Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Merhaba hanımlar, 17 Ağustosta transferimi oldum bugün 4. Günüm ama bir nezle halidir gidiyor korkuyorum korona değilimdir umarım ilaçta içemiyorum test yaptırdım bakalım inşallah negatif çıkar
Çok geçmiş olsun bende transfer sonrası bir grip halinde idim. Boğazlarım aciyordu korona oldum sandim ama kullandığım iğnelerin yan etkisinden kaynaklı imiş. İnş ' ALLAH sizin de bir sorun çıkmaz. ALLAH şifalar versin

Canım hayırlısı olsun inşallah ben de bugün veya yarın kan tahlili yaptırcam. Ama bence önce bi kan tahlili yaptır yine
Ptesi kan tahlili günüm onu da yaptıracağım. Ama çıksa çıkardı bgn kaset testte. Çünkü benm önceki gebeliklerimi kaset testle çok erken yakalamıştım. Olsun kalan iki tane iyi kalite embriyom var onların ikisini birden koyduracağım o da aslında birtaneydi transfer günü bölünüp ikiz olmus öyle dondurdular tekrar aklım onlarda

merhaba hanımlar benimde mayıs ayında yumurtalarım donduruldu 2 eylülde transferim var şimdi estrofema başladık inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Herkese guzel sonuclar almasini diliyorum
Benimde sanırım 1eylül gibi transferim olabilir donmus embriyom var estrofem kullanıyorum sadece. Bu 3.denemem insallah son olur zor bir süreç.

Merhaba hanımlar, 17 Ağustosta transferimi oldum bugün 4. Günüm ama bir nezle halidir gidiyor korkuyorum korona değilimdir umarım ilaçta içemiyorum test yaptırdım bakalım inşallah negatif çıkar
İnşallah canım sen iyi düşün nezle salgını da var birçok yerde havalar bir garip bu sene.

Reactions: bbg
Herkese guzel sonuclar almasini diliyorum
Benimde sanırım 1eylül gibi transferim olabilir donmus embriyom var estrofem kullanıyorum sadece. Bu 3.denemem insallah son olur zor bir süreç.
Geçmişi hiç düşünme hatta şöyle düşün artık daha rahatsın ne yapman ya da yapmaman gerektiğini biliyorsun şu ana odaklan bence. Hayırlısı olsun inşallah muradına erersin

Geçmişi hiç düşünme hatta şöyle düşün artık daha rahatsın ne yapman ya da yapmaman gerektiğini biliyorsun şu ana odaklan bence. Hayırlısı olsun inşallah muradına erersin
Teşekkür ederim nisanda deneme yaptım oda tutmadı buda son artik.. Insan tecrübeli oluyor evet. Bikac gun izin alicam acaba 4-5gun yeterlimi Olurmu.

Çok teşekkür ederim çok tedirgin oldum annem bizde bide amin inşallah sadece nezledir

Hadi bakalım hayırlısı ne güzel vardır bi hayır güzel düşünelim benim yumurtalarım 4 bc kalite durumu halkında bilgim yok maalesef iyidir heralde

Hadi bakalım hayırlısı ne güzel vardır bi hayır güzel düşünelim benim yumurtalarım 4 bc kalite durumu halkında bilgim yok maalesef iyidir heralde
Benimkiler de 4aa kaliteli diye geçiyor ama kromozom bozukluğu çıkabiliyor hic bilinmiyor pgt ngs yapılmadan. Zaten duyduklarım da genelde seninki gibiler tutuyor. İcimden seninkinin tuttuğu geçiyor bence senin ki tmm

Kızlar bi şey soracağım. Benim doktor rahim kalınlaştırma için Cyclo vermişti onu bulamamıştım sonra Divina’ya çevirdi. Divina’dan da sadece 2 kutu bulabildim. Sonrasında Climene çevirdi. Transfer oldu bugün 7.günüm ama ben Climeni’i de bulamıyorum. Estrofem kullansam bi şey olur Mu sizce?

Transfer öncesi yada sonrasınsa çatlatma iğnesi olmadım ben. Doktor gerek yok dedi ama neye göre. Genelde herkes de çatlatma iğnesi kullanmış. Çatlatma iğnesi transferde neden yapılıyor.
OHSS icin kullaniliyor. Ben yumurta toplamadan sonra 3 gun kullanmistim. Transfer oncesi veya sonrasi kullanmadim. Ama benim dondurulmus embriyo transferi idi, taze degil. Belki taze olanlar hemen kullaniyordur.

Kızlar iğne yaptırırken meraktan bir de beta testi verdim ama beklemeden geldim. Test e nabız sistemine düşmedi. Neyse ben de aradım yaşlı bir görevli çıktı sonucumu sordum ben bilmem ki dedi epey bir heceledi sonra da kağıtta gördüğü her şeyi okudu. Sonuç yerinde 55.22 yazıyor dedi. Sonra başka bir yerde negatif pozitif yazıyor dedi hafta yazıyor dedi tamam amca dedim en son. Hastane olduğundan emin olmasam kimle konuştum diyeceğim de şehir merkezinde bir devlet hastanesi bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…