- 29 Mayıs 2021
- 3.063
- 6.010
- 108
- 40
Bana 11 Eylül cumartesi dediler test tarihi bekliyoruz ama regl olacak gibi hissediyorum regl ağrısına benzer ağrım var (reglimin beklenen günü 10 eylüldü) moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutuyorumOlmadi malesef 2 katina cikmamis degerimSizin ne durumda?
sen hemen umudunu kesme bazen yavaş başlayıp hızlı artışa dönebiliyor benimki 25 di 9 a düştü ben o yüzden bıraktım ilaçları dr bırak dedi çünkü embriyo sağlıksızmışBenim de kimyasal sanirim. 2 gun once 24tu bugun 30 olmus. Cok uzgunum coktor cuma tekrar bakalim degere dedi ama hic umudum yok
Hic zannetmiyorum ya saglikli gebelik olsaydi duzgun artardisen hemen umudunu kesme bazen yavaş başlayıp hızlı artışa dönebiliyor benimki 25 di 9 a düştü ben o yüzden bıraktım ilaçları dr bırak dedi çünkü embriyo sağlıksızmış
sen nerde yaptırdın kuzum ben çoktan merkez arayışına başladım..ben de senin gibi olaya iyi tarafından bakıyorum kürtaj vs olmaması daha az yıpratıcı sonuçtaHic zannetmiyorum ya saglikli gebelik olsaydi duzgun artardiSimdi en azindan kimyasal olsun da dıs gebelik olmasin diye dua ediyorum
İnşallah canım ya valla korkuyorum leke şeklinde hala akıntım devam ediyor yarın test yapıp öğrenmek istiyorum sonuca göre hareket ederim en azındanAllah razi olsun canim benim kalp atisini duydum ben cok sukur darisi basina ve tum isteyenlerin basina insaallahh
Benimde transferim 8 Ağustostu geçen hafta cuma günü duyduk çok şükürArkadaşlar 9 Ağustos ta transfer oldum normalde pazartesi kalp atışı için gidecektik yarın gitmek zorunda kaldık duyulur mu
Ankarada oldugum icin HRS Kadin hastanesinde yaptirmistim. Doktorumdan embriyologumdan cok memnundum hersey cok yolunda gitmistisen nerde yaptırdın kuzum ben çoktan merkez arayışına başladım..ben de senin gibi olaya iyi tarafından bakıyorum kürtaj vs olmaması daha az yıpratıcı sonuçta
aynen kuzum nasipAnkarada oldugum icin HRS Kadin hastanesinde yaptirmistim. Doktorumdan embriyologumdan cok memnundum hersey cok yolunda gitmistiSimdi gercekler cok acitiyor ama biraz daha buyuyup oyle kaybetseydik daha buyuk yikim olacakti. Buna da sukur napalim
Öncelikle geçmiş olsun benimde 3.denemem inşallah Allah tez zamanda pozitif haber almayı sizede nasip eder.Alanya’da ki doktorum Ankara başkentte Prof.Hulusi hocaya gitmemi tavsiye etmişti. Hatta negatif düşünüp randevuyu bile almıştım olmasaydı gidicektim. Kendimde araştırdım Ankara’da ki arkadaşlara tavsiye ederim bi araştırmalarını çok iyi diyorlarAnkarada oldugum icin HRS Kadin hastanesinde yaptirmistim. Doktorumdan embriyologumdan cok memnundum hersey cok yolunda gitmistiSimdi gercekler cok acitiyor ama biraz daha buyuyup oyle kaybetseydik daha buyuk yikim olacakti. Buna da sukur napalim
İnşallahBenimde transferim 8 Ağustostu geçen hafta cuma günü duyduk çok şükürZaten doktor da çok kısa dinletiyor rahatsız etmemek için.bu cuma tekrar çağırdı inşallah sizde duyar biraz daha rahatlarsınız
Evet Hulusi Zeyneloğlunu ben de çok duydum. Şu sürecim sonlanınca ben de ona gitmeyi düşünüyordum çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun benimde 3.denemem inşallah Allah tez zamanda pozitif haber almayı sizede nasip eder.Alanya’da ki doktorum Ankara başkentte Prof.Hulusi hocaya gitmemi tavsiye etmişti. Hatta negatif düşünüp randevuyu bile almıştım olmasaydı gidicektim. Kendimde araştırdım Ankara’da ki arkadaşlara tavsiye ederim bi araştırmalarını çok iyi diyorlar
Böyle bir örnek hiç gördünüz mü ya da duydunuz mu yavaş başlayıp sonradan artan?sen hemen umudunu kesme bazen yavaş başlayıp hızlı artışa dönebiliyor benimki 25 di 9 a düştü ben o yüzden bıraktım ilaçları dr bırak dedi çünkü embriyo sağlıksızmış
burda okumuştum evet bir kez daha ölçtürün isterseniz onda belli olur nereye doğru gittiğiBöyle bir örnek hiç gördünüz mü ya da duydunuz mu yavaş başlayıp sonradan artan?
Tabi tabi zaten yarın kesin ölçtür dedi doktorum. Progestanla birlikte ölçtür dedi. Dış gebelik olup olmadığı progestandan anlaşılıyormuş sanırım inşallah dış gebelik değildirburda okumuştum evet bir kez daha ölçtürün isterseniz onda belli olur nereye doğru gittiği
inşallah değildir kuzum dış gebeliktense kimyasal daha iyidirTabi tabi zaten yarın kesin ölçtür dedi doktorum. Progestanla birlikte ölçtür dedi. Dış gebelik olup olmadığı progestandan anlaşılıyormuş sanırım inşallah dış gebelik değildir
Benim de olmadıYaaa çok üzüldüm. Canın sağolsun canım
İnşallah. peki sizin neydi tüp bebek yaptırma sebebiniz? kaç embriyo konulmuştu kaçıncı gün embriyosuyduinşallah değildir kuzum dış gebeliktense kimyasal daha iyidir
bizde sperm sorunu vardı bildiğimiz bir embriyom vardı 6.gün embriyosuİnşallah. peki sizin neydi tüp bebek yaptırma sebebiniz? kaç embriyo konulmuştu kaçıncı gün embriyosuydu
sizin sorun neydi??İnşallah. peki sizin neydi tüp bebek yaptırma sebebiniz? kaç embriyo konulmuştu kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?