- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Bi denesemmi acaba canım ya . Çok istiyoruz burda kaç doktora gittim 2 özel hastaneye 2 devlet hastanesine farklı doktorlara kimse güzel ilgilenmiyor birde Ankara’da gidiyim bi . Oda olmazsa artık kendim yaparım kendi iğnemiEvet reçetesiz satılır ama dr önermeden yapma bence kuzum
Birde canım birşey daha sorcam kusura bakma . Diyelim bu iğneyi ben adetimin 12. Günü vurdum 36 saat sonra çatlıyormuş ya hani vurduktan sonra acaba daha öncede çatlama ihtimali varmı yoksa kessin 36 saat sonramı çatlıyor ?Evet reçetesiz satılır ama dr önermeden yapma bence kuzum
Birde canım birşey daha sorcam kusura bakma . Diyelim bu iğneyi ben adetimin 12. Günü vurdum 36 saat sonra çatlıyormuş ya hani vurduktan sonra acaba daha öncede çatlama ihtimali varmı yoksa kessin 36 saat sonramı çatlıyor ?
Bi denesemmi acaba canım ya . Çok istiyoruz burda kaç doktora gittim 2 özel hastaneye 2 devlet hastanesine farklı doktorlara kimse güzel ilgilenmiyor birde Ankara’da gidiyim bi . Oda olmazsa artık kendim yaparım kendi iğnemi
Peki reçetesiz vuruyormular iğneyi yani hastaneye gitsem iğneyi vururlarmı bana
Doğru canım ben en iyisi doktorla güzel bi şekilde konuşuyum çatlatma iğnesi olmak istiyorum diye yalvarayımCanım iğneyi olmak için zaten dr kontrolü şart
Çünkü yumurtanın kaç mm oldugunu bilmeden yaptıgın iğne bir işe yaramaz kuzum
Doğru canım ben en iyisi doktorla güzel bi şekilde konuşuyum çatlatma iğnesi olmak istiyorum diye yalvarayım
Yapsam da öncesinde dış gebelik yaşamıştım her sekilde kesenin yeri benim icin cok onemli gozukene kadar beklicem. O yüzden yapmıyorum gecikmeye girsin de o zamanKuzum nasıl dayanıyosun :) yarın yap testte çıkar
Valla ben boyle bıseyı rısk alamaz üstüne atlardımçünkü bebek istiyorum
Adetkabı kullan canım hem güvenli hem temiz ve bir sıkıntı yaşamadan rahat rahat tatilini geçirirsin
Canım belkide adet görmeyeceksin :)
Pis bir huyum var asla konuşmam özür dileyen kadar :)
Şimdi araştırıyorum canım adet kabını, ilk kez duydum çok teşekkür ederim!
Yok canım yaa yumurtlama günüm bugün gösteriyor programım, o da en erken bugün yani. En son pazar ilişki oldu imkanı yok
E bugünü değerlendirin
Ya işte eşimle dün tartıştık konuşmuyorum kendisiyle
Tövbe bismil :)) kız nasılsa barışmicakmısın bari bu ayı kurtar :))
ilaç kullanma canım tampon yerinde olurIste o nedenle erkenden olup aradan cikartabilmek istiyorumarastirdim bazi ilaclar varmis ama ilac kullanmak istemiyorum ki ben.
Evet ovitrelle oldum bugün 8.günümÇatlatma iğnesimi oldunuz bugün kaçıncı gün eğer olduysanız
Beraber güzel haberler veririz inşallahAynı zamanı bekliyoruz seninle :)
Ya biraz karmaşık oldu bu ay bende doğru dürüst bisey anlamadım cnm..iğnesi vurdum 3 gün sonra kontrole gittim içerde sıvı var çatlamış yumurtan ama kistte oluşmuş dedi..sonra 3 gün sonra tekrar gittim..ikinci bi yumurta oluşmuş yine 23 mm çatlamaz kist olur dedi..yine içerde çatlamış yumurta sıvısı var adette tekrar gel yine bakalim dedi..ben ilk gençliğimde de aynı şeyleri yaşadım 2 yumurtam var sonra kist oldu ama yine hamile kaldım..bi garip dimi :))) dr da ole cahil bi dr deil ama gümbürtüye gittik bu ay galibaYumurtan çatlamadımı canım? Dr çatlamamış kist olmuşmu dedi?
Ya biraz karmaşık oldu bu ay bende doğru dürüst bisey anlamadım cnm..iğnesi vurdum 3 gün sonra kontrole gittim içerde sıvı var çatlamış yumurtan ama kistte oluşmuş dedi..sonra 3 gün sonra tekrar gittim..ikinci bi yumurta oluşmuş yine 23 mm çatlamaz kist olur dedi..yine içerde çatlamış yumurta sıvısı var adette tekrar gel yine bakalim dedi..ben ilk gençliğimde de aynı şeyleri yaşadım 2 yumurtam var sonra kist oldu ama yine hamile kaldım..bi garip dimi :))) dr da ole cahil bi dr deil ama gümbürtüye gittik bu ay galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?