4. Gün embriyosu olduğu için kesin tutmaz diye düşünmüştümBen görüyorum tâbi sizi umitlendirmek istemem ama ilaçları neden bu kadar erken bırakıyorsunuz?Bu kadar stres yapıyorsunuz girip kan testi vermeniz en iyisi.Bebek şu an sizle bunu düşünüp rahatlayın lütfen
Bilmiyorum ki bu ikinci transferim ilk transferimde çok olmasada belirtim vardı hepsini kullanmıştımAma daha çok erken değil mi?
Hiç farketmez ister 2 ister 3 ister 4 5 . Nasip olup tutacaksa her türlü tutar.Ayrica sadece tutmakla bitmiyor , sağlıklı olarak doğurmak mesele.O yüzden şimdiden canınızı sıkmayın,4. Gün embriyosu olduğu için kesin tutmaz diye düşünmüştüm
Test yaptım normal test negatifBilmiyorum ki bu ikinci transferim ilk transferimde çok olmasada belirtim vardı hepsini kullanmıştım
Bence olsa çıkıyor ya ama sizin bugün 5. Gününüz değil mi hiç birsey mi çıkmadıTest yaptım normal test negatif
Bugün 5.günüm hiç bir çizgi bile yoktu erken gebelik yapmadımBence olsa çıkıyor ya ama sizin bugün 5. Gününüz değil mi hiç birsey mi çıkmadı
Hayırlısı olsun belli de olmaz tabiBugün 5.günüm hiç bir çizgi bile yoktu erken gebelik yapmadım
Akşam üzeri erken gebelik aldım onu yapıcam fitil günde kaç defa koyuyorsunHayırlısı olsun belli de olmaz tabi
Üç kere ama sanki çıkıyor gibi siz kaç kereAkşam üzeri erken gebelik aldım onu yapıcam fitil günde kaç defa koyuyorsun
3 defa yarım saat yatıyorumÜç kere ama sanki çıkıyor gibi siz kaç kere
Bende yatıyorum bilmiyorum faydası oluyor mu3 defa yarım saat yatıyorum
Yarın belli olucak bakalımBende yatıyorum bilmiyorum faydası oluyor mu
Evet yarın bende yaptıracağım varsa çıkarYarın belli olucak bakalım
Büyükşehirde mi yaşıyorsunuzEvet yarın bende yaptıracağım varsa çıkar
Evet Gaziantep teyimBüyükşehirde mi yaşıyorsunuz
Arkadaşlar şuan bende idrar erken idrar testi yaptım ikinci çizgim hafif çıktı acaba hamile olabilirmiyim fotoğraf çeksem görebilirmisiniz bilmiyorum eşimde gördüKızlar bir arkadaşın da 7. Günü transferde. İdrar testi bayağı pozitif. Yanılma payı varmi ?
Resim atar mısınız bakayimArkadaşlar şuan bende idrar erken idrar testi yaptım ikinci çizgim hafif çıktı acaba hamile olabilirmiyim fotoğraf çeksem görebilirmisiniz bilmiyorum eşimde gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?