Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

selam kızlar, haftaya Cumartesi (19 Eylül) ameliyat oluyorum.. geri sayım başladı. ameliyat olanlar foto paylaşabilir mi?

selam kızlar, haftaya Cumartesi (19 Eylül) ameliyat oluyorum.. geri sayım başladı. ameliyat olanlar foto paylaşabilir mi?
Şimdiden geçmiş olasun inşallah başarılı bir ameliyat olur. Sürecide bizlerle paylaşırsın.
Benim ameliyat olalı 12. günüm İlk alçılarım çıktığında açıkçası burnumu hiç beğenmedim. hiç istediğim gibi değildi.
Şuan alçı çıktıktan sonra bantlar takıldı. Pazartesi günü bantlarım çıkacak.

teşekkür ederim. paylaşırım süreç sonrası tabi ki. dün 2 sene önce ameliyat olmuş bi arkadaşım alçın çıktıktan sonra sakın hemen moralini bozma 1-2 ay burnunu beğenmeyeceksin çok inceleme tam olarak dedi... ama bakıyorum 10-12. günde şahane hissedenler var. şeklini mi beğenmediniz şişlikler yüzünden mi? hangi dr.a oldunuz bi de?

Selam kızlar. 3 eylül sabahı ameliyat oldum. Burnumda et vardı ve kemer ucu da düşüktü. Ucunu kaldırıp kavisli küçük bir burun istedim. Salı günü tamponlar alındı. Bugün alçı alındı burnum tam istediğim gibi oldu ama daha çok şiş :). Doktorum bandaj koydu. Çarşamba günü tekrar kontrole gidicem. Çok rahat bir süreç geçiriyorum. İşim de evde olduğu için internet üzeri hiç sıkıntı olmuyor :)

Görsel açıdan çok büyük geldi şeklini beğenmedim. Kavisli küçük hafif kalkık bir burun istiyordum. Alçılar açıldığında Gördüğüm burun kocaman şiş kavisi olmayan burun ucu büyük bir burundu. Doğal olarak doktoruma söyledim. Daha çok erken olduğunu söyledi. Pazartesi günü burnumdaki bantlar çıkacak. Ameliyat olmadan önce ben burnumun fotoğrafını her yönden çekmiştim. Yeni hali ile ilgili bandajlar çıktığında karşılaştırmalı çekim yapacağım. İsterseniz size özelden mesaj atarım. Ben bu çekimleri kendim görmek için yapıyorum.
Doktorum Doç. Dr. Mustafa Tonguç İşken

3eylulde de ben ameliyat oldum kizlar evde gercekten zaman gecmek bilmiyor
Bende 9 eylülde oldum alçıl 4 gün var çıkmasına zaman geçmiyor sağ gözüm şiş aşırı mor valla çok pişmanım canım çok yandı sonuç ne olcak bilmiyorum da bu kadar acı çekmeye deycek bişey olur inşallah

ameliyattan sonra diş fırçalamada sıkıntı yasadınız mı ya da kaçıncı günden sonra fırçalayabildiniz?

En son sanırım burun üzerindeki sert alçı gibi şey kalıyor galiba

Söyle anlatiyim ameliyattan cikinca burnunuzda alci ve atel oluyo 7 gun civari kaliyo. Onu aldirmaya gittiginizde dikisleriniz de aliniyo. Doktora gore ve burnunuzun iyileşme surecine gore alci ve atel alindiktan sonra sadece bandaj takiliyo doku uyumu icin. Bana bandaj takmaya gerek duymadi mesela doktor bu sekilde ciktim .yani ateli aldirdiginiz gun dikis alci falan hepsi aliniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…