Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Benim de dün transferim yapıldı. 3. günde 2 tane embriyo transfer edildi. Kalitelerini bilmiyorum. 2. denemem ilkinde döllenme olmamıştı. Şimdi heyecanla bekliyorum bakalım dua edin bana

Benım de ilk
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım umarım güzel haberler veririm umut olurum ilk denemem olduğu için hiç bişey hissetmiyorum ama bakalım nasip
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım umarım güzel haberler veririm umut olurum ilk denemem olduğu için hiç bişey hissetmiyorum ama bakalım nasip
İnsalşah cnm güzel dusunelım güzel olsun .benım de ilk denemem olacaktı ama ertelendi kısmet diyelım ,kendımı de bu aya hazırlamıştım

Selam bugün nasılsın ?var mı ufaktan belirtiler ?benım transfer sonraki aya kaldı

Benim de dün transferim yapıldı. 3. günde 2 tane embriyo transfer edildi. Kalitelerini bilmiyorum. 2. denemem ilkinde döllenme olmamıştı. Şimdi heyecanla bekliyorum bakalım dua edin bana
GuZel sonuçlarla dolsun bu başlık .güzel haberlerınızı beklıyoruz arkadaşlar

Her şey güzel olsun .bizimle sonucunuzu paylaşın lütfen ben dün transfer ıcın adetımın 3.

günü gittim ama histeroskopi ve çizik atılmasına karar veroldı bu ay .Eylül e kaldı
Sizin adınıza çok sevindim inanın.. embriyo genetikten geçti rahime de bakıldı mı ohhh miss :)) garanti ilerlemek iyidir her zaman. Geç olsun güç olmasın :)

Kaliteleri harf olarak demediler de bana 2si birinci kalite biri orta kalite dediler. Pgt ile ilk deneme benim aynen canım bakalım ne olacak çok heycanlıyım.

Sizin adınıza çok sevindim inanın.. embriyo genetikten geçti rahime de bakıldı mı ohhh miss :)) garanti ilerlemek iyidir her zaman. Geç olsun güç olmasın :)
İnsallah cok cok sağ olun .Cok sabırsızlanıyorum ama evet geç olsun güç olmasın dedık bizde .bu arada aşımı da aradan çıkartırım diye düşündüm

Bende 5. De transfer yaptırdım tek embriyo her şey çok iyi çok güzel ilerlemiş ama bu 5bb 5aa tarzı kaliteler ne demek bana söylenmedi veya söylendiyse de ben mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…