Ağustos-Eylül Ayında Bursa Acıbadem Şahin Zeteroğlu'nda Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Allah razı olsun canım sende inşallah sağlıkla kavuşursun oğluşuna🤗🤗 süreç nasıl ilerliycek çok heycanlıyım opu dan korkuyorum sadece gerisi aşılamayla aynı şeyler gibi

Allah razı olsun canım sende inşallah sağlıkla kavuşursun oğluşuna🤗🤗 süreç nasıl ilerliycek çok heycanlıyım opu dan korkuyorum sadece gerisi aşılamayla aynı şeyler gibi
Hiç korkma canım. Benimde ilk olduğu için bende çok korkuyordum ama anestezik olduğu için bilmiyorsun bile. Kendine gelince de adet ağrısı gibi bir ağrın oluyor. Ama sana tavsiyem verilen ilaçları hergun aynı saatte ve düzenli kullan. Bu çok önemli. Verilen bütün ilaçları aynı şekilde yap. Bugün 7 de ictiysen yanda iğneyi 7 de yaptıysan ertesi günde aynı saatte yap. Ben hiç atlamadim saatleri. Alarm kurdum 5 dk öncesine hatırlayayım diye. Önemli olan düzenli kullanmak

Anladım canım gonal f mi kullandın sende... ilk 4 gün onu kullanıcam sonrasında kontrol cetrocide ve ovitrelle verdi ayrıca gonalfi hep aynı taraftanmı yaptın sağ yada sol farketmez dedi bana ama emin olamadım sanki sağ yumurtalığım daha sağlıklı hep ordan vurasım geliyor😁

Anladım canım gonal f mi kullandın sende... ilk 4 gün onu kullanıcam sonrasında kontrol cetrocide ve ovitrelle verdi ayrıca gonalfi hep aynı taraftanmı yaptın sağ yada sol farketmez dedi bana ama emin olamadım sanki sağ yumurtalığım daha sağlıklı hep ordan vurasım geliyor😁
Ben bir gün sağdan bir gün soldan yaptım. Havasını iyice al iğnenin ki iz kalmasın. Bende hiç iz kalmadı. Bu arada transferden hiç ama hiç korkma. Ben anlamadım bile. Canım acıyacak diye o kadar şartladim ki kendimi Şahin bey ekrana bak bebeğini gönderiyorum dedi çok mutlu bir andı.

Yaaa gerçektenmi çok güzel bir etki bırakıyor insanda şahin bey acayip pozitif inşallah bende yaşarım bunları🤲🏻🤲🏻 Aşılamada kullanmıştım canım iz kalmadı çok şükür bundada kalmaz birde şu sorum olucak yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor çalıştığım için izin almayı düşünüyorum ona göre planlıcam ve idrara sıkışma ne zaman olması gerekiyor

Yaaa gerçektenmi çok güzel bir etki bırakıyor insanda şahin bey acayip pozitif inşallah bende yaşarım bunları🤲🏻🤲🏻 Aşılamada kullanmıştım canım iz kalmadı çok şükür bundada kalmaz birde şu sorum olucak yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor çalıştığım için izin almayı düşünüyorum ona göre planlıcam ve idrara sıkışma ne zaman olması gerekiyor
Onu yumurta sayısı ve kalitesine göre belirliyorlar benden 23 yumurta toplandı 14ü döllendi 8i 5.gune kadar gelmişti. 5.günde transferim oldu.

Donduruldumu canım diğer kalanlar ve sizdeki problem neydi polikistik over mı yumurtan baya çok oluşmuş o yüzden soruyorum bende hem çikolata kisti hem polikistik over var sağ yumurtalığımda🤔

Kızlar tedavileriniz ne kadar tuttu? Herkesinki farklıdır ama üç aşağı beş yukarı bilmek istiyorum

2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...

Back
X