Sonuçta kaliteye göre derecelendirme de oluyor diye biliyorum. sadece iyi dediler. ama kafamda çok soru işareti bıraktılar.Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.. kaliteyi beni aradığında embriyolog söyledi.. bilinmemesine imkan yok bence
HANGİ HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORSUNUZ DEVLET HASTANESİ İSE ÇOK AYRINTI VEREMİYORSonuçta kaliteye göre derecelendirme de oluyor diye biliyorum. sadece iyi dediler. ama kafamda çok soru işareti bıraktılar.
Ben yaptırdım asimi bizim doktorumuz asi olunması gerektiği taraftarı o yüzden tereddüt etmedim. 2.dozumuda oldum. Zaten her gün iğnem var hastaneye gidiyoruz asisiz çok zorlanirdim. Doktorunuz ile konusun bence tavsiyesi ne ise onu dinleyin. Sigara konusuna gelince ise çok zor allah yardımcınız olsun bende çok çektim umarım bırakabilirsin
Zorlu bi bekleyıs umarım hepsi sapasağlam gelırMerhaba Ben de ordayim arkadasim haberleselim benim de 3 embriyom bu sali genetige gitti bekliyorum hayirlsi olsun insallah
Bize lazım olan sadece 1adet sağlıklı ,insallah onu buluruzPek bol değil 3 adet olgun yumurta var sadece cumartesi opü var eğer hepsi dolu olmazsa tekrar ilaç tedavisi olacak duruma göre işlem uygulanacak
Benım de hsg temız .Cok da ısrarcı olmama rağmen gerek gormedı insallah bı sorun çıkmaz cnm ya .ben dün regl oldum yarın doktor randevum var başlıyoruz süreceBen daha önce en iyi yerlerde hsg çekindim iki kez hep tertemiz çıktı. Ama içime mi doğdu bilmiyorum doktorumdan inatla histeroskopi istedim ve doktorum bana sonucunda iyi ki istemişsin dedi. Polipler ve rahim ağzında tıkanıklık çıktı çünkü . mitoscore değeri ise pgtden gelen embriyonun enerjisini gösteriyor o da tutunma olasılığını gösteriyor. Ama galiba o 1den fazla embriyo sağlıklı olursa yapılıyor o test. Bu arada ben de sigarayı bırakamadımtoplama öncesi 3 4 taneye düşürmüştüm şimdi yine onu yapacağım transfer öncesi. Bırakamıyorum ve doktorum bana stres daha tehlikeli bırakamıyorsan azalt dedi
Hayırlı olsun ❤ inşallah bir adım daha yaklaştin bebeğine kavuşmaya , yarın ilaçlar baslarArkadaşlar ben regl oldum .yarın dr randevum var başlıyoruz insallah transfer hazırlığınacok heyecanlıyım .sizlerde durum nedir ?
Belirti kişiden kişiye degısıyormus hıc endıselenme .dedıgım gibi ilk güzel haberi senden alacağız insallahHayırlı olsun ❤ inşallah bir adım daha yaklaştin bebeğine kavuşmaya , yarın ilaçlar baslarbenim bugün 4.günüm hala bi belirtim yok gibi inşallah benimledir
Bu arada , ananas yıyor musun ne zaman başladın yemeye ? Ananası cok okudum .bir de havuç suyu ile nar suyu okumuştum transfer sonrası yararlı dıye Saracoğlu’ndan ama başka sitelerde de tam aksını söylüyordu .neler yıyıp neler ıcıyorsun ?Hayırlı olsun ❤ inşallah bir adım daha yaklaştin bebeğine kavuşmaya , yarın ilaçlar baslarbenim bugün 4.günüm hala bi belirtim yok gibi inşallah benimledir
Canlarım Bilgisi olan yardım edebilir mi. Doktor detaylı bilgi vermiyor. Konuyu çok uzun yazmak istemiyorum. Geçen hafta test sonucum çıktı ve embriyo tutunmamış.(1 transfer yapıldı) Neden tutulmadığı ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapmadı. Yumurta büyüklüğü ile ilgili bilgi verilmedi. Olumsuz olduktan sonra Embriyo ların derecelerini sordum biz okadarını göremeyiz dendi. Çevremde araştırdım burada araştırdım çoğu kişi bunların kalitesini biliyor. bunların kalitesi derecesi hastanede gözükmüyor mu. Hiç güvenim
Transfer sonrası net konuşuyorum asla içemem kıyamam yaBenım de hsg temız .Cok da ısrarcı olmama rağmen gerek gormedı insallah bı sorun çıkmaz cnm ya .ben dün regl oldum yarın doktor randevum var başlıyoruz sürecemitoscore degerını mutlaka soracağım yarın .senin hangı merkezdi ? Ben Şişli Memorialdayım .sen 3-4tane ile günü gecırmıssen transferden sonra hıc içmesen içmezsin aslında .ben günde 1,5paketı geçiyordum normalde .ama opu ve bu süreçte ancak 1paket seklınde azaltabildim .bu konu düşündükçe beni daha da strese sokuyor .kendımden nefret edıyorum bu denli bagımlı olduğum ıcın .
