- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
Canım ayın kaçında transfer oldunPerşembe günü 444
Cumartesi günü 891
Bhcg sonuçlarım sanırım gerçekten hamileyim ayyyyyyyy
7 ağustosta olmuştum canımCanım ayın kaçında transfer oldun
Ay sağlıcakla kucağına al inşallah o süreçte de hep birlikte birbirimize destek oluruz7 ağustosta olmuştum canım
Cevap verecek kimse yok mu kızlaaaaaar ??Kızlar merhaba benim de bugün transferimin 4. Günü bugün erken gebelik testlerinden aldım ve sonuç bu şekilde çıktı sizce sevinmelimiyim
Çatlatma ignesinde var bhcg hormonu. O yüzden pozitif gibi görünmüş olabilir. Kesin sonuç için 11 veya 12. günü beklemelisinizKızlar merhaba benim de bugün transferimin 4. Günü bugün erken gebelik testlerinden aldım ve sonuç bu şekilde çıktı sizce sevinmelimiyim
Gerginlik bende de var durumu kontrol altında tutamadığımda kendimi yargılamayı bıraktım ve kendime şevkat göstermem gerektiğini anladım. O andan sonra sakinleştim. Ağlama hissi geliyorsa ağla ama uzatma. Biraz ortam değiştir balkona çok mesela. İlaçların etkisi bence. Az daha dayanAranızda gergin ve sürekli ağlama isteği olanlar var mı? Ben bugün inanılmaz hassasım 9.gün transferin hem sinirliyim hem de ağlayıp duruyorum…
Canım embriyo kaçıncı gündü acaba? Bana biraz erken geldi keşke biraz daha beklesen bence bir daha yapma kan testi için bekle. Bana 9 günde belli olur dediler ondan önce senin gibi çift çizgi çıktı ama yine de sevinmedim tepkisiz kaldım zihnimde de. Hormonlar etkili olabilir çünkü.Kızlar merhaba benim de bugün transferimin 4. Günü bugün erken gebelik testlerinden aldım ve sonuç bu şekilde çıktı sizce sevinmelimiyim
Gerginlik bende de var durumu kontrol altında tutamadığımda kendimi yargılamayı bıraktım ve kendime şevkat göstermem gerektiğini anladım. O andan sonra sakinleştim. Ağlama hissi geliyorsa ağla ama uzatma. Biraz ortam değiştir balkona çok mesela. İlaçların etkisi bence. Az daha dayan
4 gün kaldı sonuç için sanırım yaklaştıkça daha çok stres yapıyorum…Kafam karmakarışık…sabredicem başka çarem yokGerginlik bende de var durumu kontrol altında tutamadığımda kendimi yargılamayı bıraktım ve kendime şevkat göstermem gerektiğini anladım. O andan sonra sakinleştim. Ağlama hissi geliyorsa ağla ama uzatma. Biraz ortam değiştir balkona çok mesela. İlaçların etkisi bence. Az daha dayan
Dondurulmuş transferse ve çatlatma iğnesi kullanmadıysanız bence gebelik var. Kaçın gün embriyosuKızlar merhaba benim de bugün transferimin 4. Günü bugün erken gebelik testlerinden aldım ve sonuç bu şekilde çıktı sizce sevinmelimiyim
Benimde taze değil 2 ay sonra transef yapıldı. Olabilr dediniz gibi teşekkür ederimOHSS icin kullaniliyor. Ben yumurta toplamadan sonra 3 gun kullanmistim. Transfer oncesi veya sonrasi kullanmadim. Ama benim dondurulmus embriyo transferi idi, taze degil. Belki taze olanlar hemen kullaniyordur.
Benimde taze değil 2 ay sonra transef yapıldı. Olabilr dediniz gibi teşekkür ederimOHSS icin kullaniliyor. Ben yumurta toplamadan sonra 3 gun kullanmistim. Transfer oncesi veya sonrasi kullanmadim. Ama benim dondurulmus embriyo transferi idi, taze degil. Belki taze olanlar hemen kullaniyordur.
Canım haddime değil ama inşirah açıp dinliyorum ben bir türlü ezberleyemedim iki üç dinlemede resmen gevşiyor bedenim. Sonra Meryem süresi açıyorum you tube dan. Bana iyi geliyor. Arkasına saçma bir hollywood filmi ya da güldür güldür kafam dağılıyor aksi durumda anksiyete esir alıyor4 gün kaldı sonuç için sanırım yaklaştıkça daha çok stres yapıyorum…Kafam karmakarışık…sabredicem başka çarem yok
3.gün embriyosu taze embriyo canım bana da çok erken geldi aöa çok net bir şekilde çıkması şaşırttıCanım embriyo kaçıncı gündü acaba? Bana biraz erken geldi keşke biraz daha beklesen bence bir daha yapma kan testi için bekle. Bana 9 günde belli olur dediler ondan önce senin gibi çift çizgi çıktı ama yine de sevinmedim tepkisiz kaldım zihnimde de. Hormonlar etkili olabilir çünkü.
3. Gün embriyosu canım en iyisi biraz daha bekleyip kan testi vermekCanım embriyo kaçıncı gündü acaba? Bana biraz erken geldi keşke biraz daha beklesen bence bir daha yapma kan testi için bekle. Bana 9 günde belli olur dediler ondan önce senin gibi çift çizgi çıktı ama yine de sevinmedim tepkisiz kaldım zihnimde de. Hormonlar etkili olabilir çünkü.
Canım hakkımızda hayırlısı su gibi aksın geçsin zaman da öğrenelim inşallah3.gün embriyosu taze embriyo canım bana da çok erken geldi aöa çok net bir şekilde çıkması şaşırttı
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için…inanın kendimi hiç bir şeye veremiyorum…Konuşmak bile istemiyor canım o derece…Ama karnımı hep seviyorum onu beklediğimi söylüyorum tek yapabildiğim bu…Ben de youtube dan dinliyim dua o iyi fikir…Canım haddime değil ama inşirah açıp dinliyorum ben bir türlü ezberleyemedim iki üç dinlemede resmen gevşiyor bedenim. Sonra Meryem süresi açıyorum you tube dan. Bana iyi geliyor. Arkasına saçma bir hollywood filmi ya da güldür güldür kafam dağılıyor aksi durumda anksiyete esir alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?