- 17 Kasım 2016
- 1.344
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Amin inşallahHayırlı olsun benim de bugün 6. Günüm.. inşallah bebeklerimiz bize tutunmuştur
3. Gün ve 4.günAmin inşallahtransfer gününü saymazsak 3. Günüm . kaçıncı gün embriyosu sizin
Amiiiinnncanim benim insallahMerhabalar ben de temmuzun son haftasında rahim hazırlama sürecime başladım salı günü muayenem var inşallah istenilen sonuca ulaşılır ve ağustos ayında transferim gerçekleşir. Rabbim sizlerinde güzel haberler almanızı nasip etsin.
Masallah canim 6 gun nerdeyse yolun yarisi gecmis hayirli olsunHayırlı olsun benim de bugün 6. Günüm.. inşallah bebeklerimiz bize tutunmuştur
Ay hadi İnşallah varmı belirti falan birşey hissediyormusun3. Gün ve 4.gün
İnşallah canım.umarim rahmin istenilen seviyeye gelmiştir bebisine kavuşursunMerhabalar ben de temmuzun son haftasında rahim hazırlama sürecime başladım salı günü muayenem var inşallah istenilen sonuca ulaşılır ve ağustos ayında transferim gerçekleşir. Rabbim sizlerinde güzel haberler almanızı nasip etsin.
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasin güzel haberlerle inşallahKizlar merhaba bende yarin transfer olacagimcok heyecanliyim ilk transferim olacak bana dua edin birimizin duası hurmetine Rabbim bebegimizi bizlere bagislar umuduyla dua ediyor dua bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun rabbim acilarini göstermesinRabbim inşallah yüzünüzü güldürür bebisleriniz sımsıkı tutunur sizlere bende geçen sene ağustos ayında yumurta toplama yapılıp Eylül 1 de transfer olmuştum şimdi oğluşum kucağım da uyuyor çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallaho günler aklıma geldihai
Aminn Allah razı olsun darısı hayırlı zamanda size ve isteyen emek eden herkeseHayırlı uğurlu olsun rabbim acilarini göstermesin
selamlar daha önce rahim filmi çekilmiş miydi? kan dna’sına nasıl bakıldı?Merhaba dün ikinci kez tüp bebek yaptırdım ilki tutmadi öncesinden rahim filmi çekmiştim temiz çıktı ilk tüp bebekten sonra Dr histeroskopi istedi hafif yapışıklık var dedi temizledi patolojiye gönderdi sıkıntı çıkmadı eşimle benim kanlarimizin dnasina bakıldı onlarda da sıkıntı çıkmadı dün 5.gun embriyosu 2adet embriyo yerleştirildi beklemekteyim inşallah tutmuştur
Cok guzel bir an :) keyfini cikar lutfenKizlar merhaba bende yarin transfer olacagimcok heyecanliyim ilk transferim olacak bana dua edin birimizin duası hurmetine Rabbim bebegimizi bizlere bagislar umuduyla dua ediyor dua bekliyorum
Kizlar merhaba bende yarin transfer olacagimcok heyecanliyim ilk transferim olacak bana dua edin birimizin duası hurmetine Rabbim bebegimizi bizlere bagislar umuduyla dua ediyor dua bekliyorum
Allah yardımcın olsun. Bebişin sağlıcakla tutunsunCok guzel bir an :) keyfini cikar lutfen
Amin hepimizin insAllahAllah yardımcın olsun. Bebişin sağlıcakla tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?