Aradılar mı sizi kaç tane ilerliyormerhaba yarın yumurtalarımın kontrolü yapılacak 4 yumurtam var 2 si önden büyüyormuş yarın sabah duruma göre opu yapılacağı gün belli olcak umarım hepsi sğlıklıdır yumurtalarımın çünkü çok az yumurtladım ilaçlara rağmen ve bana 2 embriyo yerleltirilcekyaş 35
Benim hastanem o konuda yardımcı oldu ben dedim uzun tutamam zorlanıyorum diye hastaneye gidice şu içmeye başladım 10 dakikada bir ultrason aletiyle gelip kotrol ettiler mesane dolar dolmaz hemen transfere aldılar ondan zorlanmadım hiç. Çıkınca da zaten sordular sürgü ister misin getirelim münciye evet dedim ama yatakta yapamadım dedim dayanırım yarim saat bekledim sonra tuvalete kalktım sonra bir saat daha falan yattım.Belirti kişiden kişiye degısıyormus hıc endıselenme .dedıgım gibi ilk güzel haberi senden alacağız insallahidrara sıkışık olma durumu da cok sıkıntılı ben cok uzun tutamıyorum da bakalım ne yapacağım ? Açıkçası hasta bezi alıp yataktan kalkmamamyı düşünüyorum transfer sonrası .siz WC durumunu transferden ne kadar sonra yapabıldınız ?
Ben ananas yemedim kasılmaları arttırabilir diyorlardı ama yakın bir arkadaşım yedi ve pozitif olsu sonucu. Benim doktorum söylemedi ananas ondan yemedim. Nar suyunuda transfer öncesi iç sonrasında içme demişti o yüzden onu öncesinde içtim.Bu arada , ananas yıyor musun ne zaman başladın yemeye ? Ananası cok okudum .bir de havuç suyu ile nar suyu okumuştum transfer sonrası yararlı dıye Saracoğlu’ndan ama başka sitelerde de tam aksını söylüyordu .neler yıyıp neler ıcıyorsun ?
İnşallah cnm Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah yüzümüzü guldursunBize lazım olan sadece 1adet sağlıklı ,insallah onu buluruz
Hepımız ıcın güzel bir ay olsun insallahTransfer sonrası net konuşuyorum asla içemem kıyamam ya. ama şu süreçte stres önemli bir faktör azaltabildiğin kadar azaltmayı dene yoksa da yapacak bişey yok stres yapma yeter .. ben Niğde' de yaşıyorum ama ankara bahçeciye gidiyorum. Hadi bakalım süreç başlamış inşallah bize de umut olursun ben de regl bekliyorum az kaldı
SiZin yarın transfer umarım cok güzel geçer .bol şansEvet cuma günü nasip olursa kaliteleri gayet iyi dedi doktorum bakalım elimizden geleni yaptık gelmeyenler için de rabbimize el açtık
Ben taze olur diye düşünüyorum .taze ya da dondurulmuş çok da bi şey farketmıyor kişiden kişiye degısıyor .yumurta sayısına göre vsArkadaşlar biraz önce yumurta toplama oldum 4 yumurta toplandı sizce taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer mi bilgilerinize ihtiyaçm bar
Merhaba ben bugün oldum transferimiSiZin yarın transfer umarım cok güzel geçer .bol şansheyecan var mı ?
Benimde dün 9 da aramışlardı bütün kimse aramadı çok stres oldumMerhaba arkadaşlar perşembe yumurta toplama yapıldı cuma sabah saat 09:30 gibi aradılar yumurta ile ilgili bilgi verdiler buğun bir dönüş olmadı sizleri aynı saat de mi arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?