Ayy ne güzel çift emrio şansın daha yüksek benimde taze transfer 5gun emriosu5.gün dondurulmuş çift embriyo canım senin?
Nasip canım Allah ol dedikten sonra 1 embriyo 2de olur. Nasip değilse 2 embriyo hiç olur. Duamız hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olması. İnşallah nasip olurAyy ne güzel çift emrio şansın daha yüksek benimde taze transfer 5gun emriosu
Benim 9. Gun cikmamisti kanda 146 cikmisti testte cikmamistiKızlar bu beklemek ne kadar zormuş ya geçmiyor vakitYarın transferde 8gunum evde test yapsam çıkar mı acaba yoksa daha erken mi olur bilemedim
Yani orası öyle tabi hiç belli olmuyor ama insallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah güzel haberleri almak nasip olur hepimizeNasip canım Allah ol dedikten sonra 1 embriyo 2de olur. Nasip değilse 2 embriyo hiç olur. Duamız hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olması. İnşallah nasip olur
Hayırlı olsun ne güzel inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin güzel güzel çoğalsın değerlerin canımBenim 9. Gun cikmamisti kanda 146 cikmisti testte cikmamisti
Duyulmayabilir zaten duymak da zararlı diyorlar. Ama ultrason ekranında görünür ben 7 ağustos transfer, geçen hafta gördümArkadaşlar 9 Ağustos ta transfer oldum normalde pazartesi kalp atışı için gidecektik yarın gitmek zorunda kaldık duyulur mu
Duymak neden zararlı acaba heyet raporu alacağım eğer duyulursa riske atmak istemiyorumDuyulmayabilir zaten duymak da zararlı diyorlar. Ama ultrason ekranında görünür ben 7 ağustos transfer, geçen hafta gördüm
Ultrason dalgaları bebiş daha çok küçük olduğu için zarar verebilir dedi kadın doğum uzmanımDuymak neden zararlı acaba heyet raporu alacağım eğer duyulursa riske atmak istemiyorum
Var mı yok mu hayırlısı ile görünsünde rapor alacağım o yüzden erken gitmeye mecbur kaldımUltrason dalgaları bebiş daha çok küçük olduğu için zarar verebilir dedi kadın doğum uzmanım
İnşallah vardır ve sımsıkı tutunmustur minnak bebişVar mı yok mu hayırlısı ile görünsünde rapor alacağım o yüzden erken gitmeye mecbur kaldım
Benim de kimyasal sanirim. 2 gun once 24tu bugun 30 olmus. Cok uzgunum coktor cuma tekrar bakalim degere dedi ama hic umudum yok7.gün 25 11. gün 9 çıktı sanmıyorum canım bugün ilaçları bırakmamı söylediler zaten inşallah bekleyenlerin yüzü güler ..
İnşallah ya bakalım çok heyecanlıyım sizde heyecanlanıyor musunuz ben herşeyde aşırı heyecanlanıyorumİnşallah vardır ve sımsıkı tutunmustur minnak bebiş
Evet çok heyecanlıyım ben de şimdiden isim seçmeye başladık cinsiyetleri bile belli değilİnşallah ya bakalım çok heyecanlıyım sizde heyecanlanıyor musunuz ben herşeyde aşırı heyecanlanıyorum
Hayırlısı inşallah yarın duyarımEvet çok heyecanlıyım ben de şimdiden isim seçmeye başladık cinsiyetleri bile belli değil
Bende 11 agustosta transfer olmustum ben duydum kalp atisiniArkadaşlar 9 Ağustos ta transfer oldum normalde pazartesi kalp atışı için gidecektik yarın gitmek zorunda kaldık duyulur mu
Allah razi olsun canim benim kalp atisini duydum ben cok sukur darisi basina ve tum isteyenlerin basina insaallahhHayırlı olsun ne güzel inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin güzel güzel çoğalsın değerlerin canım
İnşallah bende duyabilirimBende 11 agustosta transfer olmustum ben duydum kalp atisini
Tebrik ederim inşallah devamı da sağlıklı olurGörüştüm, şimdilik güzel dedi çarşamba ve cuma tekrar test
Olmadi malesef 2 katina cikmamis degerimTebrik ederim inşallah devamı da sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?