ben çok şişkinlik yaşamıştım, benim 20 yumurtam toplandı sadece 3 tanesi döllendi hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen, bunlardan da sadece bir tanesi 3. günde 8 hücreye kadar bölünebildi ve riske atmamak için 5. güne bırakmadılar hemen transfer oldum 3. günde. o yüzden doktor da hatta demişti hamile kalırsan sana çok yük binecek o yüzden dondurulabilir embriyo durumuna göre dedi ama dondurulmadı taze transfer yapıldı canım. kasık ağrısı ve şişkinlik çok fazlaydı ödem yaptı benim vucut. e2 4800dü toplama öncesi hatta iptal olursa diye çok korkmuştum. onun dışında bende en ufak bir hamilelik belirtisi olmadı, ne mide bulantısı ne baş dönmesi sıfır belirti. şimdi 3. aya girmek üzereyim hala hiç bir belirtim yok hatta:) o yüzden belirti aramak yersiz oluyor kendini strese sokarsın sadece, ben transferden sonraki 10. gün dayanamayıp kan testi yapmıştım 156 çıkmıştı, iki gün sonra bir de idrar yapayım hatıra saklarım dedim ama aşırı silik çıktı varla yok arası... ertesi gün korkarak tekrar yaptırdım ikiye katlamıştı çok şükür. o yüzden ben idrar testlerine de hiç güvenmiyorum...