Ağustos-Eylül Ayında Bursa Acıbadem Şahin Zeteroğlu'nda Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Evet kabız olabilirsin ama benı hiç etkilemedi aksine ishal oldum 😊
Bakalım bende ne olacak ben kabızlığa yatkinim biraz ama bir şurup söyledi kabız olursan bunu içebilirsin dedi ☺️
Korktuğum gibi değilmis hiç hissetmedim . Şahin bey ekrana bakabilirsin bırakacağım şimdi dedi ben böyleyim "ne şuan içerde mi ?" bir güldüler bana öyle paniktim ki :)

Bakalım bende ne olacak ben kabızlığa yatkinim biraz ama bir şurup söyledi kabız olursan bunu içebilirsin dedi ☺
Korktuğum gibi değilmis hiç hissetmedim . Şahin bey ekrana bakabilirsin bırakacağım şimdi dedi ben böyleyim "ne şuan içerde mi ?" bir güldüler bana öyle paniktim ki :)
Bana da yazdılar şurubu bende ben kolay kolay kabız olmam gerek yok dedim hemşire de bu kadar emin konuşma olabilirsin falan gibi birşey söyledi güldük sonra ishal oldum diye aradım 😊😊 ben dedim canım çok kısa sürüyor bende spekulum takılınca baya uzun sürecek sandım hemşire parmağıyla bu parlak yere bak dedi oraya mı gelecek dedim yok o bebeğin işte dedi aaaa dedim ben sanıyorum daha işleme başlamadilar 😊

Bana da yazdılar şurubu bende ben kolay kolay kabız olmam gerek yok dedim hemşire de bu kadar emin konuşma olabilirsin falan gibi birşey söyledi güldük sonra ishal oldum diye aradım 😊😊 ben dedim canım çok kısa sürüyor bende spekulum takılınca baya uzun sürecek sandım hemşire parmağıyla bu parlak yere bak dedi oraya mı gelecek dedim yok o bebeğin işte dedi aaaa dedim ben sanıyorum daha işleme başlamadilar 😊
Bende aynı kendimi acıya o kadar şartlamışım ki canım acıyacak diye bekledim 😄

Canım kahverengi lekelenme tutunma belirtisi olabilir internette okudum . Sen umudunu yitirme ilaçlarını ihmal etme. Allah büyük bekle bakalım cumartesini
Evet normalde olabilir ama benim değer düşüşe geçmiş aynı kalsa belki bi umut derdim benim serüven burada son buldu umarım sen pozitif alırsın

Arkadaşlar merhaba ben salı günü transfer oldum. 2 tane transfer edildi biri 8.e bölünmüş diğeri 6.ya ama ben tam olarak anlayamadım 2.cisi için yinede transfer edelim dedi Şahin bey.Yaşım 40 ama tutarmı acaba en erken ne zaman test yapabilirim sizce.

Arkadaşlar merhaba ben salı günü transfer oldum. 2 tane transfer edildi biri 8.e bölünmüş diğeri 6.ya ama ben tam olarak anlayamadım 2.cisi için yinede transfer edelim dedi Şahin bey.Yaşım 40 ama tutarmı acaba en erken ne zaman test yapabilirim sizce.
Ben bu konuda pek bir şey diyemeyecegim çünkü bende tecrübesizim ilk denemem. :( Tek diyebileceğim şey inşallah tutar ve bebeğinize sağ salim kavuşursunuz.

Back
X