D defneko size neden histeroskopi ve cızık yapıyorlar bir sorununuz mu var ?ben istedım önceden yapalım garantı olsun diye ama doktorum gerek gormedı .insallah güzel sonuclar alırsınızYaş 30 ikinci transferim. İlk transferimde 4aa kaliteydi buda sanırım öyle. İlk transferimde tuttu fakat kimyasal oldu. Herhangi bir genetik tanı yaptırmadk. Temmuzda histereskopi oldum rahim çizik atma yapıldı. Ağustos ortalarında da ikinci transferim olacak :)
Ben de aynı sekılde Regli beklıyorum Ağustos ortalarında olur herhalde transferYaş 31 ilk deneme transfer tarihi henüz belli değil
İnsalllah bol bol yumosların olurBenimde 7 günüm ilaç kullanıyorum yumurta ne zamn toplanir bişey demediler inşallah hepimiz güzel haber aliriz
Merhaba baharMerhaba, pgt'den normal gelen embriyolarım var 1 tanesi transfer edilecek, hepsi 5bb kalite, Yaş 35 İlk deneme
Merhaba tekrardan ben pazartesi günü transfer oldum inşallah bana sıkı sıkı tutunurlar. 2 embriyo konusunda benim doktorumda çok isteksizdi ama ısrarcı olunca sen psikolojini öyle hazırlamışsın o zaman öyle yapalım dedi. Benimde doğal yoldan gebeliğim oldu. Hepsi 5 ve 6.hafta aradı düşüyor. Bu arada ben Bahçeci Fulya da Mehmet Reşit Asoglunda gordum tedavi. Biz 3 adet gonderdik 2 tanesi saglikli geldi. Aslinda biraz risk aldim ikisini birden koydurarak. Geriye 10 adet dondurulmusum var ama onlara pgt yapılmadı.Siz hangi hastanede tedavı görüyorsunuz ?brn de 2 transfer istedım ama Şişli memorial yaşım 37olmasına rağmen riskli olur dıye tek embrıyo transferi yapıyor ikna edemedim .umarım bu defa yavrularınızı sağlıkla alırsınızsizin kaçıncı haftalarda dusuk oluyor ?benım dogal yoldan iki gebeliğim oldu 9ay ıcınde biri 7.haftada kalp atışı durdu ,diğeri 13.haftada down sendromu dolayısıyla tahlıye edildi .esımde de bende de genetık bi sorun yok test yaptırdık ama yine de genetık sorun olduğundan bebeklerde pgt ye başvurduk .sizin hangı merkez ve transfer ne zaman belli mi ?
Bu arada doktor bana dedi ki genetikten sağlam gelen embriyonun aa bb falan olması önemli değildir. O embriyo her türlü sağlıklıdır ve kalitelidir ondan buna takılmayın bence. Sizin ne zaman olacak transferiniz belli miAyrıca pgt ye kac embriyo gonderdınız ve kac geri geldı merak ettim .biz 5adet gonderdık 2si sağlam biri %45 mozaik geldi .en kalıtelı AA olan embriyolarımda kromozom anomalısı saptandı
İnsallah öyledir ıyı dusunelım ıyı olsunBu arada doktor bana dedi ki genetikten sağlam gelen embriyonun aa bb falan olması önemli değildir. O embriyo her türlü sağlıklıdır ve kalitelidir ondan buna takılmayın bence. Sizin ne zaman olacak transferiniz belli mi
Ayy süper güzel haberı once sizden alacağız insallahMerhaba tekrardan ben pazartesi günü transfer oldum inşallah bana sıkı sıkı tutunurlar. 2 embriyo konusunda benim doktorumda çok isteksizdi ama ısrarcı olunca sen psikolojini öyle hazırlamışsın o zaman öyle yapalım dedi. Benimde doğal yoldan gebeliğim oldu. Hepsi 5 ve 6.hafta aradı düşüyor. Bu arada ben Bahçeci Fulya da Mehmet Reşit Asoglunda gordum tedavi. Biz 3 adet gonderdik 2 tanesi saglikli geldi. Aslinda biraz risk aldim ikisini birden koydurarak. Geriye 10 adet dondurulmusum var ama onlara pgt yapılmadı.
