Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

[
evet benimde dışta yanlardaydı anladım. kötü bi acı deil.

"quiet20, post: 42855009, member: 434568"]evet benimde dışta yanlardaydı anladım. kötü bi acı deil.[/QUOTE]

Sagol inş benimki de acimadan atlatirim..

kaş aldırmaya benziyo yani ben ona benzettim umarım seninde kolay gecer.

Arkadaslar kalkikliginin tam olarak inmesi ne kadar surer sizce 38 gunden sonra iner mi?

Son düzenleme:
[QUCNNbgn ="quiet20, post: 42865908, member: 434568"]kaş aldırmaya benziyo yani ben ona benzettim umarım seninde kolay gecer.[/QUOTE]

Cnm bgn aldirdim gerçekten boşa korkmusum aynen kas aldirma...

Bu arada daha bandaj cikmadi ama 5. Gün fotolarimi albüme ekledim kizlar bakabilirsiniz

Cnm bgn aldirdim gerçekten boşa korkmusum aynen kas aldirma...
Canım ameliyatın ilk günü bile zor deil aslında bence ki onu da atlattıysak bunlar yanında devede kulak. hadi geçmiş olsun artık sadece darbelerden korunmak kaldı geriye. Aman 1 sene dikkat.

kızlar bende ameliyat olalı 15 gün oldu. burnumun altı ve burun ucu çok sert ve burun ucu top gibi duruyor :S sizce bu sertlik ve geniş görüntü değişir mi?

Canım ameliyatın ilk günü bile zor deil aslında bence ki onu da atlattıysak bunlar yanında devede kulak. hadi geçmiş olsun artık sadece darbelerden korunmak kaldı geriye. Aman 1 sene dikkat.

teşekkür ederim evet zoru atlattık artık..

Ne zamana kadr dik uyumam lazım? Ne zaman yan yatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…