Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy acaba bu ishal gebelik belirtisi olabilir mi? Gördüğüm kadarı ile pozitif olmuş sizin de. İshal normalde gebelik belirtilerinden biri onu biliyorum ama tüp bebekte de aynı mı acaba? Benimde bugün transfer sonrası 3. Günüm ve ishal oldumBende transfer sonrasi ishal idim. Doktoruma sormuştum sıkıntı yok kabız olmaktansa ishal olman daha iyi dedi. Bol bol su içerek düzeldim bu arada
İshal belirtimi bilmem ama bu süreçte kabızlıktan iyidir ıkınmak zorunda kalmıyosnz en azındanAyy acaba bu ishal gebelik belirtisi olabilir mi? Gördüğüm kadarı ile pozitif olmuş sizin de. İshal normalde gebelik belirtilerinden biri onu biliyorum ama tüp bebekte de aynı mı acaba? Benimde bugün transfer sonrası 3. Günüm ve ishal oldumara ara kaşık batmalarım sancılarım oluyor.
Evet kesinlikleİshal belirtimi bilmem ama bu süreçte kabızlıktan iyidir ıkınmak zorunda kalmıyosnz en azından![]()
Ben de ishal olmuştum. Arada sağ kasığıma batmalar oluyordu. Göğüslerim çok büyümüştü ve sızlıyordu. Daha yazamadığım bissürü belirtim oldu diye düşünüyordum. Ama sonuç negatif. Belirti dediğimiz şey ilaçlara verdiğimiz tepki. Lütfen belirti aramayın..Ayy acaba bu ishal gebelik belirtisi olabilir mi? Gördüğüm kadarı ile pozitif olmuş sizin de. İshal normalde gebelik belirtilerinden biri onu biliyorum ama tüp bebekte de aynı mı acaba? Benimde bugün transfer sonrası 3. Günüm ve ishal oldumara ara kaşık batmalarım sancılarım oluyor.
Haklısınız belirti sanıp sonra negatif olunca fazlasıyla yıkılıyor insan. Tekrar denemeyi düşünüyor musunuz?Ben de ishal olmuştum. Arada sağ kasığıma batmalar oluyordu. Göğüslerim çok büyümüştü ve sızlıyordu. Daha yazamadığım bissürü belirtim oldu diye düşünüyordum. Ama sonuç negatif. Belirti dediğimiz şey ilaçlara verdiğimiz tepki. Lütfen belirti aramayın..
Evet ekimde histereskopi olup, kasımda yeniden deneyeceğim. 4 denemem var 2si olumlu 2si olumsuz, hepsinde aynı belirtiler oldu. İnsan yine de belirti arıyor. Sonuncusunda çirkinleştim sivilcelendim kesin tuttu bile demiştim. İnsan çok yıkılıyor sonra test sonucuna inanamıyorHaklısınız belirti sanıp sonra negatif olunca fazlasıyla yıkılıyor insan. Tekrar denemeyi düşünüyor musunuz?
Aa olumlu olanlar neden devam etmedi düşük mü oldu? Sebebi ne? Çok geçmiş olsun.Evet ekimde histereskopi olup, kasımda yeniden deneyeceğim. 4 denemem var 2si olumlu 2si olumsuz, hepsinde aynı belirtiler oldu. İnsan yine de belirti arıyor. Sonuncusunda çirkinleştim sivilcelendim kesin tuttu bile demiştim. İnsan çok yıkılıyor sonra test sonucuna inanamıyor![]()
Olumlu olanlardan ilk denemeden bir oğlum var. Bu ikinci çocuk için denemeler. 2. Deneme de olumluydu ama düşük yaptım ve kürtaj oldum. Sonra 1 sene de 2 kere denedim. 2 si de direk negatif. 2. Denemem 5 yıllık dondurulmuş embriyoydu ve tuttu ama embriyo kalitesi çok düşüktü. Sanırım bu yüzden devam etmedi. Kürtajdan sonra bi daha olmadığı için rahme bakacaklar bir hasar mı oldu acaba diye.. sizin ilk denememi?Aa olumlu olanlar neden devam etmedi düşük mü oldu? Sebebi ne? Çok geçmiş olsun.
