Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Evet var gerçekten insan bekleyemiyo iyi ki de bakmışsınız daha heyecanlı beklersiniz şimdi :)

Evet var gerçekten insan bekleyemiyo iyi ki de bakmışsınız daha heyecanlı beklersiniz şimdi :)
Ay inşallah yine de çok umutlanmadan bekliyorum ki sonucu yıkıcı olmasın ama çok değişik hissiz bir durumdayım. Aşırı duygusal biriyim günlük 14 ilaç sanırım hislerimi aldı rabbim hepimize nasip eylesin

Aynen ben de öyleyim:)) bikaç gün önce her şeye ağlıyodum ben de bugün 8. Günümde çizgi gördüm başta sevindim ama şimdi bi acayip hissediyorum çok sakinim :)

Aynen ben de öyleyim:)) bikaç gün önce her şeye ağlıyodum ben de bugün 8. Günümde çizgi gördüm başta sevindim ama şimdi bi acayip hissediyorum çok sakinim :)
Ay canım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin demek için erken değil dimi sen yarın öı kan testi yapacaksın kaçıncı gün embiriyosı

Ay canım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin demek için erken değil dimi sen yarın öı kan testi yapacaksın kaçıncı gün embiriyosı
Aslında erken ama insan heyecan yapıyor işte :)Amiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah3. Gün embriyosu 4 gün snra kanda bakılacak 12nde transfer olmuştum…

Ben cevaplayayım arkadaş hamıle yormayalım Ne kadar zamanda sonuclandıgı nerede hangı merkezde tedavı gördüğüne göre değişir .Örnegın Bahçeci İspanya’ya gönderiyor diye biliyorum .3-4 hafta sonra gelıyormus .ben Memorial da tedavı goruyorum 5.güne gelen 5 embriyom vardı 5.gün biyopsi alındı kalan embriyolarımdan .geri 2saglıklı geldi .bana 3hafta demıslerdi sonucları ıcın ama 10 günde geldi sonuç .her ihtimale karşı 3hafta dıyorlar .Memorial in kendi laboratuvar ı var sanırım ondan erken gelıyor

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• 0947B986-86CE-41F7-837D-A3C4608C12DA.webp
    12 KB · Görüntüleme: 77
merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
En az 10 un üzerinde olmalı diye biliyorum yani erken de bakmamışsınız pozitifse yüksek seviyede çıkıyo diyr biliyorum

Selam kızlar,
Gece uyumadım çünkü acayip Bi bacak ağrım var. Bacaklarım da sanki damarlarımda kanlar çekiliyor gibi. Pıt pıt atıyor gibi hissediyorum. Bazen kalçamda itibaren başlıyor ayağa kadar devam ediyor. Ama genlede dizden aşağıda sürekli Bi ağrı var. Kramp girdi girecek gibi. Normalde adet öncesi dönemde böyle bacak ağrılarım olurdu ama şuan daha şiddetli. Ağrıdan uyuyamadım belimde de ağrı var.

Normal mi? Bu ağrılar daha önce yaşayan bilen var mı? Tedirginde oldum yaa.

Canım nasıl oldun şimdi? Öncelikle senin sağlığın unutma tedbirli olmakta fayda var. Bir de kan sulandırıcı iğne alıyor musun? Hastaneye gidersen bunu belirt mutlaka. Umarım gerek kalmaz geçmiştir. Gönlünü ferah tut rabbim şifa versin inşallah

Şuan daha iyiyim. Yeni uyandım ağrı yok gibi. Kan sulandırıcı iğne vermedi. Hapını kullanıyorum. 100 lük ecoprin. Teşekkür ediyorum İnşallah önemli bir şey değildir

Şuan daha iyiyim. Yeni uyandım ağrı yok gibi. Kan sulandırıcı iğne vermedi. Hapını kullanıyorum. 100 lük ecoprin. Teşekkür ediyorum İnşallah önemli bir şey değildir
İnşallah değildir canım aklım kaldı sende hastalık yok hasta var derler herkeste etkisi farklı ilaçların stresin. Ben bir dönem kaygı bozukluğu yaşadım o zamanlar dizden aşağım ağrır uyutmazdı. Sonra sonra rahatladı. Pek bilinen bir belirti değildi mesela. Doktoruna sorarsın bugün mutlaka

Ara ara hala var ağrı hani Bi rahatsız durum var ama tam anlamıyla nasıl bir şey anlayamıyorum. En iyisi doktorla Bi konuşayım. Teşekkür ederim

Benim bu sabah da pembe leke oldu peçete de. Adet olucak gibi ağrı vs.yok en son 27 sinde olmuştum. Transfer geçen cumartesi yapıldı.Kasık, bel ağrısıda yaşamıyorum. Neyin belirtisi bu anlayamadım ben yorum yapar mısınız kızlar tecrübeli çok kişi var benim ilk tüp bebek denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…