- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
Doktor açılabilir tutabilir ölü değil belki 5 saat sonra 5.güne giden hal de alabilir dedi yüzde 10 şans var yaş ile alakalı dedi şansımı deniyorum şuan hazırlanıyorumbence doktorun dediği gibi dondurun bekleyin giderse şansınız çok daha yüksek olur ama insan da bir an önce transfer olmak istiyor değil mi
Hiç belli olmuyor ki inşallah ilerlerDoktor açılabilir tutabilir ölü değil belki 5 saat sonra 5.güne giden hal de alabilir dedi yüzde 10 şans var yaş ile alakalı dedi şansımı deniyorum şuan hazırlanıyorum
Biraz daha açılmış 3 ccdedi embriyolog transfer oldum yüzde 10 dan 15 çıkardı hayırlısı inşallah inşallah tutunurHiç belli olmuyor ki inşallah ilerler
Merhaba sizin transfer 3 .günü herhangi bir değişiklik hissediyormusunuz.yatak istirahat ediyormusumEvet transfer yaptırdım yani çok fazla yorucu hareketler yapmamak bol su tüketmek önemli zaten transfer sonrası yapılacakları söylüyorlar gelip
Dinleniyorum hiç değişiklik hissetmiyorum sizMerhaba sizin transfer 3 .günü herhangi bir değişiklik hissediyormusunuz.yatak istirahat ediyormusum
Kötü olmuş gerçekten benimde aşılama yaptıracağım zaman yumurtalar erkenden çatlamıştı bile aşılama olamamıştım yine denersiniz hayırlısıkızlar merhaba bugün opu yapılacaktı ama yumurtalarım erken çatladığı için doktor aşılama yaptıkoca bir hayal kırıklığı yaşadım
Bende de değişiklik yok sadece göğüs uçlarım açıyor kullandığım ilaçlardan dolayı.pazar günü test yapıcam testlerimi bile aldım .evde bir iş yapmıyorum yatmıyorum da .olacağı varsa olur rabbim ol der olur .inşallah tutar yaptıran herkesin .tutmazsa tekrar yumurta toplama yaptırıcam2.adet sonrası .yurtdışında yaşadığım için zor olacak gelmeler ama değer.Dinleniyorum hiç değişiklik hissetmiyorum siz
Bende tekrar yaptırırım artık ne zaman olursaBende de değişiklik yok sadece göğüs uçlarım açıyor kullandığım ilaçlardan dolayı.pazar günü test yapıcam testlerimi bile aldım .evde bir iş yapmıyorum yatmıyorum da .olacağı varsa olur rabbim ol der olur .inşallah tutar yaptıran herkesin .tutmazsa tekrar yumurta toplama yaptırıcam2.adet sonrası .yurtdışında yaşadığım için zor olacak gelmeler ama değer.
Testleri bende aldım yapacağım haftasonuBende de değişiklik yok sadece göğüs uçlarım açıyor kullandığım ilaçlardan dolayı.pazar günü test yapıcam testlerimi bile aldım .evde bir iş yapmıyorum yatmıyorum da .olacağı varsa olur rabbim ol der olur .inşallah tutar yaptıran herkesin .tutmazsa tekrar yumurta toplama yaptırıcam2.adet sonrası .yurtdışında yaşadığım için zor olacak gelmeler ama değer.
Pazar sabahı belli olur mu acaba benim taze transferTestleri bende aldım yapacağım haftasonu
Hayırlı haberler alırız inşallahMerhabalar,
Bende 9 ağustosta transfer oldum. Benim gibi agustos ayında transfer olan herkese müjdeler almak nasip olsun
Belli olur bemce zaten sizin beşinci gündüPazar sabahı belli olur mu acaba benim taze transfer
İnş ' ALLAHHayırlı haberler alırız inşallah
Sizin yaş kaçİnş ' ALLAH
Beklemek çok zor
33 yaşındayım. 5. Ve 6. Gün olmak üzere 2 adet embriyo transfer edildi.Sizin yaş kaç
Kaç gün embriyo transferi oldu
Sizlerin yaşı küçük ben 42 olduğum için biraz zor33 yaşındayım. 5. Ve 6. Gün olmak üzere 2 adet embriyo transfer edildi.
Öyle düşünmeyin bence ALLAHA zorluk yokturSizlerin yaşı küçük ben 42 olduğum için biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?