evet benimde dışta yanlardaydı anladım. kötü bi acı deil.
Biraz düşüyo tabi şişlikten daha kalkık duruyodur şuanAlçı ve bantlar ciktiktan sonra burun ucu düşüyomu?benim alcim ve bantlarim duruyo ama istedigim burunla ayni kalkiklikta suanda
İner en erken 2 ay sürüyorArkadaslar kalkikliginin tam olarak inmesi ne kadar surer sizce 38 gunden sonra iner mi?
Bu arada daha bandaj cikmadi ama 5. Gün fotolarimi albüme ekledim kizlar bakabilirsiniz
albüme baktım ve resim yokkBu arada daha bandaj cikmadi ama 5. Gün fotolarimi albüme ekledim kizlar bakabilirsiniz
albüme baktım ve resim yokk
heh görebildim sonundaa :) burnun şiş olmasına rağmen güzelCanim beni izlemey e alip oyle dener misin..gizlilik ayarlarinda beni izleyenler gorebiliri sectim osebeple gorememis olabilirsin
Canım ameliyatın ilk günü bile zor deil aslında bence ki onu da atlattıysak bunlar yanında devede kulak. hadi geçmiş olsun artık sadece darbelerden korunmak kaldı geriye. Aman 1 sene dikkat.Cnm bgn aldirdim gerçekten boşa korkmusum aynen kas aldirma...
Şişlikten kaynaklanabilirkızlar bende ameliyat olalı 15 gün oldu. burnumun altı ve burun ucu çok sert ve burun ucu top gibi duruyor :S sizce bu sertlik ve geniş görüntü değişir mi?
Canım ameliyatın ilk günü bile zor deil aslında bence ki onu da atlattıysak bunlar yanında devede kulak. hadi geçmiş olsun artık sadece darbelerden korunmak kaldı geriye. Aman 1 sene dikkat.
heh görebildim sonundaa :) burnun şiş olmasına rağmen güzel
20. GÜN
kesinlikle değişir benimde öyleydi 20 gün resmim bir önceki sayfadakızlar bende ameliyat olalı 15 gün oldu. burnumun altı ve burun ucu çok sert ve burun ucu top gibi duruyor :S sizce bu sertlik ve geniş görüntü değişir mi?
teş ederim inş olmuşturçok hoş olmuş
valla bugün tam 1. ayım artık dik atmaya alıştım yan hafif kafamı çevirip yatıyorum burnuma yastık deymicek şekildeNe zamana kadr dik uyumam lazım? Ne zaman yan yatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?