Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Bende ilk 2 gün kasık ağrısı oldu günlük 14 tane ilacım var onlardan sandım ama dünden beri ağrı yok. Sadece bel ağrısı da o da uzun süre yatınca hep olur bende. Bu arada sizlerin hareket durumu nedir? Doktorum bana bir şey demedi bir açıklama yapmadı

Bana normal hayatıma donmemi sadece ağır sporlar yapmamamı ve iliskiye girmememi söyledi. Ben de dedigi gibi yaptım. Normal hayatıma devam ediyorum.

Kizlar merhaba bende 11 agustosta 2 tane 5. Gun embriyosu transfer oldum dun aksam camasirima kahverengi leke geldi az miktarda bu sabah yine ayni sekilde az miktarda leke geldi aranizda bu durumu yasayan varmi neden oluyor sizce endilenmeliyim?
Merhaba,
Rengi kırmızıya dönmedikce korkmaya gerek yok demişti Doktorum. İnş ' ALLAH yerleşme kanamasidir. Doktorunuza bildirdiniz mi ? İğne olmanız gerekiyor

Bende sabah uyandığım da felan unutuyorum tüp benek yaptırdığımı sanki yok gibi idrar testindeki pozitif bile benim için mutluluk

Merhaba,
Rengi kırmızıya dönmedikce korkmaya gerek yok demişti Doktorum. İnş ' ALLAH yerleşme kanamasidir. Doktorunuza bildirdiniz mi ? İğne olmanız gerekiyor
Evet bilgilendirdim progestan fitili biraktirdi ve prolutex igneyi arttirdi sabah oluyordum 2 doz simdi aksamlarida 2 doz

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Birşey sormak istiyorum şuan benim negatif tekrar ikinci tüp bebek için hemen başlanabilinir mi bir bilginiz var mı
Doktorum 2.si için çok bekleme gel demişti. Ama yine de 1-2 ay vücudu dinlendirmek isteyebilir

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Birşey sormak istiyorum şuan benim negatif tekrar ikinci tüp bebek için hemen başlanabilinir mi bir bilginiz var mı
Amin inşallah . Eğer değerler normalse başlatabiliyor diye
Biliyorum ben doktorun uygulayacağı tedavi farklı da olabilir doktora sormak lazım

Amin inşallah . Eğer değerler normalse başlatabiliyor diye
Biliyorum ben doktorun uygulayacağı tedavi farklı da olabilir doktora sormak lazım
İlaçlarımı içmeye devam ediyorum doktora söyledim negatif diye ilaçlarımı Cumartesi kan verinceye kadar kullanmamı istedi.ben ilaçları kullanmayı kestikten sonra kaç gün sonra adet olurum

İlaçlarımı içmeye devam ediyorum doktora söyledim negatif diye ilaçlarımı Cumartesi kan verinceye kadar kullanmamı istedi.ben ilaçları kullanmayı kestikten sonra kaç gün sonra adet olurum
Ben bıraktıktan sonra 2 aysonra ilaçla adet olmuştum ama dondurulmuştu

İlaç olarak ne alıyorsunuz? Ben günde
3 kez estrofem,
2 kez progestan fitil
1 kez progestan iğne,
2 kez deltacortil
( 2 adet kan sulandırıcı iğne senelerdir kullanıyorum)

Ben bıraktıktan sonra 2 aysonra ilaçla adet olmuştum ama dondurulmuştu
Benim dondurulmuş yumurtam yok adet bekli
Evet doktorunuzla iletişime geçip adet olduğunuzda gidersiniz iyi olur inşallah
İkinci çizgim böyle ama kanda negatif ilaçlardan böyle çıkıyor ikinci tüp bebek denememde test yapmıyacağım çünkü beni çok yanılttı

Eklentiler

• DDB36216-39CE-4BFB-8889-67EFC26FF4FF.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 59
Benim dondurulmuş yumurtam yok adet bekli

İkinci çizgim böyle ama kanda negatif ilaçlardan böyle çıkıyor ikinci tüp bebek denememde test yapmıyacağım çünkü beni çok yanılttı
Ama bu çizgi kuruma çizgisi ve neredeyse negatif olan tüm testlerde kurumaya bağlı çıkıyor.
Yanlış anlamayın lütfen bende vaktiyle bu şekilde ümitlenmiş bir insanım. Biliyorum gerçekler de bazen çok can yakıyor ama maalesef doğru olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…