Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Merhaba Ben de ordayim arkadasim haberleselim benim de 3 embriyom bu sali genetige gitti bekliyorum hayirlsi olsun insallah
Zorlu bi bekleyıs umarım hepsi sapasağlam gelır

Benım de hsg temız .Cok da ısrarcı olmama rağmen gerek gormedı insallah bı sorun çıkmaz cnm ya .ben dün regl oldum yarın doktor randevum var başlıyoruz sürece mitoscore degerını mutlaka soracağım yarın .senin hangı merkezdi ? Ben Şişli Memorialdayım .sen 3-4tane ile günü gecırmıssen transferden sonra hıc içmesen içmezsin aslında .ben günde 1,5paketı geçiyordum normalde .ama opu ve bu süreçte ancak 1paket seklınde azaltabildim .bu konu düşündükçe beni daha da strese sokuyor .kendımden nefret edıyorum bu denli bagımlı olduğum ıcın .

Arkadaşlar ben regl oldum .yarın dr randevum var başlıyoruz insallah transfer hazırlığına cok heyecanlıyım .sizlerde durum nedir ?

Arkadaşlar ben regl oldum .yarın dr randevum var başlıyoruz insallah transfer hazırlığına cok heyecanlıyım .sizlerde durum nedir ?
Hayırlı olsun ❤ inşallah bir adım daha yaklaştin bebeğine kavuşmaya , yarın ilaçlar baslar benim bugün 4.günüm hala bi belirtim yok gibi inşallah benimledir

Hayırlı olsun ❤ inşallah bir adım daha yaklaştin bebeğine kavuşmaya , yarın ilaçlar baslar benim bugün 4.günüm hala bi belirtim yok gibi inşallah benimledir
Belirti kişiden kişiye degısıyormus hıc endıselenme .dedıgım gibi ilk güzel haberi senden alacağız insallah idrara sıkışık olma durumu da cok sıkıntılı ben cok uzun tutamıyorum da bakalım ne yapacağım ? Açıkçası hasta bezi alıp yataktan kalkmamamyı düşünüyorum transfer sonrası .siz WC durumunu transferden ne kadar sonra yapabıldınız ?

Bu arada , ananas yıyor musun ne zaman başladın yemeye ? Ananası cok okudum .bir de havuç suyu ile nar suyu okumuştum transfer sonrası yararlı dıye Saracoğlu’ndan ama başka sitelerde de tam aksını söylüyordu .neler yıyıp neler ıcıyorsun ?

Transfer sonrası net konuşuyorum asla içemem kıyamam ya. ama şu süreçte stres önemli bir faktör azaltabildiğin kadar azaltmayı dene yoksa da yapacak bişey yok stres yapma yeter .. ben Niğde' de yaşıyorum ama ankara bahçeciye gidiyorum. Hadi bakalım süreç başlamış inşallah bize de umut olursun ben de regl bekliyorum az kaldı

Aradılar mı sizi kaç tane ilerliyor

Benim hastanem o konuda yardımcı oldu ben dedim uzun tutamam zorlanıyorum diye hastaneye gidice şu içmeye başladım 10 dakikada bir ultrason aletiyle gelip kotrol ettiler mesane dolar dolmaz hemen transfere aldılar ondan zorlanmadım hiç. Çıkınca da zaten sordular sürgü ister misin getirelim münciye evet dedim ama yatakta yapamadım dedim dayanırım yarim saat bekledim sonra tuvalete kalktım sonra bir saat daha falan yattım.

Ben ananas yemedim kasılmaları arttırabilir diyorlardı ama yakın bir arkadaşım yedi ve pozitif olsu sonucu. Benim doktorum söylemedi ananas ondan yemedim. Nar suyunuda transfer öncesi iç sonrasında içme demişti o yüzden onu öncesinde içtim.

Hepımız ıcın güzel bir ay olsun insallah

Arkadaşlar biraz önce yumurta toplama oldum 4 yumurta toplandı sizce taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer mi bilgilerinize ihtiyaçm bar
Ben taze olur diye düşünüyorum .taze ya da dondurulmuş çok da bi şey farketmıyor kişiden kişiye degısıyor .yumurta sayısına göre vs

Merhaba arkadaşlar perşembe yumurta toplama yapıldı cuma sabah saat 09:30 gibi aradılar yumurta ile ilgili bilgi verdiler buğun bir dönüş olmadı sizleri aynı saat de mi arıyorlar

Merhaba arkadaşlar perşembe yumurta toplama yapıldı cuma sabah saat 09:30 gibi aradılar yumurta ile ilgili bilgi verdiler buğun bir dönüş olmadı sizleri aynı saat de mi arıyorlar
Benimde dün 9 da aramışlardı bütün kimse aramadı çok stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…