Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Doktora regl olduğumu söyledim o zaman betaya bakmamıza gerek kalmamış dedi
evet canım regl olunca beta sıfırlanıyor kısa sürede diye biliyorum ben de tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalanda oluyor inşallah piyango bize de vurur ne yapalım :)

H hayat2828 Merhaba canim nasil oldun? Dun gece bende felaket bi kanamayla uyandim nerdeyse ayaklarima kadar inmisti hemen hastaneye gittim ama kesede kanama gozukmedigi icin ne bir igne ne bir serum yok anlamadim bu isten bisey

H hayat2828 Merhaba canim nasil oldun? Dun gece bende felaket bi kanamayla uyandim nerdeyse ayaklarima kadar inmisti hemen hastaneye gittim ama kesede kanama gozukmedigi icin ne bir igne ne bir serum yok anlamadim bu isten bisey
Cnm ben endol kullandım kanamamı o kesti kesede bende de kanama yoktu kese arkasında vardı bana da birşey yapmadılar işte aşırı kanamam oldu

Hala sildigimde geliyo ama devamli gelmiyor gece hastaneye gittigimdede doktor aktif kanama gozukmuyor dedi dusuk tehlikesi bu durumda soz konusu degil dedi ama asla anlayamiyorum o kadar kan nerden nasil neden geldi
Benimde ilk başta az dı kanama alanı yoktu ikinci gün daha da arttı o zaman kanama alanı görüldü inşallah yoktur cnm benim düşük tehlikesi var kanama alanım da bir kaç yerde var endol u eşimin kadın doğum Cu arkadaşı vardı o söyledi hemen aldık yoksa benim durmadı kanamam panik olunca daha da arttı

Benimde ilk başta az dı kanama alanı yoktu ikinci gün daha da arttı o zaman kanama alanı görüldü inşallah yoktur cnm benim düşük tehlikesi var kanama alanım da bir kaç yerde var endol u eşimin kadın doğum Cu arkadaşı vardı o söyledi hemen aldık yoksa benim durmadı kanamam panik olunca daha da arttı
Bende ayni sekilde cok panik yapiyorum insaallah bir problem olmadan atlatirim kendi doktoruma gidecegim bugun bakalim o ne diyecek

Canım benim riskim hala devam ediyor düşük tehlikem car doktor yatıp dinlenmem i söyledi kanama alamı varmış

Benim kesede degilde alt kisimda bi kanama alani var ama doktor dusuk tehlikesi degil bu bazi hamilelerde olur dedi kahverengi lekelenmelerim var normalmis
Dualarımız sizinle kızlar 🤲🏻 Rabbim bebeklerimize sımsıkı tutunup sağlıkla büyüyecek gücü versin inşallah 🙏🏻 dinlenin bol bol. Allah’ın izniyle geçecek ☘️

Back
X