- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
Ben yaptırdımBurun la beraber ceneye de yag injectionu veya dolgu yaptiran yokmu cok merak ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırdımBurun la beraber ceneye de yag injectionu veya dolgu yaptiran yokmu cok merak ediyorum
Selam kızlarr ben de Pazartesi günü ameliyat oldum. Burnumun içinden çıkan kemikleri görünce inanamadım resmen :) nası yaşamışım onlarla ben bunca sene dedim. Neyse ağrım sızım cok yok allaha şükür. Morluk ve şişliklerim az da olsa var tabi. Avatar gibi geziyorum gözlerim küçüldü :) ben tamponlar ertesi günü alınacak sanıyordum ama yarına randevu verdi almadı tamponlarımı. Cok cok az nefes alabiliyorum ara sıra sarı kanla karışık sıvı geliyor genelde sol burun deliğimden. Genelde yatmak mı gerekir ayakta durmak Yada oturmak sıkıntı yaratır mı sizce ? Oturur pozisyonda durunca sanki kan beynime hücum ediyor ve ateşim çıkıyor gibi hissediyorum ben. Yatmaktan da boynum ağrıdı :/ bide grip olunca insanın burnunun içi deli gibi yanar ve kaşınır ya öyle bi kaşıntı var. Parmağımı sokasım geliyor ama kendime engel olmaya çalışıyorum :)
Canım,doktorunla birlikte karar ver bence.. Bana doktorum yağ dolgusu yapalım dedi,okey dedim memnun kaldımSenin yag injectionu heralde burnunla cok uyumlu olmus bende biraz belirgin bi cene istiyorum ama protezmi yag injectionumu veya dolgu mu olsun bilemedim
Teşk ederim inş hepimiz kavuşuruz başarılı olduğunu çok duydum orda öalışan bi yakınım önerdi 5 gün oldu olalı haftaya alçım alınacak ozaman resim paylaşırımBilgin için çok sağol cnm bu arada geçmiş olsun inshallah hayal ettiğin burnusa kavusur bizlerle resimlerini paylaşırsın peki ne kadar oldu ameliyat olali nasıl geçti doktor işinde başarılı mi ?
Ben çok beğendim çok yakışmış inş benimkide güzel olurr çokk sabırsızlanıyorum hangi doktora oldunuz iyi iş çıkartmışKizlar son halini (bugun 15. Gun) album olarak ekledim yorumlarınizi bekliyorum. Bana uç kismi şişti gibi geliyo
Ben çıktığımdan beri 3 kere hapşırdım hafif kanama oldu bi problem olmuşmudur acabaBenim doktorum gunde 4 kere okyanus suyu ve krem uygula dedi. İkinci gunden ebri uyguluyorum. Bir de hapsirik ilaci verdi hapsirirsam kemiklerim dagilir diye
Ismail kucuker e oldum canim cok tesekkur ederim :)Ben çok beğendim çok yakışmış inş benimkide güzel olurr çokk sabırsızlanıyorum hangi doktora oldunuz iyi iş çıkartmış
Cok iyi o zaman. Tabi agizdan ve burindan hapsirmak farkli. Bn cok agzimdan hapsiramam bi de cok gurultulu hapsiririm. Ama sorun olmaz herlde yaaBen çıktığımdan beri 3 kere hapşırdım hafif kanama oldu bi problem olmuşmudur acaba
Hapsirik geldiginde basini one egip dilini damagina bastirirsan gidiyo hapsirma hissi ben surekli oyle yaptım 15 gundur hapsirmiyorumBen çıktığımdan beri 3 kere hapşırdım hafif kanama oldu bi problem olmuşmudur acaba
çok güzel maşallah canımm harika olmus sağlıkla güle güle kullan bol nefesli :) benimde 8. günüm albüme koydm ama bandajlı beniimki henüz.Kizlar son halini (bugun 15. Gun) album olarak ekledim yorumlarınizi bekliyorum. Bana uç kismi şişti gibi geliyo
tesekkurlerçok güzel maşallah canımm harika olmus sağlıkla güle güle kullan bol nefesli :) benimde 8. günüm albüme koydm ama bandajlı beniimki henüz.
