Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

İnşallah çok teşekkürler. Allah isteyen herkese yaşatsın anne olma hissini
Amin canım benim de pazartesi test günüm 9. Gün bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi var ama yine de umutlanmadan bekliyorum. Bu arada belirti neler yaşadın bekleme süresinde

Amin canım benim de pazartesi test günüm 9. Gün bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi var ama yine de umutlanmadan bekliyorum. Bu arada belirti neler yaşadın bekleme süresinde
Bende hiçbir belirti olmadı, ne mide bulantısı ne kanama vs hiçbir şey yoktu. ama yine de stres yapmadım, moralimi yüksek tuttum ve ilaçlarımı düzenli kullandım. Stres yapmanın kötü etkilediğini okumuştum

Kesinlikle stres neyi etkilemiyor ki... Bundan sonrası da böyle devam eder inşallah benim kasığımda ara ara bir ağrı batma oluyor onun dışında bir şey yaşamadım ama herkeste farklı işliyor süreç hakkımızda hayırlısı

M MUTLUGULL bu sabah da erken gebelik testinde birsey çıkmadı. Ben bgn negatifi kabullendim çünkü 9.gün bgn ve 5.gün embriyosuydu. Neyse hastanede iki tane daha embriyom var sıra onlarda haftaya ptesi resmî tatil hemen 3 günlük tatil planı yapayım ne yapalım yani pozitif olsa iyiydi tabiki ama moralimi de yüksek tutmam lazım

Canım kan tahlili yaptır yine de ama enerjin duruşun şahane. Elbette insan üzülüyor bunu saklama da ama hayırlı olanı diliyoruz ve yaşarken bilmiyoruz ki hayırlı olan bu. Tatil planı da şahane benim de aklıma yattı olumsuz olursa ufak bir kaçamak manevi huzur daha önemli şu süreçte

Canım sadece rahatlatmak için söylüyorum ben de senin gibi yeniyim ama benim doktora sordum belirti olması ya da hiçbir şeyin olmaması bunların hepsi çok çok normal dedi. Akıntıya da normal dedi 3 gün ağrım olmadı sonra oldu ona da doğal dedi. Bence bekle enerjini düşürme.

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
Değerlerin normal aralığına baktığımızda 5 ile başlıyor sizin kağıdınızda. 2 gün aralıkla yeniden yapıp daha sağlıklı sonuç alırsınız diye düşünüyorum

Tamam canım sağol teşekkür ederim

Canım hayırlısı olsun inşallah ben de bugün veya yarın kan tahlili yaptırcam. Ama bence önce bi kan tahlili yaptır yine

Merhaba hanımlar, 17 Ağustosta transferimi oldum bugün 4. Günüm ama bir nezle halidir gidiyor korkuyorum korona değilimdir umarım ilaçta içemiyorum test yaptırdım bakalım inşallah negatif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…