Evet silik bi çizgi var ah inşallah güzel haberler alırsınızBu şekilde çıkıyor benim görünüyor mu
Bugün test yapan var mıEvet silik bi çizgi var ah inşallah güzel haberler alırsınız
Aynen bende hiç belirti yok tutmadı diye yapmadın sabah kan vericemBen yapmadım tutmamıştır diye birsey hissetmiyorum siz
İki tane test yaptım birimde çok az gri gölge diğeri de attığım gibi çıktı görüyormuşsunuz birşeyAynen bende hiç belirti yok tutmadı diye yapmadın sabah kan vericem
Bende bugün kullanmayacaktım eşim Cumartesi kadar kullan diye zorladı bir gölge var yarın kan verin hatta ben de vericem net belli olur inşallah hamileyizdir bel kasık ağrısı varmıİkinciyi progestan ve estrofem sen sonra yaptım çizgi çıkmasına etkisi var mıdır diğer ilaçları felan da bırakmıştım tutmamıştır
Bu konu hakkında bilgim yokArkadaşlar cevap yazarmısınız iğneleri felan da bırakmıştım ya sizce bozuk olma ihtimali var mı ya da estrofem veya progestan fitilim test sonucunu etkileme ihtimali
Hiç bir şey yok ben estrofemi içiyordum Onu da eşim getiriyor zorla belki tutar diyeBende bugün kullanmayacaktım eşim Cumartesi kadar kullan diye zorladı bir gölge var yarın kan verin hatta ben de vericem net belli olur inşallah hamileyizdir bel kasık ağrısı varmı
En net cevabı kan testi vericekİkinciyi progestan ve estrofem sen sonra yaptım çizgi çıkmasına etkisi var mıdır diğer ilaçları felan da bırakmıştım tutmamıştır
Evet ya yarın yaptırıp kurtulacam Beklemek çok zorEn net cevabı kan testi vericek
İlaçları neden bıraktınız?Hiç bir şey yok ben estrofemi içiyordum Onu da eşim getiriyor zorla belki tutar diye
Tutmamıştır diye bıraktım birşey hissetmiyordum belirtim de yoktuİlaçları neden bıraktınız?
Keşke bırakmasaydıniz. Bir tanıdık ta sizin gibi bıraktı meğer sonuç poztif imiş ilaçları bıraktığı için bebek icerde gelişmemiş. Sonra çok pisman oldu. İlla belirti olacak diye birsey yok. Kız kardeşim 8 haftalık hamile daha o bile birsey hissetmiyor düşünün.Tutmamıştır diye bıraktım birşey hissetmiyordum belirtim de yoktu
Ya ne bileyim ben illaki birşey hissederim ilk gün bile olsa diye düşündüm çok hassas bir yapım var Eğer varsa çok şaşırırım gerçekten hemde üzülürüm test gününe kadar devam etmediğim içinKeşke bırakmasaydıniz. Bir tanıdık ta sizin gibi bıraktı meğer sonuç poztif imiş ilaçları bıraktığı için bebek icerde gelişmemiş. Sonra çok pisman oldu. İlla belirti olacak diye birsey yok. Kız kardeşim 8 haftalık hamile daha o bile birsey hissetmiyor düşünün.
Hicbirimizde hissiyat yok ki tuttuğuna dair. Bari kan verseydiniz bırakmazdan evvel. Ben o pişmanlığı yaşayın istemediğim için söyledim sizin kararınız tabii.Ya ne bileyim ben illaki birşey hissederim ilk gün bile olsa diye düşündüm çok hassas bir yapım var Eğer varsa çok şaşırırım gerçekten hemde üzülürüm test gününe kadar devam etmediğim için
Ben görüyorum tâbi sizi umitlendirmek istemem ama ilaçları neden bu kadar erken bırakıyorsunuz?Bu kadar stres yapıyorsunuz girip kan testi vermeniz en iyisi.Bebek şu an sizle bunu düşünüp rahatlayın lütfenİki tane test yaptım birimde çok az gri gölge diğeri de attığım gibi çıktı görüyormuşsunuz birşey
Aynen yarın vereceğim varsa çıkar zaten açıkçası evlendiğimden beri ilk Sefa bu kadar net bir çizgi gördüm ben bir de yarın uzun yola çıkacağım hazırlık felan yaptım birsey hissetmiyorum diye ya hayırlısı artıkHicbirimizde hissiyat yok ki tuttuğuna dair. Bari kan verseydiniz bırakmazdan evvel. Ben o pişmanlığı yaşayın istemediğim için söyledim sizin kararınız tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?