- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
Doktora regl olduğumu söyledim o zaman betaya bakmamıza gerek kalmamış dedimuhtemelen düşmüştür artık kendisi sıfırlar zaten kısa sürede ama sen yine de baktır tabi
Negatife dönmesine çok üzüldüm, sağlıklı değilmiş demekki hakkında hayırlısı olsun, inşallah yeniden denersinDoktora regl olduğumu söyledim o zaman betaya bakmamıza gerek kalmamış dedi
Embriyo glue nedirNegatife dönmesine çok üzüldüm, sağlıklı değilmiş demekki hakkında hayırlısı olsun, inşallah yeniden denersinben de ekim adetimde hitereskopi yaptırıp çizik attıracağım. Çünkü kürtaj sonrası adetim azalmıştı bi bakacaklar. Bir de kasım adetiyle yeniden deneyeceğim. Bu sefer embriyo glue da kullanacağız. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç..
Ben de kanama yaşamıştım kocaman pıhtılar düşüyordu çok kötü bir his. Seni çok iyi anlıyorum. Bu stres insanı mahvediyor. Ben de ne olacak diye kendimi yiyip bitiriyordum, sürekli forum okuyordum. Hakkında hayırlısını diliyorumNegatif çıkan arkadaşlar herşeyin hayırlısı olsun en önemlisi bizim sağlığımız bizim sağlığımız yerimde olursa herşeyi atlatırız benim pozitif çıktı 8 haftalık 3 gündür aşırı kanamam var ama öyle böyle değil adet kanamasının 10 misli öyle diyebilirim inşam kendini o kadar kötü hissediyor ki herşeyin hayırlısı olsun kendi sağlığımız çok önemli bunu çok iyi anladım bu bir kaç günde
Embriyonun tutunmasını sağlayan bir maddenin içine koyup transfer ediyorlar. Hitereskopi, rahimde çizik ve embriyo glue ile şansımın %80 e çıktığını söyledi doktorum..Embriyo glue nedir
Kaç haftalıkken kanamanıZ oldu amin inşallahBen de kanama yaşamıştım kocaman pıhtılar düşüyordu çok kötü bir his. Seni çok iyi anlıyorum. Bu stres insanı mahvediyor. Ben de ne olacak diye kendimi yiyip bitiriyordum, sürekli forum okuyordum. Hakkında hayırlısını diliyorum
Sağolun, ben de 1 ay sonra yeniden deneyeceğim inşallah. Doktora sordum da hsg, histereskopi sende gerek yok dedi bilmiyorum neye göre gerek olup olmuyor.Negatife dönmesine çok üzüldüm, sağlıklı değilmiş demekki hakkında hayırlısı olsun, inşallah yeniden denersinben de ekim adetimde hitereskopi yaptırıp çizik attıracağım. Çünkü kürtaj sonrası adetim azalmıştı bi bakacaklar. Bir de kasım adetiyle yeniden deneyeceğim. Bu sefer embriyo glue da kullanacağız. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç..
Bu embriyo glue'yu hangi durumlarda yapıyorlar acaba? Kürtaj öyküsü olanlara falan mı? İstek üzerine yapılan birşeyse ben de isteyimEmbriyonun tutunmasını sağlayan bir maddenin içine koyup transfer ediyorlar. Hitereskopi, rahimde çizik ve embriyo glue ile şansımın %80 e çıktığını söyledi doktorum
Benim daha erken oldu 5 haftalıktı. 2 gün tatildi doktora gidememiştim. İğneyi arttırmıştık ama işe yaramadı. Sonra kanamam azalmıştı. Ben de herşey yolunda sanıyordum. Doktora gittiğim günden önce kan testi de vermiştim 2 katı artmıştı. Sonra doktora gittiğimde plesantayı görmüştü doktor rahimden ayrılmış, ancak düşüremiyorsun demişti. Bu sebeple kürtaja alınmıştım acilen. O gün eve göndermemişti. Benimkinde direk bebekten kaynaklı vücut atmak istemişti. Ben hissediyordum ama, değişik ağrılarım oluyordu hatta eşime demiştim sanki vücudum bu bebeği atmak istiyor gibi ağrılarım var demiştim. Neyseki süreç çok uzamadı.Kaç haftalıkken kanamanıZ oldu amin inşallah
Ben kürtajdan sonra eskisi gibi regl olmadığımı söyledim kanamam daha az oldu demiştim, o yüzden doktor önerdi, bir de çizik atıp ordaki kan akışını yenileriz dedi. Çizikten tam bir ay sonra da tedavi ve transfer olacak dedi.Sağolun, ben de 1 ay sonra yeniden deneyeceğim inşallah. Doktora sordum da hsg, histereskopi sende gerek yok dedi bilmiyorum neye göre gerek olup olmuyor.
