- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
İnsallah bebektendir canım umarım yarın güzel haberlerini verirsinİnşallah kuzum :) ama geç çıktı ya güvenemedim yarın sabah belli olur :)
Ben hissediyorum senin göbişte çok güzel bir melek büyücekİnşallah canım sağolasın
Ben hissediyorum senin göbişte çok güzel bir melek büyücek
yatin sabah ilk idrarla yap hayirli haberleri bize ver canim hadi ins.İnşallah kuzum :) ama geç çıktı ya güvenemedim yarın sabah belli olur :)
yatin sabah ilk idrarla yap hayirli haberleri bize ver canim hadi ins.
bat nexaman canim ins. hayirpi haberler verirsinİnşallahh kuzum
İlk defa yanılmak istiyorum yarın sabahki test negatif çıkacak çünkü
bat nexaman canim ins. hayirpi haberler verirsin
Guzel haberler ver insallahİnşallahh kuzum
İlk defa yanılmak istiyorum yarın sabahki test negatif çıkacak çünkü
2 gün sonra tekrar yap cnm bariz belli ama ama 20 dakika sonra çıkması düşündürücü hadi inşallah vardır..kacinci gün bugunBende böyle birşey çıktı ama 20 dk sonra
Güvenemedim pek
belirti midir bilmem ama alt kaşık ağrım siskinlik ve gaz olayı çok var kendimi sıkmaktan bi oluyorum o derece inşallah bebistendirBelirtiler var mı kızlar ne alemdesiniz ? :)
Yarın 5 kalmış oluyor
Ama iki gün geç yumurtladım bu ay
Bende de var aynisi. Bir onceki gebelik gibi oluraa benim yarin testte cikmaya baslar ya da pazar. Haber verin test yapincab
belirti midir bilmem ama alt kaşık ağrım siskinlik ve gaz olayı çok var kendimi sıkmaktan bi oluyorum o derece inşallah bebistendir
Gebelik harici bir testle ben denemedim hic ama var gibi duruyor. 5 gun kala iyi cikmis bence. Insallah guzel haberi verirsinizGünaydın kızlar başında takip edemedim 10dk sonra bu haldeydi, gebelik testim kalmamış ovü testiyle yaptım. Sizce bu ay var mı bişiler ? :) bat a 5 gün var
Gebelik harici bir testle ben denemedim hic ama var gibi duruyor. 5 gun kala iyi cikmis bence. Insallah guzel haberi verirsiniz
ovulasyon testi beta hcgyi ölçmez ki. Lh değerini ölçer. Gebelik testi yapamazsınız ovulasyon testiyle.Günaydın kızlar başında takip edemedim 10dk sonra bu haldeydi, gebelik testim kalmamış ovü testiyle yaptım. Sizce bu ay var mı bişiler ? :) bat a 5 gün var
Ay yapinca hemen haber ver olur mu :))
Biz de dunu degerlendirdik. Takvime gore yunurtlama gunum Cars isi. Pazar ve Pers degerlendirmis olduk arada küstük çünkü ehehyalniz ben oyle iliskiden sonra bacaklari yukari kaldirmiyorum hatta biz pozisyonumuza bile cok dikkat etmiyoruz ya ve hemen beklemeden dusa giriyorum. Acaba yanlis mi yapıyorum kimi ayaklari havaya kaldirmanin onemi yok diyo kimi var diyo ben de bundan sonrakilerde dikkat mi etsem acaba?
Anladım canım bekleyelim bakalım :)ovulasyon testi beta hcgyi ölçmez ki. Lh değerini ölçer. Gebelik testi yapamazsınız ovulasyon testiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?