Pardon pgt sebebini yazmışsınız zatenAyy süper güzel haberı once sizden alacağız insallahsiz neden pgt yaptırdınız ?geride kalan 10taneye sonradan gerekırse pgt yapılabılıyor muymuş merak ettim
1 tane transfer olcak pgt yapilmadı. Hastanede tadilat varmıs tedaviyi eylule ertelediler.Hayırlısı olsun bu defa insallah .birbirimize umut olalım .3 adet mi transfer edilecek ?bu embriyolarınıza pgt yapıldı mı ?transfer tarıhınız belli mi
Merhaba yarın bende yumurta toplama olacak ilk tüp bebek denemem pgt nedir bilmediğim için soruyorum bende yaptırmalımıyım aydınlatırsanız sevinirimHayırlısı olsun bu defa insallah .birbirimize umut olalım .3 adet mi transfer edilecek ?bu embriyolarınıza pgt yapıldı mı ?transfer tarıhınız belli mi
Inşallah alırız güzel haberAyy süper güzel haberı once sizden alacağız insallahsiz neden pgt yaptırdınız ?geride kalan 10taneye sonradan gerekırse pgt yapılabılıyor muymuş merak ettim
Evet o kayıplar travma sebebi benim 5 tane var. Bu sefer cesaret etmem zor oldu. Sizinde az kalmış sürece başlamanızaİnsallah öyledir ıyı dusunelım ıyı olsunarka arkaya yaşanan kayıplar malesef negatıf düşünmeye itiyor insanı ben 2-3gune regl olacağım sonrası süreç başlayacak
Evet o kayıplar travma sebebi benim 5 tane var. Bu sefer cesaret etmem zor oldu. Sizinde az kalmış sürece başlamanıza
İnsallah cnm benım .5kayıp epey çokmus bu defa mukaafatını alacaksın insallahInşallah alırız güzel haberevet yapılıyormuş sonradan dondurmadan önce hepsinden hücre alinmiş lazım olma ihtimaline karşı. Umarım gerek kalmaz
Merhaba yarın bende yumurta toplama olacak ilk tüp bebek denemem pgt nedir bilmediğim için soruyorum bende yaptırmalımıyım aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba canım .bılmıyor olman güzel bir şey demek ki genetık sorununuz ya da kayıplarınız yokMerhaba yarın bende yumurta toplama olacak ilk tüp bebek denemem pgt nedir bilmediğim için soruyorum bende yaptırmalımıyım aydınlatırsanız sevinirim
Ben de aşı olmadım aynı sekılde yaş da 37olunca ertelemek istemedım ve cok korkuyorum açıkçası .üstelık çalışıyorum da riskliyim Allah sonumuzu hayır etsin .sizin hangi merkez ?1 tane transfer olcak pgt yapilmadı. Hastanede tadilat varmıs tedaviyi eylule ertelediler.
Ben tedaviyi ertelemek istemedigim icin ası olmamistım.boyle olunca asiyi olcam. Transfer ekime kalır sanırım. Hayırlısı
Insallahİnsallah cnm benım .5kayıp epey çokmus bu defa mukaafatını alacaksın insallahtransferden sonra neler yaptın dikkat ettin mi ?ben Notlar aldım kabak cekırdegı ,badem ,ceviz ,avakado,ananas vb .sureklı yatıyor musun mesela?bir de sigara kullanıyor musun ?
Uludag universitesiBen de aşı olmadım aynı sekılde yaş da 37olunca ertelemek istemedım ve cok korkuyorum açıkçası .üstelık çalışıyorum da riskliyim Allah sonumuzu hayır etsin .sizin hangi merkez ?
Pek bol değil 3 adet olgun yumurta var sadece cumartesi opü var eğer hepsi dolu olmazsa tekrar ilaç tedavisi olacak duruma göre işlem uygulanacakİnsalllah bol bol yumosların olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?