Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

bence doktorun dediği gibi dondurun bekleyin giderse şansınız çok daha yüksek olur ama insan da bir an önce transfer olmak istiyor değil mi
Doktor açılabilir tutabilir ölü değil belki 5 saat sonra 5.güne giden hal de alabilir dedi yüzde 10 şans var yaş ile alakalı dedi şansımı deniyorum şuan hazırlanıyorum

kızlar merhaba bugün opu yapılacaktı ama yumurtalarım erken çatladığı için doktor aşılama yaptı koca bir hayal kırıklığı yaşadım

kızlar merhaba bugün opu yapılacaktı ama yumurtalarım erken çatladığı için doktor aşılama yaptı koca bir hayal kırıklığı yaşadım
Kötü olmuş gerçekten benimde aşılama yaptıracağım zaman yumurtalar erkenden çatlamıştı bile aşılama olamamıştım yine denersiniz hayırlısı

Dinleniyorum hiç değişiklik hissetmiyorum siz
Bende de değişiklik yok sadece göğüs uçlarım açıyor kullandığım ilaçlardan dolayı.pazar günü test yapıcam testlerimi bile aldım .evde bir iş yapmıyorum yatmıyorum da .olacağı varsa olur rabbim ol der olur .inşallah tutar yaptıran herkesin .tutmazsa tekrar yumurta toplama yaptırıcam2.adet sonrası .yurtdışında yaşadığım için zor olacak gelmeler ama değer.

Bende tekrar yaptırırım artık ne zaman olursa

Testleri bende aldım yapacağım haftasonu

Benim ilk transferimde hatırladığım kadarıyla belirtim vardı bunda yok tutunma üç dört gün sonra oluyormuş o zamanı bekliyorum birsey
Hissederim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…