9 eylülde ameliyat olcam :)Merhaba,
Ağustos Eylül ayında ameliyat olanlar eğer birbirimizle durumlarımızı paylaşırsak Birbirimize bu süreçte daha faydalı olacağımızı düşünüyorum
nerde oldun ?Ben iki gün. Önce oldum çok rahat geciyor
İstanbul ethical Hastanesi Tamer köseye oldumnerde oldun ?
Suandaki sürecim
Tamer Köseyi dumuştum umarım istediği gibi olur bende bi ameliyat olayım paylaşrım seninleİstanbul ethical Hastanesi Tamer köseye oldum
Sen kimde olucaksin benimki kapalı oldu ertesi gün hemen tamponlarim çıktı şişlik olmadı morlukta olmadı çok şükür inşallah seninde benimkisi gibi geçer cnm benim biraz kemerliydi burnum ona taktimda yaptırdım senin ne gibi şikayeti wardiTamer Köseyi dumuştum umarım istediği gibi olur bende bi ameliyat olayım paylaşrım seninle
Senin süreç güzel ilerliyor gözüküyor maşallah. Benim burnumdan kan akıntı şeklinde ara ara geliyor. Bazen başım ağrıyor. Şu an 3. Gün İlk gün ameliyatı oldum. 5 saat sürdü 1 gün hastanede kaldım. Ertesi gün tamponlarım çıktı. Hastaneden taburcu oldum. Doktorum reçete verdi o ilaçları kullanıyorum. Senin sargılar ne zaman alınacak?Suandaki sürecim
O burundan kan akıntı normal bendede biraz var okyanus suyuna devam et sende bende öyle yapıyorum onun haricinde bi sıkıntım ağrım sizin yok cnm çok şükür geçici bu günler herkes bu sorunları yaşamış sonuçta bizde yaşıyoruz bizimkiler de geçicek elbet ben pazartesi ameliyat oldum çarşamba günü alıncak inşallah bakalım. Senin kapalı ameliyatmi baya sürmüş seninki benimki 45 dakka sürmüş kapalı oldum bende ertesi gün çıktı tamponlar buarada bol bol su içmeyi ihmal etme olurmuSenin süreç güzel ilerliyor gözüküyor maşallah. Benim burnumdan kan akıntı şeklinde ara ara geliyor. Bazen başım ağrıyor. Şu an 3. Gün İlk gün ameliyatı oldum. 5 saat sürdü 1 gün hastanede kaldım. Ertesi gün tamponlarım çıktı. Hastaneden taburcu oldum. Doktorum reçete verdi o ilaçları kullanıyorum. Senin sargılar ne zaman alınacak?
Benim açık ameliyat estetik haricinde burnumda çok problem varmış. Onlar sanırım bir hayli uğraştırmış.O burundan kan akıntı normal bendede biraz var okyanus suyuna devam et sende bende öyle yapıyorum onun haricinde bi sıkıntım ağrım sizin yok cnm çok şükür geçici bu günler herkes bu sorunları yaşamış sonuçta bizde yaşıyoruz bizimkiler de geçicek elbet ben pazartesi ameliyat oldum çarşamba günü alıncak inşallah bakalım. Senin kapalı ameliyatmi baya sürmüş seninki benimki 45 dakka sürmüş kapalı oldum bende ertesi gün çıktı tamponlar buarada bol bol su içmeyi ihmal etme olurmu
Geçmiş olsun 2 ameliyat zor olmadı mıbende pazartesi oldum ali mezdegiye morluk cok az sislik biraz var agrim yok surec cok zor degil 15 gn once cene ameliyati oldum ondan sonra cokcok kolay
tesekkur ederim cene zoor bir ameliyat biraz oldu tabi daha sislerim inmeden digeri ama univ basliyorum 14 eylulde yetissin diye biyle oldu ben istedim cesurca oldu biraz ama cikti aradan sukur :)Geçmiş olsun 2 ameliyat zor olmadı mı
valla doktora sormak aklıma gelmedi kapalı veya açık mı yapacağı doktorumun adı Bayram VeysellerSen kimde olucaksin benimki kapalı oldu ertesi gün hemen tamponlarim çıktı şişlik olmadı morlukta olmadı çok şükür inşallah seninde benimkisi gibi geçer cnm benim biraz kemerliydi burnum ona taktimda yaptırdım senin ne gibi şikayeti wardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?