- 6 Eylül 2016
- 229
- 128
- 103
Canım benim yazdıklarını okudum, allahim inşallah bebeğinizi size bağışlasın. Dualarım seninleAmin inşallah ya saolun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim yazdıklarını okudum, allahim inşallah bebeğinizi size bağışlasın. Dualarım seninleAmin inşallah ya saolun
Amin çok teşekkür ederimCanım benim yazdıklarını okudum, allahim inşallah bebeğinizi size bağışlasın. Dualarım seninle![]()
evet canım regl olunca beta sıfırlanıyor kısa sürede diye biliyorum ben de tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalanda oluyor inşallah piyango bize de vurur ne yapalım :)Doktora regl olduğumu söyledim o zaman betaya bakmamıza gerek kalmamış dedi
Cnm ben endol kullandım kanamamı o kesti kesede bende de kanama yoktu kese arkasında vardı bana da birşey yapmadılar işte aşırı kanamam oldu
Simdi nasilsin durdumu kanamanCnm ben endol kullandım kanamamı o kesti kesede bende de kanama yoktu kese arkasında vardı bana da birşey yapmadılar işte aşırı kanamam oldu
Durdu canım ama benim 3 gün sürdü ama doktor hep böyle olacak dediSimdi nasilsin durdumu kanaman
Ayy cok sevindim durmasina gozun aydin canim Rabbim bi daha yasatmaz insallahhDurdu canım ama benim 3 gün sürdü ama doktor hep böyle olacak dedi
Sizin durdu mu kanamamızAyy cok sevindim durmasina gozun aydin canim Rabbim bi daha yasatmaz insallahh
Hala sildigimde geliyo ama devamli gelmiyor gece hastaneye gittigimdede doktor aktif kanama gozukmuyor dedi dusuk tehlikesi bu durumda soz konusu degil dedi ama asla anlayamiyorum o kadar kan nerden nasil neden geldiSizin durdu mu kanamamız
Benimde ilk başta az dı kanama alanı yoktu ikinci gün daha da arttı o zaman kanama alanı görüldü inşallah yoktur cnm benim düşük tehlikesi var kanama alanım da bir kaç yerde var endol u eşimin kadın doğum Cu arkadaşı vardı o söyledi hemen aldık yoksa benim durmadı kanamam panik olunca daha da arttıHala sildigimde geliyo ama devamli gelmiyor gece hastaneye gittigimdede doktor aktif kanama gozukmuyor dedi dusuk tehlikesi bu durumda soz konusu degil dedi ama asla anlayamiyorum o kadar kan nerden nasil neden geldi
Bende ayni sekilde cok panik yapiyorum insaallah bir problem olmadan atlatirim kendi doktoruma gidecegim bugun bakalim o ne diyecekBenimde ilk başta az dı kanama alanı yoktu ikinci gün daha da arttı o zaman kanama alanı görüldü inşallah yoktur cnm benim düşük tehlikesi var kanama alanım da bir kaç yerde var endol u eşimin kadın doğum Cu arkadaşı vardı o söyledi hemen aldık yoksa benim durmadı kanamam panik olunca daha da arttı
Amin inşallah umudum hiç yok ama hayırlısı bir anda arttı az birşeydi arttı sanırım aşırı korktum korktuğumda daha da arttı
Canım benim riskim hala devam ediyor düşük tehlikem car doktor yatıp dinlenmem i söyledi kanama alamı varmış
Benim kesede degilde alt kisimda bi kanama alani var ama doktor dusuk tehlikesi degil bu bazi hamilelerde olur dedi kahverengi lekelenmelerim var normalmis
Canım benim riskim hala devam ediyor düşük tehlikem car doktor yatıp dinlenmem i söyledi kanama alamı varmış
Dualarımız sizinle kızlarBenim kesede degilde alt kisimda bi kanama alani var ama doktor dusuk tehlikesi degil bu bazi hamilelerde olur dedi kahverengi lekelenmelerim var normalmis
Amin inşallah arkadaşlar. Ya çok saolunDualarımız sizinle kızlarRabbim bebeklerimize sımsıkı tutunup sağlıkla büyüyecek gücü versin inşallah
dinlenin bol bol. Allah’ın izniyle geçecek
![]()
Oyy Allah bin kere razi olsun amiinn inşaallahDualarımız sizinle kızlarRabbim bebeklerimize sımsıkı tutunup sağlıkla büyüyecek gücü versin inşallah
dinlenin bol bol. Allah’ın izniyle geçecek
![]()