- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.382
- 108
İnşallah Allah isteyen herkese versinÖncelikle hayırlı olsun, inş 'ALLAH pozitif sonuç alırsınız
Bende 9 ağustosta transfer oldum.
Dondurulmuş transfer mi oldunuz? Kacinci gün embriyosu ? 1 mi 2 tane mi ? Belirtileriniz var mı?
(Ay biliyorum fazla sordum ama birlikte beklerken belki konuşarak daha çabuk vakit geçirebiliriz)
Amin ecmainİnşallah Allah isteyen herkese versin
Dondurulmuş değildi 3. gün embriyosu, 2 tane transfer edildi biri 7 biri 8 hücreliydi. Hiçbir belirtim yok şu anlık. İnşallah tutunmuşturlar.
sizin nasıldı tedavi süreci?
Benim de amh 0.01Amin ecmain
Hayırlısı ile tutunsunlar inş ' ALLAH
Benim tedavi surecim çok zordu neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum. Amh düşük benim. İlk yumurta toplamada 4 toplandı geriye 1 tane çok çok düşük kalitede yumurta kaldı. Doktor tekrar yumurta toplamadan evvel 3 ay ilaç kullanırdı. 3 ay sonra iğneler vs yumurta toplama oldu 2 tane iyi kalitede embriyom oldu ve 5. Güne gitti şükürler olsun. Biri 4ab diğeri 3aa idi. Ve doğal transfer oldum 1 adet sonra. RABBIM inş ' ALLAH bizi de annelik makamına nail eylesin
RABBIM emeğimizi boşa çıkarmasınBenim de amh 0.01
Bu ikinci denemem ilkinde 1 yumurta toplanabilmişti ve döllenme bile olmamıştı çok kalitesizdi yumurta. Şimdi 2 tane oldu çok şükür
Merhaba test yaptınız mıKaç dk sonra çıktı
Hamile ilken de mi adet tarihlerinde başağrısı yaşıyorKullandığımız ilaçlar dolayısıyla adet olamayız. Benim kız kardeşim hamile o da adet zamanı geldiğinde aynı belirtileri yaşıyor. Bence hayıra yoralim sabredelim.
Test yaptınız mı hiçBen 7 ağustosta transfer oldum sanırım 6. gün oluyor
Yaptım ama erken gebelik testi değildi. Negatif çıktıTest yaptınız mı hiç
Amiin inşallahSizi çok iyi anlıyorum. Bende aynı durumdayımSürecin en zor kısmı sanırım transfer sonrasi test gününe kadar olan zamanı beklemek. İnş ' ALLAH bu hasretle bekleyişin sonucu sevinç olur
İnş 'ALLAH bu ağrılar size mükafat olarak geri dönerbenim son 2 gundur gunde 3 4 kez adet agrisindan daha kuvvetli anlik sızı, agri giriyor kasıklarıma o an aglamak istiyorum hic bisi yapamiyorum oldugum yerde anlik kaliyorum insallah tutunma belirtileridir,4gun sonra test gunum
Test yapan varmı ben erken gebelik yaptım negatifİnş 'ALLAH bu ağrılar size mükafat olarak geri döner
Bende gri bir gölge çıkıyor ama ben mi öyle görmek istiyorum bilmiyorumTest yapan varmı ben erken gebelik yaptım negatif
Ben yapmadım.Test yapan varmı ben erken gebelik yaptım negatif
İnşallah hamilesindir bende ışık tuttum baktım gölge görüyorum ama değil eşim görmek istediğin için dedi gerçekten de öyleBende gri bir gölge çıkıyor ama ben mi öyle görmek istiyorum bilmiyorum
transfer gününü sayarsan 5 saymazsak 4 günBen yapmadım.
Sizin kacinci gun
Bencede çünkü pozitif olması için pembe olmalıİnşallah hamilesindir bende ışık tuttum baktım gölge görüyorum ama değil eşim görmek istediğin için dedi gerçekten de öyle
Bu şekilde çıkıyor benim görünüyor muİnşallah hamilesindir bende ışık tuttum baktım gölge görüyorum ama değil eşim görmek istediğin için dedi gerçekten de öyle
Ben gördüm inşallah hamilesindir yarın koyulaşırsa kesin hamilesindirBu şekilde çıkıyor benim görünüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?