Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet reçetesiz satılır ama dr önermeden yapma bence kuzum
Bi denesemmi acaba canım ya . Çok istiyoruz burda kaç doktora gittim 2 özel hastaneye 2 devlet hastanesine farklı doktorlara kimse güzel ilgilenmiyor birde Ankara’da gidiyim bi . Oda olmazsa artık kendim yaparım kendi iğnemi
Peki reçetesiz vuruyormular iğneyi yani hastaneye gitsem iğneyi vururlarmı bana

Evet reçetesiz satılır ama dr önermeden yapma bence kuzum
Birde canım birşey daha sorcam kusura bakma . Diyelim bu iğneyi ben adetimin 12. Günü vurdum 36 saat sonra çatlıyormuş ya hani vurduktan sonra acaba daha öncede çatlama ihtimali varmı yoksa kessin 36 saat sonramı çatlıyor ?

Adet kabı ben normal adetimde de kullanıyorum temiz de oluyor pedler kadar sağlıksız değil ve çevreyi de korumuş oluyorsun . Çoğunlukla adet olduğunu pek anlamıyorsun öyle diyeyim.bir kullandıktan sonra rahatlığa alışıyor insan

Kesin 36 saat değil canım
Mesela dr bana erken çatlamış demişti

Canım iğneyi olmak için zaten dr kontrolü şart
Çünkü yumurtanın kaç mm oldugunu bilmeden yaptıgın iğne bir işe yaramaz kuzum

Canım iğneyi olmak için zaten dr kontrolü şart
Çünkü yumurtanın kaç mm oldugunu bilmeden yaptıgın iğne bir işe yaramaz kuzum
Doğru canım ben en iyisi doktorla güzel bi şekilde konuşuyum çatlatma iğnesi olmak istiyorum diye yalvarayım

Valla ben boyle bıseyı rısk alamaz üstüne atlardım çünkü bebek istiyorum

Pis bir huyum var asla konuşmam özür dileyen kadar :)

Adetkabı kullan canım hem güvenli hem temiz ve bir sıkıntı yaşamadan rahat rahat tatilini geçirirsin

Şimdi araştırıyorum canım adet kabını, ilk kez duydum çok teşekkür ederim!

Canım belkide adet görmeyeceksin :)

Yok canım yaa yumurtlama günüm bugün gösteriyor programım, o da en erken bugün yani. En son pazar ilişki oldu imkanı yok

E bugünü değerlendirin

Yumurtan çatlamadımı canım? Dr çatlamamış kist olmuşmu dedi?
Ya biraz karmaşık oldu bu ay bende doğru dürüst bisey anlamadım cnm..iğnesi vurdum 3 gün sonra kontrole gittim içerde sıvı var çatlamış yumurtan ama kistte oluşmuş dedi..sonra 3 gün sonra tekrar gittim..ikinci bi yumurta oluşmuş yine 23 mm çatlamaz kist olur dedi..yine içerde çatlamış yumurta sıvısı var adette tekrar gel yine bakalim dedi..ben ilk gençliğimde de aynı şeyleri yaşadım 2 yumurtam var sonra kist oldu ama yine hamile kaldım..bi garip dimi :))) dr da ole cahil bi dr deil ama gümbürtüye gittik bu ay galiba

Bence tutmuştur

Ay benim vucudda beni kafaya aliyor galiba. Adetimin uzerinden bi hafta gecti. Hap birakmamin uzerinden 1 ay gecti 2inci denememdeyim bu ay. Gogus uclarim ara ara hassaslasiyor, migdem hafif bulaniyor, ovulasyon test yapmaya baslicam ama daha erken. Bazen hamilelik testi bile yapmayi dusunuyorum. Snra diom kendi kendime sacmalama hamile olsan neden adet gordun. Hap kullandigima bin pisman oluyorum. Keske baska yontemle korunsaydim. Bu haplarin hormonlarinin vucudundan cikmasi bu kadar surmemeli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…