik ederim saglikli rahat bir hamilelik dilerim canim
senin son adet ne zamandi?
benim 27 temmuz
benim 26 temmuzdu son adet tarihim.tebriklerin icin saol canim
aslında tamamen aklımda kalsın diye doktorumun verdiği rakamsal formül.. şöyle ki adetimin 5. günü sabah aksam olmak üzere 5 gün klomen kullandım ve ilacım bittikten sonraki sayıp 5. günü günaşırı ilişkiye başladım o da 5 gün sürdü.. bakalım agustos bitmeden belli olacak klomen işe yaradı mı...nedemek bu 5+5+5 formülü :44:
sana ugurlu gelsin canim senin de agustos bocegin gelsin bu ay insallah
az kalmis guzel haberlerle gelmeni dilerim canim
dr um 2 gunde bir gelip kan vereksin dedi degerlerime bakicak herhalde.2 hafta sonra da ultrasonda bakacakmis.sen de benim gibi erken ogrenmissin
benim de 27 temmuzdu bat
hemen hemen ayni zamanlarda dogururuz bebislerimiziinsallah
doktora ne zaman gitmeyi planliyorsun
ben 5.haftamda gidicem 2 haftam var daha
kan testi yaptim bu arada
inşallah canım bakalım adete 3 gün kaldı ama karnımda aşırı bir şişkinlik var adet olmazsam 30 agustosa kadar testimi yapacağım..
benim şişkinlik göbek ve çevresinde bazende rahmimde gerginlik hissediyorum hee bir de yumurtalıklarımı hissediyorum çok acımasa da..Hadi insallah hamilesindir az kalmis.benim de karnimun altinda siskinlik devam ediyr karnin alt kismi dolgun
benim şişkinlik göbek ve çevresinde bazende rahmimde gerginlik hissediyorum hee bir de yumurtalıklarımı hissediyorum çok acımasa da..
bir de benim göbeğimin iç tarafında ağrı hissediyorum bazen umarım psikolojik değildir bunlar :18:ben idrarin var da surekli sIkIsIk haldeymissin gibi rahatsizlik hissettim gecen gun karnin alt kisminda
sag taraf sol tarafa arada kisa surekli kramp gibi seylr oluyor
batma gibi
bir de benim göbeğimin iç tarafında ağrı hissediyorum bazen umarım psikolojik değildir bunlar :18:
büyük bir ihtimal haMİLE degilim ama mayıs ayında anne olmayı çok isterdim.inş 29 ağustosta güzel sonucu alırım...
mayıs doğumluyum bebişim de mayısta gelsin istiyorum.burdaki hamişleri tebrik ederim ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?