Ben kendimde rahmimde sıkıntı olduğunu düşündüğümü söyledim doktora. Ben yapalım dedim o da olur dedi. Hatta sonradan okudum gebelik aşısı ve kasılma engelleyici serum da varmış. Onları da yapar mıyız diye sormayı düşünüyorum ekimde. Pgt yi bile sordum doktora, ona gerek yok dedi.Bu embriyo glue'yu hangi durumlarda yapıyorlar acaba? Kürtaj öyküsü olanlara falan mı? İstek üzerine yapılan birşeyse ben de isteyim
Çok zor bir durum gerçekten özellikle kanama olması insanı daha da korkutuyorBenim daha erken oldu 5 haftalıktı. 2 gün tatildi doktora gidememiştim. İğneyi arttırmıştık ama işe yaramadı. Sonra kanamam azalmıştı. Ben de herşey yolunda sanıyordum. Doktora gittiğim günden önce kan testi de vermiştim 2 katı artmıştı. Sonra doktora gittiğimde plesantayı görmüştü doktor rahimden ayrılmış, ancak düşüremiyorsun demişti. Bu sebeple kürtaja alınmıştım acilen. O gün eve göndermemişti. Benimkinde direk bebekten kaynaklı vücut atmak istemişti. Ben hissediyordum ama, değişik ağrılarım oluyordu hatta eşime demiştim sanki vücudum bu bebeği atmak istiyor gibi ağrılarım var demiştim. Neyseki süreç çok uzamadı.
Bu dediklerini ben de not aldım doktora gidince soracağım mutlaka. Çok teşekkürler canımBen kendimde rahmimde sıkıntı olduğunu düşündüğümü söyledim doktora. Ben yapalım dedim o da olur dedi. Hatta sonradan okudum gebelik aşısı ve kasılma engelleyici serum da varmış. Onları da yapar mıyız diye sormayı düşünüyorum ekimde. Pgt yi bile sordum doktora, ona gerek yok dedi.
Teşekkür ederim ekimde tekrar tüp bebek denemesi yapıcam bu söylediklerinizi doktorumla paylaşıp bende yaptırmak istiyorumEmbriyonun tutunmasını sağlayan bir maddenin içine koyup transfer ediyorlar. Hitereskopi, rahimde çizik ve embriyo glue ile şansımın %80 e çıktığını söyledi doktorum..
Rica ederim. Ben de kasım’da yeniden deneyeceğim. İnşallah bu sefer hepimizinki tutarTeşekkür ederim ekimde tekrar tüp bebek denemesi yapıcam bu söylediklerinizi doktorumla paylaşıp bende yaptırmak istiyorum
Rica ederim. İnşallah bir sonraki denemelerimizde hepimizinki tutarBu dediklerini ben de not aldım doktora gidince soracağım mutlaka. Çok teşekkürler canım
Evet öyle gerçekten.. Sizin de bir an önce kesilir de normale döner inşallahÇok zor bir durum gerçekten özellikle kanama olması insanı daha da korkutuyor
Amin inşallah ya saolunEvet öyle gerçekten.. Sizin de bir an önce kesilir de normale döner inşallahallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?