Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

İnşallah Allah isteyen herkese versin
Dondurulmuş değildi 3. gün embriyosu, 2 tane transfer edildi biri 7 biri 8 hücreliydi. Hiçbir belirtim yok şu anlık. İnşallah tutunmuşturlar.

sizin nasıldı tedavi süreci?

Amin ecmain
Hayırlısı ile tutunsunlar inş ' ALLAH
Benim tedavi surecim çok zordu neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum. Amh düşük benim. İlk yumurta toplamada 4 toplandı geriye 1 tane çok çok düşük kalitede yumurta kaldı. Doktor tekrar yumurta toplamadan evvel 3 ay ilaç kullanırdı. 3 ay sonra iğneler vs yumurta toplama oldu 2 tane iyi kalitede embriyom oldu ve 5. Güne gitti şükürler olsun. Biri 4ab diğeri 3aa idi. Ve doğal transfer oldum 1 adet sonra. RABBIM inş ' ALLAH bizi de annelik makamına nail eylesin

Benim de amh 0.01
Bu ikinci denemem ilkinde 1 yumurta toplanabilmişti ve döllenme bile olmamıştı çok kalitesizdi yumurta. Şimdi 2 tane oldu çok şükür

Benim 6. Günüm 5. Günde test vermiştim 4,8 çıkmıştı bugun ise 13 e yükselmiş çok şükür belirti olarak da göğüs de aşırı hassasiyet uyku hali ve bel sırt ağrım çok oluyor

benim son 2 gundur gunde 3 4 kez adet agrisindan daha kuvvetli anlik sızı, agri giriyor kasıklarıma o an aglamak istiyorum hic bisi yapamiyorum oldugum yerde anlik kaliyorum insallah tutunma belirtileridir,4gun sonra test gunum

İnşallah hamilesindir bende ışık tuttum baktım gölge görüyorum ama değil eşim görmek istediğin için dedi gerçekten de öyle
Bu şekilde çıkıyor benim görünüyor mu

Eklentiler

• 37738A38-0584-4F4B-A191-91C52E18CED7.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…