Hayir transferin tertesi gunu 1.gun oluyorMerhaba herkese yumurta toplama işlemi yapıldığı gün 1. Gün olarak mı hesap ediliyor?Perşembe yumurta toplandı pazar transfer olacak bu durumda kaçıncı gün embriyosu olmuş oluyor
3. Gün taze embriyo transferi olmuş olurMerhaba herkese yumurta toplama işlemi yapıldığı gün 1. Gün olarak mı hesap ediliyor?Perşembe yumurta toplandı pazar transfer olacak bu durumda kaçıncı gün embriyosu olmuş oluyor
Testi yaptiniz mi bu sabah?3. günü 11 e tamamlamak için 8. gün olması gerekiyor en erken. o yüzden canın sıkılmasın. kan testi vermek daha stresli ben 2 tane kaset test, 1 tane de prediktor almıştım. 1 kaset testimi bu sabah kullandım, ama çıkmazsa üzülmeyeceğim demiştim ki çıkmayacağını da biliyordum aslında ovitrellenin(yani çatlatma iğnesinin) etkisi geçti mi diye bakmak istedim birazda..çünkü benimki taze transfer. diğerini yarın sabah kullanıcam. çıkmazsa prediktorü de pazar günü yapıcam. zaten sonrasında salı günü test günüm olduğu için en geç pazar günü çıkması gerektiğini düşünüyorum..
Kızlar hayalet çizgi görüyor musunuz
Ben gördümKızlar hayalet çizgi görüyor musunuz
Yaptım ama çıkmadı. NegatifTesti yaptiniz mi bu sabah?
Ya burada çok okudum evde yapılan testte negatif görüp idrar testinde pozitif gören.Bence kan testini bekleyinYaptım ama çıkmadı. NegatifOlmadı, olsaydı çıkardı.. 4. Gün embriyosu 7. Günüm çünkü..
Kan testim ayın 7sinde salı günü. Pozitif de olmuştu benim daha önce. 5. Gün embriyosu 6. Gün bi şekilde çıkıyor hep görmüştüm. Bunu da görürüm diye düşündüm ama maalesefYa burada çok okudum evde yapılan testte negatif görüp idrar testinde pozitif gören.Bence kan testini bekleyin
Fotoğraf çok parlamış bi tane de flaşsız çeki atar mısınız? Ama var gibi gözüküyor hayırlı olsunKızlar hayalet çizgi görüyor musunuz
Sen yaptın mı test? İnşallah senin çıkmıştırTesti yaptiniz mi bu sabah?
Daha oncekinde ve bunda ayni marka testten mi yaptiniz? O da onemli cunku. Normal kaset test miydi yoksa erken gebelik testi miKan testim ayın 7sinde salı günü. Pozitif de olmuştu benim daha önce. 5. Gün embriyosu 6. Gün bi şekilde çıkıyor hep görmüştüm. Bunu da görürüm diye düşündüm ama maalesefİnancım kalmadı. Yarın sabah yeniden test yaparım..
Canım yarın tekrar yap. Geç tutunma olabiliyor. Benimki de net bile degilKan testim ayın 7sinde salı günü. Pozitif de olmuştu benim daha önce. 5. Gün embriyosu 6. Gün bi şekilde çıkıyor hep görmüştüm. Bunu da görürüm diye düşündüm ama maalesefİnancım kalmadı. Yarın sabah yeniden test yaparım..
Flashsiz ben görüyorum ama kamerada görünmüyorFotoğraf çok parlamış bi tane de flaşsız çeki atar mısınız? Ama var gibi gözüküyor hayırlı olsun
Bu başka marka. Prediktor early almıştım. 6 olsa beta hcg gösteriyor. Bi anda yarın yükselir mi sanmıyorum ama yine yarın da yapacağım. Sonra salı kan veririm.Daha oncekinde ve bunda ayni marka testten mi yaptiniz? O da onemli cunku. Normal kaset test miydi yoksa erken gebelik testi mi
Net olması gerekmiyor zaten silik çıkması yeterli olması için. Sizin de beta heralde 20-30 civarıdır. Çok şükür sizinki çıktı bundan sonra da artarak devam eder inşallahCanım yarın tekrar yap. Geç tutunma olabiliyor. Benimki de net bile degil
6. Gunumde kanda negatif demişlerdi o yüzden çokta inanasim gelmiyorNet olması gerekmiyor zaten silik çıkması yeterli olması için. Sizin de beta heralde 20-30 civarıdır. Çok şükür sizinki çıktı bundan sonra da artarak devam eder inşallah
3. Gün embriyosu 6. Gün beta hcg salmaya başlamıyor 8. Gün başlıyor. Bugün kaçıncı gününüz?6. Gunumde kanda negatif demişlerdi o yüzden çokta inanasim gelmiyor
Bugün 9. Gün canim3. Gün embriyosu 6. Gün beta hcg salmaya başlamıyor 8. Gün başlıyor. Bugün kaçıncı gününüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?