- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
Acaba acıyormu alınırken benimkilerde çarşamba alıncakSöyle anlatiyim ameliyattan cikinca burnunuzda alci ve atel oluyo 7 gun civari kaliyo. Onu aldirmaya gittiginizde dikisleriniz de aliniyo. Doktora gore ve burnunuzun iyileşme surecine gore alci ve atel alindiktan sonra sadece bandaj takiliyo doku uyumu icin. Bana bandaj takmaya gerek duymadi mesela doktor bu sekilde ciktim .yani ateli aldirdiginiz gun dikis alci falan hepsi aliniyo
Hic acmiyo rahat ol canımAcaba acıyormu alınırken benimkilerde çarşamba alıncak
Bian önce darısı başıma ya beklemek çok kötüHic acmiyo rahat ol canım
Alindiktan sonra da baska sorunlar basliyoBian önce darısı başıma ya beklemek çok kötü
Ne bitmez çileymiş deseneeAlindiktan sonra da baska sorunlar basliyoacaba burnum egri mi bu sekilde mi kalacak falan diye elinden ayna dusmuyo
Bende hiç dikiş yokdu yalniz sizin ameliyatiniz farkli bi yöntemle yapilmiş olmaliSöyle anlatiyim ameliyattan cikinca burnunuzda alci ve atel oluyo 7 gun civari kaliyo. Onu aldirmaya gittiginizde dikisleriniz de aliniyo. Doktora gore ve burnunuzun iyileşme surecine gore alci ve atel alindiktan sonra sadece bandaj takiliyo doku uyumu icin. Bana bandaj takmaya gerek duymadi mesela doktor bu sekilde ciktim .yani ateli aldirdiginiz gun dikis alci falan hepsi aliniyo
Alçim çikti cuma günü rahat agrisiz sizisiz bir süreç gecirdim agri kesiici içtigimi vs hatirlamiyorum bile :)Alçılarınız çıktı mı? Ne zaman çıkacak?
Bende 9 eylülde oldum alçıl 4 gün var çıkmasına zaman geçmiyor sağ gözüm şiş aşırı mor valla çok pişmanım canım çok yandı sonuç ne olcak bilmiyorum da bu kadar acı çekmeye deycek bişey olur inşallah
süper canım ya. yapılan işlemlemi alakalı acaba 10 eylülde oldum bende fakat gözlerim mosmor agrı da tamam dayanılmaz deil ama sınırda bişi işte sanki cok gibi.Insallah kisa sürede geceer agrilarin
Gecmiş olsunn benim hic agrim sizim olmadi
Daha erken tabi ama dedigim gibi benim hic agrim vs olmadi o konuda sansliymişimsüper canım ya. yapılan işlemlemi alakalı acaba 10 eylülde oldum bende fakat gözlerim mosmor agrı da tamam dayanılmaz deil ama sınırda bişi işte sanki cok gibi.
Sizinki kapali rinoplastidir. Benimki açıkti ondan dikiş varBende hiç dikiş yokdu yalniz sizin ameliyatiniz farkli bi yöntemle yapilmiş olmali
tabiki canımm bekliyoruZ resimlerini. bende paylaşıcam ama atelin ve tamponların cıkmasını bekliyorum.Daha erken tabi ama dedigim gibi benim hic agrim vs olmadi o konuda sansliymişim
Dediginiz gibi yapilan işlemlede alakali tabi bende resim paylasmak istiyorum sizinde dusunceleriniz almak adina
Insallah morluk olmadan agrisiz acisiz min. Sislikle gecirirsinBenim ameliyatima da az kaldi. Ne güzel siz olup kurtuldunuz herkese geçmiş olsun darisi hbasima..
Insallah morluk olmadan agrisiz acisiz min. Sislikle gecirirsin
Zaten 1 gece kaliyosunuz hastanede. Ameliyat sonrasi kalkip yuruyebiliyosunuz diger ameliyatlar kadar agir degil tek onemli nokta buz uygulamasi.. ameliyattan hemen sonra yarim saatte bir 5 dk buz uygularsaniz gece de dahil sislik ve norluk coz az oluyo ben o sekilde yaptm hic morluk olmadi mesela. Yanınızda kimse olmasa bile cok cok sıkıntı yasamazsiniz tabi olursa daha iyi olur amaİnsallah tesekkur ederim..ben ameliyat gunumu cok once almistim sansima okullarin acilisi ertelendi ve planlarim alt ust oldu..kizim okulda okulacak esim de mecbur onunla kalacak en yakin arkadasim geleckti refakatci ama onunda kizi o hafta okula basliyor..ertelemek de istemiyorum..tek basima gitsem bizimkiler sonradan gelse sorun olur mu acaba
Arkadasiniz bir gece idare edebilir bisey olmaz ertelemeyin eger kafaniza koyduysaniz. Erteledikce daha cok büyüyo insanin gözünde. Gercekten istiyosaniz yaptırın Allah bir sekilde kolaylik verir. Bende öğretmenim 1 eylulde seminerimiz basliyo tam o gun ameliyat okdum okullar acilana kadar 2 haftam vardi iyilesmek icin. Okullarn acilmasi ertelenince baya isime geldi sevindim :)İnsallah tesekkur ederim..ben ameliyat gunumu cok once almistim sansima okullarin acilisi ertelendi ve planlarim alt ust oldu..kizim okulda okulacak esim de mecbur onunla kalacak en yakin arkadasim geleckti refakatci ama onunda kizi o hafta okula basliyor..ertelemek de istemiyorum..tek basima gitsem bizimkiler sonradan gelse sorun olur mu acaba
Zaten 1 gece kaliyosunuz hastanede. Ameliyat sonrasi kalkip yuruyebiliyosunuz diger ameliyatlar kadar agir degil tek onemli nokta buz uygulamasi.. ameliyattan hemen sonra yarim saatte bir 5 dk buz uygularsaniz gece de dahil sislik ve norluk coz az oluyo ben o sekilde yaptm hic morluk olmadi mesela. Yanınızda kimse olmasa bile cok cok sıkıntı yasamazsiniz tabi olursa daha iyi olur ama
Valla mesajiniz cesaret verdi..iinş ben de rahat bi şekilde atlatirim..
Muhtemelen bennameliyattan cikana kadar gelmiş olur herkes ..ama hastaneye yanliz gitmek ameliyata yanliz girmek canimi sikiyor acikcasi
Yok bence hic caniniz sıkılmasn gercekten hic zor değil moraliniz yüksek olduğu sürece ameliyat öncesi yalniz olmaniz sizi etkilemezValla mesajiniz cesaret verdi..iinş ben de rahat bi şekilde atlatirim..
Muhtemelen bennameliyattan cikana kadar gelmiş olur herkes ..ama hastaneye yanliz gitmek ameliyata yanliz girmek canimi sikiyor acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?