- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
10 Ağustos transfer oldum 5.gün ama embriyo gelişimi 4.gün kalmışKaçıncı günün canım bir de kaçıncı gün embriyosu
4.günü yapıldığı gün sayılmazsa 3. GünTransferin kaçıncı günü canım
Günde kaç tane okumalıyızInsallah hepimizin melekleri sizinle olur kizlar sadece size bir dua söyleyeceğim ismi azam onun için yorum yapıyorum internetten duayı arastirirsaniz zaten göreceksiniz önemini size önerimdir bol bol okuyun 3 ihlas 3 fatiha 1 ayetel kürsü ve ismi azam
Ben 3 ihlas 3 fatiha 1 ayetel kürsü 3 ismi azam 1 yasin okuyorum günlük ama tabi kaç tane okumak isterseniz beni ki tavsiye sadece kendinizi kötü içinizi sıkkın hissedersiniz de kenzulars turkcesini okuyun yada açın internetten meal şeklinden dinleyinGünde kaç tane okumalıyız
Ben de de oluyo adet sancısı gibi ağrı benim dün yapıldı transferim tek yumurta…Hayırlı haberler alalım inşallahMesela bende de belirti yok. Bugün adet sancısı gibi sancim oldu. Ve çok tecrubesizim ilk transferim bu. Test günüme de çok var. Sürekli bir ipucu bulmaya çalışıyorum vücudumda ama yok
Kızlar merhaba baş ağrısı yaşayan var mı 2 gündür baş ağrım var.adet olmadan yada adetliyken 3 gün çektiğim ağrı gibi .Arada bir adet olacakmış gibi sanci ve rahatsızlık hissi disinda birsey yok. Bide afedersiniz çok gazim var. Sizde varmi birşeyler ?
Hayırlı uğurlu olsun RABBIM güzel sonuçlar ile sevindirsinBen de de oluyo adet sancısı gibi ağrı benim dün yapıldı transferim tek yumurta…Hayırlı haberler alalım inşallah
İlk 2 gün bende de oldu sonra geçti.Kızlar merhaba baş ağrısı yaşayan var mı 2 gündür baş ağrım var.adet olmadan yada adetliyken 3 gün çektiğim ağrı gibi .
Merhaba,Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum tek yumurta 8 hücreli…Bugün sanki adet olucakmışım gibi bi his var kasıklarımda siz de de oldu mu öyle hafif ağrı adet sancısı gibi? düşünmemeye çalışıyorum ama insan ister istemez düşünüyor kafasına takıyor…
Amiiin hepimizi inşallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun RABBIM güzel sonuçlar ile sevindirsin
İnsan her belirtiyi dinliyo daha dün transfer oldum ama gün bile geçmiyo sanki :) hepimiz güzel haberler alalım inşallahMerhaba,
İlk gün benimde aynı şekilde ağrım oldu. Ama maalesef yaşadığımız şeylerin hiçbirini kesin belirti olarak kabul edemiyoruz
Adet mi olacağım diye endişe ediyorum bu baş ağrısı adet olmadan ağrı ile aynıİlk 2 gün bende de oldu sonra geçti.
Sizi çok iyi anlıyorum. Bende aynı durumdayımİnsan her belirtiyi dinliyo daha dün transfer oldum ama gün bile geçmiyo sanki :) hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Kullandığımız ilaçlar dolayısıyla adet olamayız. Benim kız kardeşim hamile o da adet zamanı geldiğinde aynı belirtileri yaşıyor. Bence hayıra yoralim sabredelim.Adet mi olacağım diye endişe ediyorum bu baş ağrısı adet olmadan ağrı ile aynı
Siz ne zaman transfer oldunuz? Kacinci gününüz bugün?Bitmiyor günler zaman geçmiyor sanki
Ben 7 ağustosta transfer oldum sanırım 6. gün oluyorSiz ne zaman transfer oldunuz? Kacinci gününüz bugün?
Öncelikle hayırlı olsun, inş 'ALLAH pozitif sonuç alırsınızBen 7 ağustosta transfer oldum sanırım 6. gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?