Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın 5 kalmış oluyor
Ama iki gün geç yumurtladım bu ay

Ay yapinca hemen haber ver olur mu :))

Biz de dunu degerlendirdik. Takvime gore yunurtlama gunum Cars isi. Pazar ve Pers degerlendirmis olduk arada küstük çünkü eheh yalniz ben oyle iliskiden sonra bacaklari yukari kaldirmiyorum hatta biz pozisyonumuza bile cok dikkat etmiyoruz ya ve hemen beklemeden dusa giriyorum. Acaba yanlis mi yapıyorum kimi ayaklari havaya kaldirmanin onemi yok diyo kimi var diyo ben de bundan sonrakilerde dikkat mi etsem acaba?

Günaydın kızlar başında takip edemedim 10dk sonra bu haldeydi, gebelik testim kalmamış ovü testiyle yaptım. Sizce bu ay var mı bişiler ? :) bat a 5 gün var

Eklentiler

• 70A4DFB3-3A2D-411B-9A16-FEDB05EBDA59.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 60
Günaydın kızlar başında takip edemedim 10dk sonra bu haldeydi, gebelik testim kalmamış ovü testiyle yaptım. Sizce bu ay var mı bişiler ? :) bat a 5 gün var
Gebelik harici bir testle ben denemedim hic ama var gibi duruyor. 5 gun kala iyi cikmis bence. Insallah guzel haberi verirsiniz

Gebelik harici bir testle ben denemedim hic ama var gibi duruyor. 5 gun kala iyi cikmis bence. Insallah guzel haberi verirsiniz

İnşallah canım, aslında regl gecikmesi olmadan yapmıcam diyordum kendi kendime ama buraları okuyunca bu sabah yapim dedim :)

ovulasyon testi beta hcgyi ölçmez ki. Lh değerini ölçer. Gebelik testi yapamazsınız ovulasyon testiyle.

Ben ne yumurtlama takvimine baktım Ne de başka bir şey yaptım, düşünmüyorduk bile. Regl gecikince hamile olduğumu anladım ki haberim yoktu. O nedenle, hastalık vs gibi bir sebep yoksa Rabbim ol dediğinde oluyormuş, o kadar :)

Selam kızlar Benin’de 6 ağıstos fakat erken olma ihtimalide fazla önceki ay hsg çekildim baya baya adet sancım var ama inşallah gelen giden olmaz inşallah herkesin güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…