Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

Acaba acıyormu alınırken benimkilerde çarşamba alıncak

Bende hiç dikiş yokdu yalniz sizin ameliyatiniz farkli bi yöntemle yapilmiş olmali

Insallah kisa sürede geceer agrilarin
Gecmiş olsunn benim hic agrim sizim olmadi

Insallah kisa sürede geceer agrilarin
Gecmiş olsunn benim hic agrim sizim olmadi
süper canım ya. yapılan işlemlemi alakalı acaba 10 eylülde oldum bende fakat gözlerim mosmor agrı da tamam dayanılmaz deil ama sınırda bişi işte sanki cok gibi.

süper canım ya. yapılan işlemlemi alakalı acaba 10 eylülde oldum bende fakat gözlerim mosmor agrı da tamam dayanılmaz deil ama sınırda bişi işte sanki cok gibi.
Daha erken tabi ama dedigim gibi benim hic agrim vs olmadi o konuda sansliymişim
Dediginiz gibi yapilan işlemlede alakali tabi bende resim paylasmak istiyorum sizinde dusunceleriniz almak adina

Daha erken tabi ama dedigim gibi benim hic agrim vs olmadi o konuda sansliymişim
Dediginiz gibi yapilan işlemlede alakali tabi bende resim paylasmak istiyorum sizinde dusunceleriniz almak adina
tabiki canımm bekliyoruZ resimlerini. bende paylaşıcam ama atelin ve tamponların cıkmasını bekliyorum.

Benim ameliyatima da az kaldi. Ne güzel siz olup kurtuldunuz herkese geçmiş olsun darisi hbasima..

Insallah morluk olmadan agrisiz acisiz min. Sislikle gecirirsin

İnsallah tesekkur ederim..ben ameliyat gunumu cok once almistim sansima okullarin acilisi ertelendi ve planlarim alt ust oldu..kizim okulda okulacak esim de mecbur onunla kalacak en yakin arkadasim geleckti refakatci ama onunda kizi o hafta okula basliyor..ertelemek de istemiyorum..tek basima gitsem bizimkiler sonradan gelse sorun olur mu acaba

Zaten 1 gece kaliyosunuz hastanede. Ameliyat sonrasi kalkip yuruyebiliyosunuz diger ameliyatlar kadar agir degil tek onemli nokta buz uygulamasi.. ameliyattan hemen sonra yarim saatte bir 5 dk buz uygularsaniz gece de dahil sislik ve norluk coz az oluyo ben o sekilde yaptm hic morluk olmadi mesela. Yanınızda kimse olmasa bile cok cok sıkıntı yasamazsiniz tabi olursa daha iyi olur ama

Arkadasiniz bir gece idare edebilir bisey olmaz ertelemeyin eger kafaniza koyduysaniz. Erteledikce daha cok büyüyo insanin gözünde. Gercekten istiyosaniz yaptırın Allah bir sekilde kolaylik verir. Bende öğretmenim 1 eylulde seminerimiz basliyo tam o gun ameliyat okdum okullar acilana kadar 2 haftam vardi iyilesmek icin. Okullarn acilmasi ertelenince baya isime geldi sevindim :)

Valla mesajiniz cesaret verdi..iinş ben de rahat bi şekilde atlatirim..
Muhtemelen bennameliyattan cikana kadar gelmiş olur herkes ..ama hastaneye yanliz gitmek ameliyata yanliz girmek canimi sikiyor acikcasi

Muhtemelen bennameliyattan cikana kadar gelmiş olur herkes ..ama hastaneye yanliz gitmek ameliyata yanliz girmek canimi sikiyor acikcasi

Benim icinde tam tersi oldu..biz en yakin arkadasimla anlasmis gibi ayni sene anne olduk çocuklarda bu sene 1 e başlayacak..okul ayin 7 sin de acilacakti bizim için benim ameliyata kadar çoktan alisirlar dedik..ama simdi okullar benim ameliyat haftamda aciliyor tabii kizcagiz ilk günden çocuğunu birakip bana gelemez..Esim de bizim kizimizi bekleyecekti okulda..aksi gibi annem de öğretmen o da okulda olacak

Yok bence hic caniniz sıkılmasn gercekten hic zor değil moraliniz yüksek olduğu sürece ameliyat öncesi yalniz olmaniz sizi etkilemez benim annem yanimdaydi ama yolun yarisina kadar ancak gelebildi almiyolar zaten. Bende beni goturen hemsirelerle muhabbet ettm onlarla gule oynaya gittik ameliyattan cikip uyaninca gördüm annemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…