Bende bir gölge görüyorumFotoğraf ta net çıkmıyor inşallah hamileyimdir yarın kan verice net belli olur silik pembe 3 dk çıktı çok heyecanlandım ama bilmiyorum
Belirgin ikinci çizgi inş ' ALLAH vardırKızlar tekrar yaptım su da içmiştim ne diyorsunuz ya var mı
İnşallah hepimiz hamileyizdir sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek dünyaya getiririz Allah’ın izniyleBende bir gölge görüyorum
İnşallah yaa iki kere yaptım inşallah ilaçlardan değildirBelirgin ikinci çizgi inş ' ALLAH vardır
Transfer sonrası catlatma iğnesi kullandınız miİnşallah yaa iki kere yaptım inşallah ilaçlardan değildir
Hayır kullanmadım üçüncü gümden biri yapıyorum ilk defa bugün böyle çıktı ya inşallah ilaçtan değildirTransfer sonrası catlatma iğnesi kullandınız mi
İlaçlardan olma şansı var mıİnşallah yaa iki kere yaptım inşallah ilaçlardan değildir
Bilmiyorum ki ben hiç bu kadar net görmemiştim evlendiğimden beri ilaçlardan olur mu bilmiyorum yaİlaçlardan olma şansı var mı
İlaçlardan olma şansı var mı
Bende aynı çelişkideyimBilmiyorum ki ben hiç bu kadar net görmemiştim evlendiğimden beri ilaçlardan olur mu bilmiyorum ya
Çok heyacan yaptık hepimiz yarın kanda belli olurBilmiyorum ki ben hiç bu kadar net görmemiştim evlendiğimden beri ilaçlardan olur mu bilmiyorum ya
Valla sen yine iyisin ben sevinemedim bileBen kan tahlili bile yaptırmayım diyorum bu mutluluğu bir iki gün yaşayayım
Ben kan testimde çıkmasa bile üzülmem çünkü negatif diye kendimi şartlandırdım . Sadece bir gün de olsa çift çizgi çıkmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum hiç hamile kalmadımValla sen yine iyisin ben sevinemedim bile
Çok net belliKızlar tekrar yaptım su da içmiştim ne diyorsunuz ya var mı
Canim gölge gibi var zaten daha erken insallah bebegin seninleFotoğraf ta net çıkmıyor inşallah hamileyimdir yarın kan verice net belli olur silik pembe 3 dk çıktı çok heyecanlandım ama bilmiyorum
Allahım inşallah ya iki tane yaptım ikisi de aynı şekilde çıktı negatif olsa bile üzülmem 4 yıldır ilk defa çift çizgi gördümÇok net belli
Harikaaa çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım hiç canını sıkma hemen ilaçlarına tekrar basla bebegin seninleAllahım inşallah ya iki tane yaptım ikisi de aynı şekilde çıktı negatif olsa bile üzülmem 4 yıldır ilk defa çift çizgi gördüm
İnşallah hepimizin olur olur sa hayal bile edemiyorumHarikaaa çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım hiç canını sıkma hemen ilaçlarına tekrar basla bebegin seninleDarisi başımıza
Neden olmasın, Bunun olması için neler mümkün Bundan daha iyisi nasıl olur ? Rabbim sana emanet hayalimiz..İnşallah hepimizin olur olur sa hayal bile edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?