Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Hepsi kaliteli

3 ü de kaliteli ama ben zaten daha öncede iki kaliteli bir orta kalite transfer yaptırdım tutmadı
Herşeyin hayırlısı artık inşallah güzel sonuçlar alırız.şimdi doktorum görüştük.5.güne giden tutma şansı daha yüksek dedi bakarsın geriden gelen iki embriyo canlanır onuda transfer ederiz dedi .yarın karar verdik

Evet daha yüksek şansı var ama benim embriyolarım kalitesiz oluyor çikolata kisti olduğu için beşinci gün zor

Merhaba transfer yapıldı mı?ben ilk tüp bebek deneyimim .siz daha önce yaptırmışsınız.bu süreçte doktorun söyledikleri dalında neler yapmalı yada yapılmamalı
Evet transfer yaptırdım yani çok fazla yorucu hareketler yapmamak bol su tüketmek önemli zaten transfer sonrası yapılacakları söylüyorlar gelip

Merhaba herkese, ben de persembe günü transfer olacağım ilk defa. Transfer ne kadar sürüyor, mesane doluluğu hariç başka bir acı vs hissediliyor mu ? Merak ediyorum

Evet transfer yaptırdım yani çok fazla yorucu hareketler yapmamak bol su tüketmek önemli zaten transfer sonrası yapılacakları söylüyorlar gelip
Merhaba beni aradı doktorum 5.güne giden embriyom 4.gün kalmış diğer 2 si ise 3. Günde .sizce 4.günde kalan embriyo transfer yaptırsam tutarmı duydunuz mu böyle bir olay bilginiz var mı kararsız kaldım

Merhaba beni aradı doktorum 5.güne giden embriyom 4.gün kalmış diğer 2 si ise 3. Günde .sizce 4.günde kalan embriyo transfer yaptırsam tutarmı duydunuz mu böyle bir olay bilginiz var mı kararsız kaldım
Hersey olabilir benim diğerimde ikisi de çok kaliteliydi tutmadı kalitesi düşük olanlar tutabiliyor belli olmıypr hiç

İşte belli olmıypr ki mesela öyle kaşıyor bir anda gelişmeye başlıyor hiç belli olmaz tabiki doktor ne dediyse kesinlikle transfer yapamayız mı dedi
Doktor 6.gün bekleyelim ilerlerse dondururuz dedi .6. Gün transfer olmuyor dedi Ben transfer edelim dedim isterseniz yapayım dedi istiyorum dedim kafam karıştı

Doktor 6.gün bekleyelim ilerlerse dondururuz dedi .6. Gün transfer olmuyor dedi Ben transfer edelim dedim isterseniz yapayım dedi istiyorum dedim kafam karıştı
Doktorun dediğini yapın bence tanıdığım birinin 4. Gün durmuştu beşinci gün ilerlememişti 6. Gün bir anda gelişmiş tutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…