Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Testi yaptiniz mi bu sabah?

Ya burada çok okudum evde yapılan testte negatif görüp idrar testinde pozitif gören.Bence kan testini bekleyin
Kan testim ayın 7sinde salı günü. Pozitif de olmuştu benim daha önce. 5. Gün embriyosu 6. Gün bi şekilde çıkıyor hep görmüştüm. Bunu da görürüm diye düşündüm ama maalesef İnancım kalmadı. Yarın sabah yeniden test yaparım..

Daha oncekinde ve bunda ayni marka testten mi yaptiniz? O da onemli cunku. Normal kaset test miydi yoksa erken gebelik testi mi

Canım yarın tekrar yap. Geç tutunma olabiliyor. Benimki de net bile degil

Daha oncekinde ve bunda ayni marka testten mi yaptiniz? O da onemli cunku. Normal kaset test miydi yoksa erken gebelik testi mi
Bu başka marka. Prediktor early almıştım. 6 olsa beta hcg gösteriyor. Bi anda yarın yükselir mi sanmıyorum ama yine yarın da yapacağım. Sonra salı kan veririm.

Net olması gerekmiyor zaten silik çıkması yeterli olması için. Sizin de beta heralde 20-30 civarıdır. Çok şükür sizinki çıktı bundan sonra da artarak devam eder inşallah
6. Gunumde kanda negatif demişlerdi o yüzden çokta inanasim gelmiyor

Kızlar tuttuğuna çok inanmıştım. Göğüs uçlarım çok büyüdü ve aşırı hassaslar, dokununca bile acıyor. transferin 4. Günü çok fazla regl ağrım olmuştu. Sonra olmadı. 5. Gün sırtım ve belim çok ağrımıştı, ara ara sağ kasığıma sadece batma oluyor yataktan kalkarken de oluyor ani harekette de oluyor durup dururken de oluyor. Cildim de sivilcelendi. Ayaklarım da hep buz gibi. Diyeceğim o ki hepsi ilaçlardanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…