Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Ayy ne güzel çift emrio şansın daha yüksek benimde taze transfer 5gun emriosu
Nasip canım Allah ol dedikten sonra 1 embriyo 2de olur. Nasip değilse 2 embriyo hiç olur. Duamız hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olması. İnşallah nasip olur

Nasip canım Allah ol dedikten sonra 1 embriyo 2de olur. Nasip değilse 2 embriyo hiç olur. Duamız hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olması. İnşallah nasip olur
Yani orası öyle tabi hiç belli olmuyor ama insallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah güzel haberleri almak nasip olur hepimize

Arkadaşlar 9 Ağustos ta transfer oldum normalde pazartesi kalp atışı için gidecektik yarın gitmek zorunda kaldık duyulur mu

Arkadaşlar 9 Ağustos ta transfer oldum normalde pazartesi kalp atışı için gidecektik yarın gitmek zorunda kaldık duyulur mu
Duyulmayabilir zaten duymak da zararlı diyorlar. Ama ultrason ekranında görünür ben 7 ağustos transfer, geçen hafta gördüm

7.gün 25 11. gün 9 çıktı sanmıyorum canım bugün ilaçları bırakmamı söylediler zaten inşallah bekleyenlerin yüzü güler ..
Benim de kimyasal sanirim. 2 gun once 24tu bugun 30 olmus. Cok uzgunum coktor cuma tekrar bakalim degere dedi ama hic umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…