- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
Pazartesi kan testi belli olurBen gördüm inşallah hamilesindir yarın koyulaşırsa kesin hamilesindir
Senin dediğin gibi ışığa tuttum o zaman tamamen görünüyor inşallah ama bir kaç kere aynı şekilde çıkmıştıBen gördüm inşallah hamilesindir yarın koyulaşırsa kesin hamilesindir
Pazartesi kan veririm zaten belirtim yok pek ilaçlardan var varsada memlekete gideceğim eğer belirgin ağrılarım felan olsaydı bekleyecektimBen
Pazartesi kan testi belli olur
Erken gebelik testi miydi normal miBencede çünkü pozitif olması için pembe olmalı
Yok normal testti benim erken gebelik testim yoktuErken gebelik testi miydi normal mi
Böyle strese girmektense keşke yapmasaydınız. Tutunma 48 saat içerisinde olurmuş fakat beta hcg 5. Günden sonra yükselmeye başlarmış Doktorum söyledi
Bende Pazartesi kan vericem negatif çıkarsa .ikinci adetimde yumurta toplatacağım iki ay üst üste .tekrar başlayacağım işlemlere. bu defa taze değil dondurmuş düşünüyorum .bu ilk tüp bebek denemesi acemi oldu biraz . yurtdışında yaşadığım için zor olucak ama değer (inşallah bunlara gerek kalmaz ) hiç belirtim yok dün belim hafif ağrıdı bugün birşey yok negatifim galibaPazartesi kan veririm zaten belirtim yok pek ilaçlardan var varsada memlekete gideceğim eğer belirgin ağrılarım felan olsaydı bekleyecektim
Benim ikinciydi nasıl geldiniz peki yumurta toplama sürecinde baya kalmanız gerekirBende Pazartesi kan vericem negatif çıkarsa .ikinci adetimde yumurta toplatacağım iki ay üst üste .tekrar başlayacağım işlemlere. bu defa taze değil dondurmuş düşünüyorum .bu ilk tüp bebek denemesi acemi oldu biraz . yurtdışında yaşadığım için zor olucak ama değer (inşallah bunlara gerek kalmaz ) hiç belirtim yok dün belim hafif ağrıdı bugün birşey yok negatifim galiba
1 ay türkiyedeyim 25 de dönüş yapıcam 2.adetimde tekrar gelicemBenim ikinciydi nasıl geldiniz peki yumurta toplama sürecinde baya kalmanız gerekir
Anladım hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz1 ay türkiyedeyim 25 de dönüş yapıcam 2.adetimde tekrar gelicem
İnşallahAnladım hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz
Sizin yaptığınız testlerde kuruma çizgisi çıkıyor muyduİnşallah
Evet 1 saat sonra çıkıyor ama 10 dk çıkmıyorSizin yaptığınız testlerde kuruma çizgisi çıkıyor muydu
Yarın çıkarsa çıkar yoksa negatifEvet 1 saat sonra çıkıyor ama 10 dk çıkmıyor
Yarın test mi yaptıracaksınızYarın çıkarsa çıkar yoksa negatif
İdrarda yapıcam Pazartesi sabah kan vericemYarın test mi yaptıracaksınız
Çok sinir bozucu tutundumu acaba diye beyin soru işaretleriyleİdrarda yapıcam Pazartesi sabah kan vericem
Evet çok merak ediyor insan bende pazartesi kan vereceğimÇok sinir bozucu tutundumu acaba diye beyin soru işaretleriyle
Merhaba bir belirtiniz varmı.tekrar test yaptınız mı.içinizde bir his var mıEvet çok merak ediyor insan bende pazartesi kan vereceğim
Yapmadım maalesef yokMerhaba bir belirtiniz varmı.tekrar test yaptınız mı.içinizde bir his var mı
Bende de hiç yok tutmadı benim inşallah yanılıyoruzdurYapmadım maalesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?