Bende teşekkür ederim canım ay ay koymayı düşünüyorum doktor arayışında olan ve değişimini merak eden arkadaşlar için.tesekkurlerseninkine de baktım çok beğendim ilerleyen aşamalarını da takip etcem
![]()
Selam kızlarr ben de Pazartesi günü ameliyat oldum. Burnumun içinden çıkan kemikleri görünce inanamadım resmen :) nası yaşamışım onlarla ben bunca sene dedim. Neyse ağrım sızım cok yok allaha şükür. Morluk ve şişliklerim az da olsa var tabi. Avatar gibi geziyorum gözlerim küçüldü :) ben tamponlar ertesi günü alınacak sanıyordum ama yarına randevu verdi almadı tamponlarımı. Cok cok az nefes alabiliyorum ara sıra sarı kanla karışık sıvı geliyor genelde sol burun deliğimden. Genelde yatmak mı gerekir ayakta durmak Yada oturmak sıkıntı yaratır mı sizce ? Oturur pozisyonda durunca sanki kan beynime hücum ediyor ve ateşim çıkıyor gibi hissediyorum ben. Yatmaktan da boynum ağrıdı :/ bide grip olunca insanın burnunun içi deli gibi yanar ve kaşınır ya öyle bi kaşıntı var. Parmağımı sokasım geliyor ama kendime engel olmaya çalışıyorum :)
Geçmiş olsun,ben ilk 3gün yüksek yastıkla sürekli sırtüstü yattım,oturduğumda başım çok agrıyordu ama 4.günden sonra dha rSelam kızlarr ben de Pazartesi günü ameliyat oldum. Burnumun içinden çıkan kemikleri görünce inanamadım resmen :) nası yaşamışım onlarla ben bunca sene dedim. Neyse ağrım sızım cok yok allaha şükür. Morluk ve şişliklerim az da olsa var tabi. Avatar gibi geziyorum gözlerim küçüldü :) ben tamponlar ertesi günü alınacak sanıyordum ama yarına randevu verdi almadı tamponlarımı. Cok cok az nefes alabiliyorum ara sıra sarı kanla karışık sıvı geliyor genelde sol burun deliğimden. Genelde yatmak mı gerekir ayakta durmak Yada oturmak sıkıntı yaratır mı sizce ? Oturur pozisyonda durunca sanki kan beynime hücum ediyor ve ateşim çıkıyor gibi hissediyorum ben. Yatmaktan da boynum ağrıdı :/ bide grip olunca insanın burnunun içi deli gibi yanar ve kaşınır ya öyle bi kaşıntı var. Parmağımı sokasım geliyor ama kendime engel olmaya çalışıyorum :)
ben 10. Günümdeyim ve 2yastıkla yatıorum.Doktorum tek yastıkla da yatabilirsin dedi amaBisey daha sormak istiyorum kizlar dik yatisi ne zamana kadar yapiyoruz ben zaten oyle oturur gibi uyuyamiyorum biraz yatiriyorum yinede bi zarari okur mu artik 17. Gündeyim
Resim atar musiniz?bende kemik var yandan kötü duruyordu çok hafif kemer
Doktor cok sis ondan begenmezsin falan demistir. Venm doktorum izin vermiyo alvi ciktiginda bakmama. Bant cikinca bak diyo :) hala mi begenmiyorsunuz?Şimdiden geçmiş olasun inşallah başarılı bir ameliyat olur. Sürecide bizlerle paylaşırsın.
Benim ameliyat olalı 12. günüm İlk alçılarım çıktığında açıkçası burnumu hiç beğenmedim. hiç istediğim gibi değildi.
Şuan alçı çıktıktan sonra bantlar takıldı. Pazartesi günü bantlarım çıkacak.