Evet ilk denemem benim. Sonrasında 2 düşüğüm var bir tanesi dış gebelikti. O yüzden pek bilgim yok tüp bebek konusunda. Birde yine dış gebelik olur mu acaba diye de korkuyorum. 2 tane 5AA kondu.Olumlu olanlardan ilk denemeden bir oğlum var. Bu ikinci çocuk için denemeler. 2. Deneme de olumluydu ama düşük yaptım ve kürtaj oldum. Sonra 1 sene de 2 kere denedim. 2 si de direk negatif. 2. Denemem 5 yıllık dondurulmuş embriyoydu ve tuttu ama embriyo kalitesi çok düşüktü. Sanırım bu yüzden devam etmedi. Kürtajdan sonra bi daha olmadığı için rahme bakacaklar bir hasar mı oldu acaba diye.. sizin ilk denememi?
Kaliteleri çok iyiymiş. İkiz tutma ihtimali çok yüksek. Hayırlısı olsunEvet ilk denemem benim. Sonrasında 2 düşüğüm var bir tanesi dış gebelikti. O yüzden pek bilgim yok tüp bebek konusunda. Birde yine dış gebelik olur mu acaba diye de korkuyorum. 2 tane 5AA kondu.
Ayy inşallah çok istiyorum gerçektenKaliteleri çok iyiymiş. İkiz tutma ihtimali çok yüksek. Hayırlısı olsun![]()
Benim çok oluyor canım. Sürekli bir hareket var kasık ve karın arasında. Batma gibi, kramp gibi, bazen adet sancısı gibi. Rahim genişliyordur diyor herkes.Kızlar karın ağrınız oluyor mu alt karın ağrısı 8. Haftadayım
Ben de 9.haftadayım.Aynen oluyor çok şiddetli rahatsız edici değil ama. Olmadığı günde canım sıkılıyor sorun mu var diyeKızlar karın ağrınız oluyor mu alt karın ağrısı 8. Haftadayım
Hanımlar ben de 7 haftalık hamileyim hala adet agrısı gibi kasık karın agrım oluyor normal mıBen de 9.haftadayım.Aynen oluyor çok şiddetli rahatsız edici değil ama. Olmadığı günde canım sıkılıyor sorun mu var diye![]()
Size bir şey sormak istiyorum . Siz hangi merkezde tedavi gördünüz. Sorma sebebim şu 5.günü pazar olduğu için 4.gün transferi yapılmış ya ondan merak ettim. Kusura bakmayın bu arada Allah evladınıza uzun ömür versin, inşallah hayırlısıyla bir kardeşi de olur.Kaliteleri çok iyiymiş. İkiz tutma ihtimali çok yüksek. Hayırlısı olsun![]()
Medikal park Göztepe hastanesinde tedavilerim oldu hep. Umarım bir dahakine olur. Teşekkürler.Size bir şey sormak istiyorum . Siz hangi merkezde tedavi gördünüz. Sorma sebebim şu 5.günü pazar olduğu için 4.gün transferi yapılmış ya ondan merak ettim. Kusura bakmayın bu arada Allah evladınıza uzun ömür versin, inşallah hayırlısıyla bir kardeşi de olur.
Merhaba nasılsın bebeğin nasıl ben bu ay tüp bebek için Türkiye gidecektim eşim ayağı topuğu kırıldı malesef gidemiyorum iki ay daha ertelendiBenimde ilk başta az dı kanama alanı yoktu ikinci gün daha da arttı o zaman kanama alanı görüldü inşallah yoktur cnm benim düşük tehlikesi var kanama alanım da bir kaç yerde var endol u eşimin kadın doğum Cu arkadaşı vardı o söyledi hemen aldık yoksa benim durmadı kanamam panik olunca daha da arttı
merhaba. Uludağ üniversitesine nasıl randevu alabildiniz?Hangi bölüme aldınız? Tüp bebek süreci nasl işliyor, rica etsem biraz bilgilendirebilir misiniz? :)Uludag universitesi