Evet temizliyorum 10. Gunden beri jelle yikiyorm burun ustunu deAy harikaaaa. Burnunun üstünü temizleyebliyo musun? Ya kafam sağda ya da solda yatınca garip hissediyorum ağırlığı kaymış gbi. Kuruntu herlde :)
Süper o zaman ben de bi jel alahım hemen . Çünkğ hep cilt problemli duruyorEvet temizliyorum 10. Gunden beri jelle yikiyorm burun ustunu de
ben de eylülde burun ameliyatı olanlardanım. bende herhangi bir şişlik ya da morluk olmadı. fazla bir ağrı da olmadı. benim gibi nezle olunca bile sızlanan birine göre neredeyse ağrısız bir süreç gibi geçti. ben doktorumdan çok memnunum..Merhaba,
Ağustos Eylül ayında ameliyat olanlar eğer birbirimizle durumlarımızı paylaşırsak Birbirimize bu süreçte daha faydalı olacağımızı düşünüyorum
Bandaj ciktignda burun ustumde asiri siyah nokta vardi heryerindeydi.eskiden o kadar olmamasina rağmen. Duzenli olarak temizledm jelle yikadm simdi gozle gorulur sekilde azaldi siyah noktalar da.Süper o zaman ben de bi jel alahım hemen . Çünkğ hep cilt problemli duruyor
Nasıl oldun canım his geldimi dudaklarına mimiklerin düzeldimi burnun nasıl oldu yeni resimlerini bekliyoruzBandaj ciktignda burun ustumde asiri siyah nokta vardi heryerindeydi.eskiden o kadar olmamasina rağmen. Duzenli olarak temizledm jelle yikadm simdi gozle gorulur sekilde azaldi siyah noktalar da.
Dudagim duzeldi hersey cok yolundaydi taaki bugun grip olana kadarNasıl oldun canım his geldimi dudaklarına mimiklerin düzeldimi burnun nasıl oldu yeni resimlerini bekliyoruz
öncesi sonrası foto atabilir misin cnm burdan ya da özeldenben de eylülde burun ameliyatı olanlardanım. bende herhangi bir şişlik ya da morluk olmadı. fazla bir ağrı da olmadı. benim gibi nezle olunca bile sızlanan birine göre neredeyse ağrısız bir süreç gibi geçti. ben doktorumdan çok memnunum..
Geçmiş olsunDudagim duzeldi hersey cok yolundaydi taaki bugun grip olana kadarkizlar kendinize cok iyi bakin bu halde grip cok zormus
Cok geçmiş olsun canim. Evet zor tahmin edebiliyorum. Asil sen kendine iyi bakta iyi ol hemen.Dudagim duzeldi hersey cok yolundaydi taaki bugun grip olana kadarkizlar kendinize cok iyi bakin bu halde grip cok zormus
Bende gittm acile bogaz sis burun davul gibi hapsira hapsira bir hal olmus sekilde.. hic ilgilenmedi acildeki doktor rapor istedm ben bu sekilde ders anlatamam diye onu bile 1 gun zor verdi cok sinir oldum cokkBen de grip başlangıcı vardı. Doktora gidip amelyatlı olduğumu söyledim burmum akmamalı ve çok hapşurmamalıyım diye . Olan bi grip ilacını üç gün düzenli kullan geçmezse gel dedi. Çok şükür akıntı bi gün oldu sadce . 3 gün çok hapşırdm ama
Insallah ya yan falan yatıyorum artik neyseki. Duz yatinca bogulcak gibi oluyorumCok geçmiş olsun canim. Evet zor tahmin edebiliyorum. Asil sen kendine iyi bakta iyi ol hemen.
grip aşısı olaydın ya cnm madem kışın oldun ben şahsen olurdum acaba yazın mı olmak lazım bu ameliyatı ben kışın hep nezle gripimInsallah ya yan falan yatıyorum artik neyseki. Duz yatinca bogulcak gibi oluyorum
acil değil kbb ye git ben nezleyken gittiğimde 1 hafta rapor verecektiBende gittm acile bogaz sis burun davul gibi hapsira hapsira bir hal olmus sekilde.. hic ilgilenmedi acildeki doktor rapor istedm ben bu sekilde ders anlatamam diye onu bile 1 gun zor verdi cok sinir oldum cokk
Ameliyati 1 eylulde oldum canim. Grip asisi pek fayda etmiyo cocuklarla ic iceyiz illaki birinden bulasiyo yuzume hapsiranlar bile oluyo ki :) grip icin de kbb ye gitmeye utandm acikcasi bu ne ki der diye :)grip aşısı olaydın ya cnm madem kışın oldun ben şahsen olurdum acaba yazın mı olmak lazım bu ameliyatı ben kışın hep nezle gripim
atlatırsın canımm ıhlamur ve papatya çayı çok iyi gelir. acil doktorları rapor vermez genelde saglıkcı cok tanıdığım oldugu için biliorum. poliklinikte muayene ol kbb doktoru verir canım.Insallah ya yan falan yatıyorum artik neyseki. Duz yatinca bogulcak gibi oluyorum
ben senin burnunu çok beğendim doktorun samsundaymış eskişehir gibi yerde hiç adı duyulan doktor yok başka şehirde ameliyat çok zor olur napcam bilmiyorumAmeliyati 1 eylulde oldum canim. Grip asisi pek fayda etmiyo cocuklarla ic iceyiz illaki birinden bulasiyo yuzume hapsiranlar bile oluyo ki :) grip icin de kbb ye gitmeye utandm acikcasi bu ne ki der diye :)
Bende tokattaym samsuna ameliyat icin gittim :) cok tesekkur ederim daha güzeli olsun seninki insallah :)ben senin burnunu çok beğendim doktorun samsundaymış eskişehir gibi yerde hiç adı duyulan doktor yok başka şehirde ameliyat çok zor olur napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?