Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

İyiyim kuzum İzmir de havalar sıcak olmaya başladı ya da bana göbeğimden artık fazla sıcak gelmeye başladı doğuma kaldı 80 85 gün sen naptın nasıl gidiyo
Güzel gidiyor 20 li haftalara girecem bende Hatay'da çok sıcak bu aralar. Benim bebe kızdı önce sonra pipili oldu nasıl oldu bilmiyorum erkekmiş senin baya az kalmış doğuma sağlıkla gelsin

Güzel gidiyor 20 li haftalara girecem bende Hatay'da çok sıcak bu aralar. Benim bebe kızdı önce sonra pipili oldu nasıl oldu bilmiyorum erkekmiş senin baya az kalmış doğuma sağlıkla gelsin
Detaylıya girdiysen o nettir artık şaşmaz hayırlı uğurlu olsun canım olsun sağlıkla bu haftalara kadar gelmişsin yolun yarısı bitmiş yarısı kalmış o da geçsin gitsin hayırlısıyla aynen bizim baya az kaldı nasipse

Bayramdan sonraya kaldı benim detaylı bakalım onda ne çıkacak. Evet yarıladık şaka maka yolu yeni yeni hissetmeye başladım hareketlerini çok güzelmiş.

Bayramdan sonraya kaldı benim detaylı bakalım onda ne çıkacak. Evet yarıladık şaka maka yolu yeni yeni hissetmeye başladım hareketlerini çok güzelmiş.
Daha hafta ilerledikçe ne hareketler hissedeceksin hıçkırıklarını bile Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah

Bende koptum buralardan da hala kalamadim denemeye devam Masallah ya cinsiyeti ne cok mutlu oldum
Buralardan koptum ama kafamdan da attım hatta eşim iş kazası geçirdi üstüne kalp rahatsızlığı çıktı vs derken hamile kaldığım ay toplasan 4 ya da 5 ilişki anca olmuştur sürekli hastanelerdeydik inan nasıl oldu anlamadım. Cinsiyet erkek kocamdan kız çıkmayacak belli oldu sen neler yaptın doktor eşliğinde devam mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…