Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

gururlu25

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
156
13
318
İstanbul
Merhaba,
Ağustos Eylül ayında ameliyat olanlar eğer birbirimizle durumlarımızı paylaşırsak Birbirimize bu süreçte daha faydalı olacağımızı düşünüyorum

Tamer Köseyi dumuştum umarım istediği gibi olur bende bi ameliyat olayım paylaşrım seninle
Sen kimde olucaksin benimki kapalı oldu ertesi gün hemen tamponlarim çıktı şişlik olmadı morlukta olmadı çok şükür inşallah seninde benimkisi gibi geçer cnm benim biraz kemerliydi burnum ona taktimda yaptırdım senin ne gibi şikayeti wardi

Suandaki sürecim
Senin süreç güzel ilerliyor gözüküyor maşallah. Benim burnumdan kan akıntı şeklinde ara ara geliyor. Bazen başım ağrıyor. Şu an 3. Gün İlk gün ameliyatı oldum. 5 saat sürdü 1 gün hastanede kaldım. Ertesi gün tamponlarım çıktı. Hastaneden taburcu oldum. Doktorum reçete verdi o ilaçları kullanıyorum. Senin sargılar ne zaman alınacak?

O burundan kan akıntı normal bendede biraz var okyanus suyuna devam et sende bende öyle yapıyorum onun haricinde bi sıkıntım ağrım sizin yok cnm çok şükür geçici bu günler herkes bu sorunları yaşamış sonuçta bizde yaşıyoruz bizimkiler de geçicek elbet ben pazartesi ameliyat oldum çarşamba günü alıncak inşallah bakalım. Senin kapalı ameliyatmi baya sürmüş seninki benimki 45 dakka sürmüş kapalı oldum bende ertesi gün çıktı tamponlar buarada bol bol su içmeyi ihmal etme olurmu

Benim açık ameliyat estetik haricinde burnumda çok problem varmış. Onlar sanırım bir hayli uğraştırmış.
Ben deniz suyunu günde 4 sefer sıkıyorum. Su zorla içmeye çalışıyorum. İnşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşuruz.

bende pazartesi oldum ali mezdegiye morluk cok az sislik biraz var agrim yok surec cok zor degil 15 gn once cene ameliyati oldum ondan sonra cokcok kolay

Geçmiş olsun 2 ameliyat zor olmadı mı
tesekkur ederim cene zoor bir ameliyat biraz oldu tabi daha sislerim inmeden digeri ama univ basliyorum 14 eylulde yetissin diye biyle oldu ben istedim cesurca oldu biraz ama cikti aradan sukur :)

valla doktora sormak aklıma gelmedi kapalı veya açık mı yapacağı doktorumun adı Bayram Veyseller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…