- 22 Mart 2023
- 3.661
- 2.171
- 63
- 31
İyiyim kuzum İzmir de havalar sıcak olmaya başladı ya da bana göbeğimden artık fazla sıcak gelmeye başladı doğuma kaldı 80 85 günArasaNillGerek kız neler yaptın nasıl gidiyor
Rüyan gerçek oluyor TatlımEvet umut her zaman var. Rüyamda çok tatlı ama çok yaramaz bir oğlum vardı
Güzel gidiyor 20 li haftalara girecem bende Hatay'da çok sıcak bu aralar. Benim bebe kızdı önce sonra pipili oldu nasıl oldu bilmiyorum erkekmişİyiyim kuzum İzmir de havalar sıcak olmaya başladı ya da bana göbeğimden artık fazla sıcak gelmeye başladı doğuma kaldı 80 85 günsen naptın nasıl gidiyo
Ahahaha gerçekten de rüyam gerçek olacak galibaRüyan gerçek oluyor Tatlım
Detaylıya girdiysen o nettir artık şaşmazGüzel gidiyor 20 li haftalara girecem bende Hatay'da çok sıcak bu aralar. Benim bebe kızdı önce sonra pipili oldu nasıl oldu bilmiyorum erkekmişsenin baya az kalmış doğuma sağlıkla gelsin
Bayramdan sonraya kaldı benim detaylı bakalım onda ne çıkacak.Detaylıya girdiysen o nettir artık şaşmazhayırlı uğurlu olsun canım olsun sağlıkla bu haftalara kadar gelmişsin yolun yarısı bitmiş yarısı kalmış o da geçsin gitsin hayırlısıyla aynen bizim baya az kaldı nasipse
Daha hafta ilerledikçe ne hareketler hissedeceksin hıçkırıklarını bileBayramdan sonraya kaldı benim detaylı bakalım onda ne çıkacak.Evet yarıladık şaka maka yolu yeni yeni hissetmeye başladım hareketlerini çok güzelmiş.
Amin inşallah canımmDaha hafta ilerledikçe ne hareketler hissedeceksin hıçkırıklarını bileRabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa sen hamilemisiiinİyiyim kuzum İzmir de havalar sıcak olmaya başladı ya da bana göbeğimden artık fazla sıcak gelmeye başladı doğuma kaldı 80 85 günsen naptın nasıl gidiyo
Aşkım asıl sen nerelerdesin yaaaaYaa sen hamilemisiiinne kadar zaman gecmis neler olmus
Bende koptum buralardan da hala kalamadim denemeye devamAşkım asıl sen nerelerdesin yaaaaevet buralardan ayrıldım koptum 2 ay sonra falan hamile kaldım son düzlüğe girmek üzereyim. Sen naptın nerelerdesinnnn
Buralardan koptum ama kafamdan da attım hatta eşim iş kazası geçirdi üstüne kalp rahatsızlığı çıktı vs derken hamile kaldığım ay toplasan 4 ya da 5 ilişki anca olmuştur sürekli hastanelerdeydik inan nasıl oldu anlamadım. Cinsiyet erkekBende koptum buralardan da hala kalamadim denemeye devamMasallah ya cinsiyeti ne cok mutlu oldum
Ben de seni topigi takip ettiğim sıralar görüyordum.. hayırlı olsun Rabbim kolay doğum sakin saglikli bebe nasip etsin.Aşkım asıl sen nerelerdesin yaaaaevet buralardan ayrıldım koptum 2 ay sonra falan hamile kaldım son düzlüğe girmek üzereyim. Sen naptın nerelerdesinnnn
Amiiinnnn çok teşekkür ederimBen de seni topigi takip ettiğim sıralar görüyordum.. hayırlı olsun Rabbim kolay doğum sakin saglikli bebe nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?