Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

İnşallah tutunur bilmiyorum ki kanama olması çok zor oluyor korkutucu
Moralini yüksek tut bol bol dinlen Allah’ın izniyle kucağına alırsın

Son düzenleme:
Doktora regl olduğumu söyledim o zaman betaya bakmamıza gerek kalmamış dedi
Negatife dönmesine çok üzüldüm, sağlıklı değilmiş demekki hakkında hayırlısı olsun, inşallah yeniden denersin ben de ekim adetimde hitereskopi yaptırıp çizik attıracağım. Çünkü kürtaj sonrası adetim azalmıştı bi bakacaklar. Bir de kasım adetiyle yeniden deneyeceğim. Bu sefer embriyo glue da kullanacağız. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç..

Embriyo glue nedir

Ben de kanama yaşamıştım kocaman pıhtılar düşüyordu çok kötü bir his. Seni çok iyi anlıyorum. Bu stres insanı mahvediyor. Ben de ne olacak diye kendimi yiyip bitiriyordum, sürekli forum okuyordum. Hakkında hayırlısını diliyorum

Kaç haftalıkken kanamanıZ oldu amin inşallah

Sağolun, ben de 1 ay sonra yeniden deneyeceğim inşallah. Doktora sordum da hsg, histereskopi sende gerek yok dedi bilmiyorum neye göre gerek olup olmuyor.

Embriyonun tutunmasını sağlayan bir maddenin içine koyup transfer ediyorlar. Hitereskopi, rahimde çizik ve embriyo glue ile şansımın %80 e çıktığını söyledi doktorum
Bu embriyo glue'yu hangi durumlarda yapıyorlar acaba? Kürtaj öyküsü olanlara falan mı? İstek üzerine yapılan birşeyse ben de isteyim

Kaç haftalıkken kanamanıZ oldu amin inşallah
Benim daha erken oldu 5 haftalıktı. 2 gün tatildi doktora gidememiştim. İğneyi arttırmıştık ama işe yaramadı. Sonra kanamam azalmıştı. Ben de herşey yolunda sanıyordum. Doktora gittiğim günden önce kan testi de vermiştim 2 katı artmıştı. Sonra doktora gittiğimde plesantayı görmüştü doktor rahimden ayrılmış, ancak düşüremiyorsun demişti. Bu sebeple kürtaja alınmıştım acilen. O gün eve göndermemişti. Benimkinde direk bebekten kaynaklı vücut atmak istemişti. Ben hissediyordum ama, değişik ağrılarım oluyordu hatta eşime demiştim sanki vücudum bu bebeği atmak istiyor gibi ağrılarım var demiştim. Neyseki süreç çok uzamadı.

Sağolun, ben de 1 ay sonra yeniden deneyeceğim inşallah. Doktora sordum da hsg, histereskopi sende gerek yok dedi bilmiyorum neye göre gerek olup olmuyor.
Ben kürtajdan sonra eskisi gibi regl olmadığımı söyledim kanamam daha az oldu demiştim, o yüzden doktor önerdi, bir de çizik atıp ordaki kan akışını yenileriz dedi. Çizikten tam bir ay sonra da tedavi ve transfer olacak dedi.

Bu embriyo glue'yu hangi durumlarda yapıyorlar acaba? Kürtaj öyküsü olanlara falan mı? İstek üzerine yapılan birşeyse ben de isteyim
Ben kendimde rahmimde sıkıntı olduğunu düşündüğümü söyledim doktora. Ben yapalım dedim o da olur dedi. Hatta sonradan okudum gebelik aşısı ve kasılma engelleyici serum da varmış. Onları da yapar mıyız diye sormayı düşünüyorum ekimde. Pgt yi bile sordum doktora, ona gerek yok dedi.

Çok zor bir durum gerçekten özellikle kanama olması insanı daha da korkutuyor

Bu dediklerini ben de not aldım doktora gidince soracağım mutlaka. Çok teşekkürler canım

Embriyonun tutunmasını sağlayan bir maddenin içine koyup transfer ediyorlar. Hitereskopi, rahimde çizik ve embriyo glue ile şansımın %80 e çıktığını söyledi doktorum..
Teşekkür ederim ekimde tekrar tüp bebek denemesi yapıcam bu söylediklerinizi doktorumla paylaşıp bende yaptırmak istiyorum

Kızlar dün geceden beri ne yesem geri geliyo hastalıktan mı böyle oldu midem yoksa hamilelik bulantısımı anlayamadım bi şey yiyemiyorum çıkıyo hemen midem kötü ne yapsam ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…